Eğer aklından geçiyorsa ben sana o hakkı veriyorum dedi

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Ben çok kötüyüm öyleki mutlu eden edecek bir evliliğim Yok başlı başına bir hataydı zaten evliliğim körü körüne yandı gençliğim gelinmiyim beslememi bilmiyorum öyle ki kendimi sadece cinsel ihtiyacı gidermek için bir araç olarak görüyorum sadece hiç bir şey yapasım, hiçbir yere gidesim yok kendime öyle kızıyorum ki bu kızgınlığımı geçirecek hiçbir şey yok keşke ölseydim de bugünleri hiç yaşamasaydım diyorum hep Allah ım sınavımı hakkı verememekten korkuyorum ben ne yapacam bana ben sana o hakkı veriyorum istemiyorsan boşa diyen bir adama onun sevgisine nasıl inanabilirim

Ben çok kötüyüm öyleki mutlu eden edecek bir evliliğim Yok başlı başına bir hataydı zaten evliliğim körü körüne yandı gençliğim gelinmiyim beslememi bilmiyorum öyle ki kendimi sadece cinsel ihtiyacı gidermek için bir araç olarak görüyorum sadece hiç bir şey yapasım, hiçbir yere gidesim yok kendime öyle kızıyorum ki bu kızgınlığımı geçirecek hiçbir şey yok keşke ölseydim de bugünleri hiç yaşamasaydım diyorum hep Allah ım sınavımı hakkı verememekten korkuyorum ben ne yapacam bana ben sana o hakkı veriyorum istemiyorsan boşa diyen bir adama onun sevgisine nasıl inanabilirim
Pardon ne hakkını aldınız?
Boşanmak için izin mi verdi eşiniz?

Problem ne? Sizin için savaşmayan adamın yasını mı tutacaksınız? Boşanın o zaman.

Neler yaşadınız ki konu buraya gelebildi?

Aileme gidemem. Beni de tek bırakmazlar. Sevdiğimi sanıyorum görmeden duramıyorum hep o mutlu olsun beni sevsin istiyorum ama son zamanlarda iyice bi başı boşluk bi kendini beğenmişlik havaları ya kondurmak istemiyorum çocuk sahibi olamıyor diye böyle düşünüyor diyorum ama sonuçta bana bu hakkı vermesi bu konuşmayı yapması bile aklıma beni sevmediğini getiriyor
Seven insan nasıl böyle bir anda tereddütsüz istemiyorsan ayrıl diyebilir

Ayy canım ilk boşanan sen misin ??
Evlenmeden birçok şeyi herkez yaşıyor zaten yani evlilik olunca imza olunca bu bırakamama yaptırım nedir anlamıyorum

Ayrıca yazdığın konu içeriğinde bu adamın durumu düzeltmek için en ufak bir çabası yok ki hani telafi edecek olsa şans ver bekle diyeceğim de tek kişinin çabasıyla olmaz nereye kadar dayanıcaksın.
Sizi Besleme gibi hisettiren nedir ? eşinizle ne tür bir sorununuz var ?
Çözümü basit değilse uğraşmaya değmez .
Siz elinizden geleni yaptıysanız vicdanınız rahat olsun o yuvanın yıkılma vebali eşinize zaten

Neler yaşadınız ki konu buraya gelebildi?
Evlendim bir ay sonra kaza yaptık.
Evlilik yıl dönümüm de annesinin ileri geri kendini bilmez konuşmaları yüzünden bir ay ayrı kaldım.
Boşanma ya kadar geldi. Araya annemin telefon konuşması girdi.
Şimdi ne zaman bir konu olsa gerekli gereksiz o konu açılıyor
İşte evlilik yıl dönümü senesi ya sen yine gidecek bir şey arıyorsun
Ve ben yaşadığım hergün kahroluyorum bir gün mutluysam iki gün o mutluluğun cezasını çekiyorum
Boşan diyenler var ama benim boşanmam evlilik te çektiğim sıkıntılar boşanınca çekeceğim sıkıntıların %50 si gibi boşanırsam daha çok sıkıntı yaşıcam ve ben boşanmak istemiyorum
Söylediği sözler bana güvensizlik veriyor artık

