eğer eşiniz sizden yaşça büyükse hadi buraya gelin bakalım :)

HAZERAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
331
1
116
Arkadaşlar ben eşimden 2 yaş büyüğüm.Şimdilik bir sorunumuz yok ama ilerde ne olur bilmiyorum.Bu konuda tecrübesi olanlar hadi yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
benimkide 4 yaş küçük .zaman zaman sorun oluyo bu.bi taraf daha olgun oluyo diğerini idare etmesi gerekebiliyo.bazende sorun olmuyo.bizde ufak tefek şeyler oldu.ama atlattık.eşimi çoooook seviyorum.oda beni
topiğin hayırlı olsun canım .

benim ki de 10 yaş büyük ama konuyu yanlış yere açmışsın aile evlilik ve çocuklar
diye bir bölüm var oraya açmalıydın zaten silinir

benimki de 4 yaş büyük gayet iyi anlaşıyoruz...
bence akıl yaşta değil baştadır...
sorun olacağını sanmıyorum canım..

canım zaten erkekle kadın arasında en az 2 yaş olmalı.çünkü erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşırmış.yani 2 sene arkadan gelirmiş.ben kendi yaşıtlarımla sadece arkadaş olabilirim.eş olarak seçmezdim yani.emin ol bölesi daha iyi.hem sizin aranızdada yaşça bi fark yokki.bende evlenmek üzereyim.aramızda 7 yaş var.gayette ii anlaşıyoruz.sizin yaştan ötürü bi sorununuzun olucanı sanmıyorum.zaten birbirinize yakın yaşlardasınız.

yaa kızlar pardon yanlışlık oldu.eşinden büyük olanları davet etmek istedim.şimdi başlık nasıl düzeltilir onu bulmaya çalışıyorum:(

konu yanlış yerde açılmamış mıfisfisfis

benim nişanlım 3 yaş küçük benden.ufak tefek sorunlr olmuyo değil ama çok sorunolmuyo. esprisi sürekli yapılıyo hiç istemediğim halde benim oldu ama pişman değilim....ama yinede ideal olan tabiki erkeğin büyük olması çünki ne kadarda büyüseler erkekler çocuk gibi :)

Nişanlım benden 8 yaş büyük bazen fikirlerimiz değişiyor ama anlayışla her şey düzeliyor ama evlenince nasıl olur bilmiyorum inşallah problem yaşamayız şimdiye kadar yaşamadım:52:

Back
X