Eğer bu yazıyı görüyorsan hemen cevap yaz ölüm kalım meselesi !!!!!

Burcucetin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
45
0
16
Antalya
Öncelikle merhaba, ben durumu anlatayım 77 kilo idim, 7 kilosu gitti ve çok büyük bir değişiklik oldu hayatımda diyebilirim bir özgüven geldiki sormayın lakin mezuniyetim yaklaşıyor nerdeyse 1 aydan az kaldı çok çaresizim bir 5 kilo daha versem şu lömbür lömbür bacaklarımdan azda olsa gitse mini elbisemin içinde hoş görünsem nasıl mutlu olurum anlatamam hayatımda çok az sayıda yaşayacağım bu gecede mutlu olmayı çok istiyorum insanlar Burcu neymiş okul kıyafetlerinin içindeki şişman kıza ne oldu desinler istiyorum ve en önemliside 1 hafta sonra katılmam gereken bir davet var hadi mezuniyete var ama o davete 5 kilo vermiş gitmem lazım yoksa depresyona girerim 1 haftada 5 kilo biliyorum hiç sağlıklı değil ama bir kerecik ( bana önerebileceğiniz diyet listesi varsa acil cevap yazar mısınız ? 1 haftada 5 kilo verdiren bir diyet listesi bulamadım internetede şimdi bakacağım ama size sormak istedim öncelikle, bekliyorummm şimdiden teşekküler hepinizi öptüm :*

allah akıl fikir versin bende bişe var sandım
mezuniyet tarihin belli geçen sene başlasaydın 30 kg bile vermiş olurdun
son 1 hafta kala ne 5 kilosu mümkünse bizde alalım

Güzel görünmek sizin için bu kadar madem önemliydi son bir hafta kala mı dank ettiniz. Kusura bakmayın ama bir haftada beş kilo vererek belki güzel görünürsünğz ama hiiç sağlıklı olmazsınız Allah korusun midenize dert açabilirsiniz.

Madem bu kadar kafaya takıyorsunuz sabahları aç karnına büyük bir bardak ılık suya limon sıkın için ekmek yemeyin düzenli beslenin en azından biraz daha ince görünebilirsiniz. Akşam da 7 den sonra yemeyin. 9 da bir meyve yiyebilirsiniz. Bu da pek bir kilo verdirmez ama olsun madem ÖLÜM KALIM meselesi bizde yardımcı olalım :))))

Ya ben şişmanım diye dışarı çıkmayan bir kızım o derece yani benim için ölüm kalım meselesi ayrıca düzeltiyim 1 ay var mezuniyete, davete 1 hafta var vede elbise almam lazım önceden o yüzden 5 kilo vermem lazım elbiseyi küçük alıcam çünkü ayrıca ilk mezuniyetim !!!

Diyetisyene gidiyorum ama oda ayda 2 kilodan fazla versem kızıyor ondan dolayı yani ayrıca davetin ne zaman olacağı belli değildi bilsem önceden daha sıkı bir diyete girerdim yani ama bilmiyordum malesef mezuniyete kadar 5 kilo veririm vermesine o sorun değilde davet çok önemli aç kalmaya alışkınım bir diyet lisetesi oldumu ortada kesinlikle uyarım çok önemli olduğu için davet

Bende farkındayım ama korse kullanamıyorum evde bir sürü var hepsini aldığım gün bir köşeye attım Bari 2-3 kilocuk verebilsem ????

1 gün boyunca sabah öğle akşam nestle nestfit ye ara öğünlerdede meyve ve salata yiyebilirsin. tabi bunlar seni biraz aç bırakacak yani açlık hissedeceksin. ama inan beden küçüleceksin pantolonun bol gelecek. tabi bunu yaparken spor yapma, yani kendini yormak yok ama yürüme mesafesinde olan yerelere yürüyebilirsin. dediğim gibi bazı arkadaşlara sağlıksız gelebilir.

Neyse sağ olun yinede ben bir diyet listesi buldum internette nestle nesfitide denemeye çalışacağım peki son olarak diyet sırasında zayıflamaya katkıda bulunan besinler veya detaylar varsa paylaşır mısınız ? Spor yaparken hangi hareketlerin daha çok yararı olur mesela ?

benim dediğim zaten başlı başına bir diyet yani bir diyet le birlikte nasıl yapacaksın:) neyse bol bol su içmeni tavsiye edebilirim.

2 gün sadece yoğurt ve su. günde maximum 300 kalori yani. sonraki 2 gün pamuğu portakal suyunu bandırıp yut 15 dk sonra kus. geriye kalan 3 gün boyunca da sadece sıvı tüket hatta alkol olursa daha iyi çünkü yüksek miktarda alkolün tok tutma özelliği vardır ama bira falan değil. cin,tekila gibi yüksek alkollü içecekleradjhshfkdfkghkfj

AY MANYAK MISINIZ YA

10 günde 8 kilo verdiren rus diyeti görmüştüm bu forumda, dukan a benziyor o da, buharda veya ızgarada pişmiş yağsız tuzsuz et tavuk balık ağırlıklı bir diyet, sabah haslaşmış 1-2 yumurta sebze var bazı sebzeler yasak. patlıcan patates havuç gibi

Günde 4 saat bisiklet sür ve diyetini uygula günde 4 saat koşu bisiklet ya da yüzme sporuyla feci kilo kaybedersin hemde sarkmazsın benim tavsiyem kendini öldüresiye spor yapman başka türlü hayatta veremezsin yürüyüşle felan. 3 saat bisiklet ve yüzme sporu 3600 kalori felan yaktırıyor. 1000 kalori yiyeceğinide geçme. Sütünü meyveni ihmal etme

Son düzenleme:
Bende farkındayım ama korse kullanamıyorum evde bir sürü var hepsini aldığım gün bir köşeye attım Bari 2-3 kilocuk verebilsem ????

tatlım bence bunun için uğraşacağına sağlıklı bir şekilde devam et ama o davette seni gercekten zayıf gösterecek bir elbise seçmen daha mantıklı değilmi bu 1 haftanı böyle değerlendir diyetine devam et evet belki o mezuniyeti hayatında 1 defa yaşarsın ama sağlığına verdiğin zararın telafisini belkide ömür boyu telafi edemezsin bak ne güzel cahilde değilsin okumuşsun ama biraz mantığınla hareket etsen zaten herşey yoluna girer

cevap verelim de bayan ölmesin.. konu açacaksan düzgüb bir başlık seçebilirdin çok düşünmene gerek yoktu.. insanlar açlıktan ölüyor senin ölüm meselene bak....

Boyle konu acarsanzi boyle cevabi alir oturursunuz asagi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…