Aileme gidemem. Beni de tek bırakmazlar. Sevdiğimi sanıyorum görmeden duramıyorum hep o mutlu olsun beni sevsin istiyorum ama son zamanlarda iyice bi başı boşluk bi kendini beğenmişlik havaları ya kondurmak istemiyorum çocuk sahibi olamıyor diye böyle düşünüyor diyorum ama sonuçta bana bu hakkı vermesi bu konuşmayı yapması bile aklıma beni sevmediğini getiriyor

Sevmek gibi çok önemli bir sebebin varmış. Anladım.:KK51:
Kocana mutluluklar dilerim o zaman.

Bende çocuk sahibi olamasam, bunun ezikliğimi taşırım ve istemiyorsan ayrıl diyebilirim

Onun sana o hakkı vermesine ihtiyacın yok devlet sana boşanma hakkı veriyor zaten
Birde ben nasıl sevgisine inanicam diye uzuluyorsun...
Olmayan biseye kendini inandirip napicaksın ki ?

Ayy canım ilk boşanan sen misin ??
Evlenmeden birçok şeyi herkez yaşıyor zaten yani evlilik olunca imza olunca bu bırakamama yaptırım nedir anlamıyorum

Ayrıca yazdığın konu içeriğinde bu adamın durumu düzeltmek için en ufak bir çabası yok ki hani telafi edecek olsa şans ver bekle diyeceğim de tek kişinin çabasıyla olmaz nereye kadar dayanıcaksın.
Sizi Besleme gibi hisettiren nedir ? eşinizle ne tür bir sorununuz var ?
Çözümü basit değilse uğraşmaya değmez .
Siz elinizden geleni yaptıysanız vicdanınız rahat olsun o yuvanın yıkılma vebali eşinize zaten
Beraber oturuyorum Kv ile altlı üstlü
Yemeği ayır ayırmaz inerim aşağıda pişiririm. Bu kez anası başlar ben iş buyur muyum sana bilmem ne ya sen kimsin ki bana iş buyıracan sen kendi evinin işini yap ben kendi evimin işini yok aşağı inecem iş yapacam yapmazsam tonlarca lafın altında kalırım
Eşimle iletişim kuramıyorum ki bendeki sevgimi yoksa bağımlılık mı onuda bilmiyorum sinirlendiğim zaman haklı olduğumda ayrılık hiç umrumda değil ne hali varsa görsün demek geliyor ama sinirim geçince yapmasaydım keşke diye eziliyorum

"Ayrıldığımda daha çok acı çekeceğim" diye ayrılamıyorsanız bağımlılık işte.

Bende çocuk sahibi olamasam, bunun ezikliğimi taşırım ve istemiyorsan ayrıl diyebilirim
Eşim İnfertilite tüp bebek tedavisi önerdiler bir yıl oluyor bu durumu öğreneli ve öğrendiğimizden beri benim hiç huzurum kalmadı iyice çocuklaştı depresyon halleri felan ben üzerine gitmeyim dedikçe o daha çok değişiyor şimdi şiddete eğilim başlamış şaka bile olsa elini kaldırabiliyor anneme yardım et bilmem ne sanki benim işime yaramıyorsun annemin işine yara der gibi hareketler sergilemeye başladı bilmiyorum çocuk olsa düzelir mi bazen tüp bebek tedavisi olacağımı öğrenince ne yapacağını nasıl mutlu edeceğini bilmiyor ama benim tedavi olmam için bir kaç aya ihtiyacım var
Zaman geçince yine eski halini alıyor hiçbirşey bilemiyorum öyle ki oturdum sinirim den çaresiz kalışıma ağlıyorum
Bugün bana o cümleyi kurduktan sonra yanından ayrıldım başka bir odada uyumak istedim 11 de işe gidiyor uyandırdı yatak odasına geç diye işe gidecek öpmemi bekliyor
Çok kırıldım gücendim onun sevgisi beni yaşatıeken bu ailede onun bu türlü davranışı karşısında düşünemiyorum ilerleyen zamanı

