Eger Seçeneğiniz Olsa Hangi Burçta Doğmak İsterdiniz !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teytey::teytey:Yaşasinnnnnnn akreplerkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben kovayım yine kova olarak doğmak isterim bence gizemli bir burç...

kovalar hakkında hiç bi fikrim yok

ben aslanım ama
akrep gibi güçlü
olmak isterdim.
belki kova gibide şanslı olsam iyi olurdu.

kesinlikle başak burcu ..çünkü tamamen mantıklarıyla hareket ediyorlar..ben yengeç olduğum için çok duygusalım ve bu yönümü bazen hiç sevmiyorum ......Çok üzgünüm çoook

kesinlikle başak burcu ..çünkü tamamen mantıklarıyla hareket ediyorlar..ben yengeç olduğum için çok duygusalım ve bu yönümü bazen hiç sevmiyorum ......Çok üzgünüm çoook

evt yengeler ayın durumuna göre şekil deiştirir ve duygusal olurlar

ben balık burcuyum arkadaslar yukselenımde yengec.ınanılmaz rahatsızım bu durumdan duygusalım zaten yengec lıgın vermıs oldugu ekstra bır duygusallık soz konusu.rahat olup hıc bır seyı umursamamak ısterdım.secme sansım olsaydı.kesinlıkle BOĞA olmak isterdım

balık olmasaydımda ne olursa razıydım valla. Koç olabilirdi belki....Hem balık üzerinede yükselen yengeç ağır oluyo biraz yaa

yeniden dünyaya geLsem yeniden akrep oLarak doğmak isterdim.. burcumu seviyorumkaydirigubbakcemile3

ben yayım
yay olmak istemezdm ,, kimseye bağlanamıorm :((
boğa olmk istemezdm , birden kızarlar ve aşırı kızarlar ayrıca çok yeyip çok şişerler .
oğlak olmak istemezdim ,, çok soğuk görünümlü olurlar, konuşurken duvarlamı yoksa bi insanlamı konuştuumu anlamam.
başak olmayı hiç istemem ,, kendilerini çok överler :S , ben pek titizliklerinide görmedm herkes gbiler bu knuda bence neyse
terazide istemem ,, çok karamsar oluyolar :S
yengeç de istemem ,, ailelerine çok düşkün oluolar , ve yengeçlerde karamsar oluolar çabk karar veremiolar..
kova olmayı hiç istemem , nedenini ben de bilmiorum :D , şidie kadr hiç bi kvayla anlaşamadıım için olabilr...
akrep istemem :S , bi kresnde bi akrep bna iftira atmıştı !!
balıkta olmaz ,, cidden alık oluolar ..
ikizler mi aslaa ,, bi öyleler bi böyle hiç sevmem ve anlaşamam kendileryle :D
aslanda olmaz cnsellie çok düşkn oluolar :S
başka burç vrmı bilmorm ama ben hç birini olmak istemezdm :D

Arkadaşa kısmen katılıyorum bende

**yay olmak istemezdim hem bağlanamıyorlar hemde hareketli bir burc istersem aslan falan isterdim en azından liderlik ozelliği de gelir yanında artı romantik ve sevimli bir burç :) yaylar onyargılı biraz ama bir yayla sohbetten her zmn gulerek ayrılırsınız tum negatifliğiniz ucar gider :)

**ben bir boğayım ama yine olmak istermiyidim bilemiyorum.evet yemekten cok zevk alıyor ama guzelliğe de en cok onem verenlerden biri olduğu için gorunuşu de son derece cekici zaten dişi bir burç ama biraz karamsarlık var ayrıca arkadaşlarına karşi cok fedakar oluyor bence bu da eksi bir ozellik.

**evet başaklar hep kendilerinden bahsediyorlar ve en az romantik burçtur hatta aşık olamazlar ve genelde mantık evliliği yaparlar.titiz ve plancılıkda bence negatif rahat ve geniş olmak en iyisi :)ayrıca başaklar cok pinti anlaşıyoruma ama bu ozelliklerlinden dolayı pek sevmem

**oğlaklarda surekli karamsarlar ayrıca cok hırslılar ailelerinden cok işleri ile ilgileniyorlar.analaştığım burclar arasında ama hep onları negatiflikten cıkarmak için dil dokmek bıktırıcı bir de hakkaten soğuklar kendi işleirni kendileri hallettiği için paylaşımdan yardımlaşmadan bihaberler en ters gelen şey bu bana

**teraziler bence cok şeker oluyorlar yılışık bir tatlılıktan cok ince ve zekice konuşmaları etkiliyor insanlar arasındaki dengeyi sağlarlar ayrıca teraziler pozitif olmak için yaratılmış herşeyin iyi tarafını gorurler. venus guzellik ve aşk gezegeni ile yonetilir ayrıca akılcı burclardandır hava grubu(terazi,ikizler kova)tek istemediğim yonu kendisini geri plana atıp cocuğunu ve kocasını onde tutması.cok kocacılar yahu :( fazla da romantik.

**yengeçler de bayanlarda hiç çekilmiyor çok duygusal patavatsız ayrıca tek dertleri alışveriş makyaj koca pek muhabetleri olmuyor.

**kovalarda arkadaşlarına karşi cok iyi ama aileye gelince bi tek o yonetsin sabit burc kendinden odun vermiyor.tamam cok planlı ve zekice hareket ediyorsun ama eşine de onun fikir ve isteklerine de onem ver.iş ve cinselliğin dişina cık biraz.ukalalığı da birak mutevazi ol :)

**herşeylerine rağmen akrepleri severim.ama onlarda cok kapalı kutu pek arkadaş canlısı olmuyor cıkarlarına gore hareket ediyorlar bir de ne kadar seksi ve guzel bir elbise de olsa içinde her zmn ekeksi durmayı nasıl başarabiliyorlar anlamış değilim.

**balıklar da cok duygusal fedakar.bu kadar arkadaşin olcağina az olsun oz olsun:))bir de aileleri ile ilgilenmek yerine arkadaşlarıyla takılmayı seviyorlar

** ikizler de sevilmeyen burclar arasında genelde toplumda insanları cok bıktırıyorlar tamam esprili eğlenceli zekisin ama uzak dur yahuu herşeyi duruma gore kıvırıp konuşuyorsun. ne bu kendini one atma meraği anlamiş değilim ukalalık.işleri yarım bırakma geveze olma.erkekleri o kadar geveze değil nedense.

**aslanda biraz karşindakini anlayamıyor ve bencil bence ama yine de cok iyi arkdaş ve ebevyn olmayı becrebiliyorlar hem neşeli hemde akitfler:))

** koçları da cok severim ama kaıdna yakışmıyor bir kere erkeklere cok yılışma eğilimi oluyor tatlı ve sevimliyim ayağina ayrıca ev işine yetenksizlik erkek gibi olma surekli yonetme arzusu cekilmez oluyor arkadaş olarka cok neşeli ve şekerler bende seviyorum bu yuzden:))cokda çalişkan oluyorlar

herşeye rağme tercihim boğa sonra aslan sonra terazi :))

bir bayana boğa burcu cok yakışıyor

on kere doğsam yinede akrep olmak isterdim.....
bana kızmayın ama akrep olunca diğerleri çok hafif geliyor....

Son düzenleme:
kendi burcum yani yine terazi,yine terazi yerimseniben

Back
X