Beraber oturuyorum Kv ile altlı üstlü
Yemeği ayır ayırmaz inerim aşağıda pişiririm. Bu kez anası başlar ben iş buyur muyum sana bilmem ne ya sen kimsin ki bana iş buyıracan sen kendi evinin işini yap ben kendi evimin işini yok aşağı inecem iş yapacam yapmazsam tonlarca lafın altında kalırım
Eşimle iletişim kuramıyorum ki bendeki sevgimi yoksa bağımlılık mı onuda bilmiyorum sinirlendiğim zaman haklı olduğumda ayrılık hiç umrumda değil ne hali varsa görsün demek geliyor ama sinirim geçince yapmasaydım keşke diye eziliyorum

öfkeyle kalkan zararla oturur öfkenizi kontrol ederseniz en doğru davranışı sergiler kendinize daha da güvenir ve ezilmessiniz
Kayın valide den sadece eşiniz kurtara bilir sizi çünkü siz eşinizi tanıyorsunuz evlediğinizde kayın valide sonradan dahil oluyor eşinize büyük görev düşüyor
ayrıca sevgi mi bagımlılık mı demişsiniz bunu anlamın tek yolu da ayrı kalmak biraz ara vermek derim aynı evde olmaz tabi ama siz en başta tavrınızı koysaydınız kendi yemeğini kendi yapsın canım size ne siz eşinizle vakit geçirmek istersiniz yani
Ben mesela kayınvalide adayına hiiçç yemek bilmem derim :) onunla görüştüğümde açık giyerim bilsin yani almadan önce benden hiç bir şey beklemesin :)

"Ayrıldığımda daha çok acı çekeceğim" diye ayrılamıyorsanız bağımlılık işte.
Bilmiyorum aslında onu görmeden yapamıyorum işten çıktığı an evde olsun sürekli yanında olayım istiyorum o benimleyken daha mutlu oluyordum ama şimdi bu tarz tepkilerini görünce aman kaçta gelirse gelsin diyorum saat biraz gecikse umrumda olmuyo bazen merak ediyorum servis güzergahı değişti felan diyo bilmiyorum aslında kendimden mı bıktım acaba diyorum yaşamak istemiyorum çünkü yaşadığım yıllar boyunca hiç huzurlu olamadım hep bir üzüntü sıkıntıp

Eşim İnfertilite tüp bebek tedavisi önerdiler bir yıl oluyor bu durumu öğreneli ve öğrendiğimizden beri benim hiç huzurum kalmadı iyice çocuklaştı depresyon halleri felan ben üzerine gitmeyim dedikçe o daha çok değişiyor şimdi şiddete eğilim başlamış şaka bile olsa elini kaldırabiliyor anneme yardım et bilmem ne sanki benim işime yaramıyorsun annemin işine yara der gibi hareketler sergilemeye başladı bilmiyorum çocuk olsa düzelir mi bazen tüp bebek tedavisi olacağımı öğrenince ne yapacağını nasıl mutlu edeceğini bilmiyor ama benim tedavi olmam için bir kaç aya ihtiyacım var
Zaman geçince yine eski halini alıyor hiçbirşey bilemiyorum öyle ki oturdum sinirim den çaresiz kalışıma ağlıyorum
Bugün bana o cümleyi kurduktan sonra yanından ayrıldım başka bir odada uyumak istedim 11 de işe gidiyor uyandırdı yatak odasına geç diye işe gidecek öpmemi bekliyor
Çok kırıldım gücendim onun sevgisi beni yaşatıeken bu ailede onun bu türlü davranışı karşısında düşünemiyorum ilerleyen zamanı

o da öfkeyle hareket ediyor belki o da sizin gibi sonradan siniri geçince keşke diye eziliyordur siz de önyargılı olmamaya çalışın bebekti kv idi sizi yıpratmış evin dışında daha çok zaman geçirin beraber bir şeyleri paylaşın derim

X