EĞİTİCİ AKTİVİTE MASALARI

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
123
Artık eskilerin oyuncak ları yok malumunuz. Şimdi eğitici köpekcik,eğitici piyanom,eğitici yürütecim diye çesit çesit marka ve ucuk fiyatlar var. Aylarımıza göre gerekli oyuncakları gerektigi yerde alıyoruz. Lakin kafami karistiran oyuncaklardan biride bu aktivite masası. Kulaga hem cazip geliyor ürün özelliklerinden. Bugun e bebekte indirim vardı hatta 150 liralik ürün 107 lira idi. Fakat buna değer mi ? Çıngıraklarmız var , piyanomuzda var , bir tren rayımız yok :) çokta büyük birsey değil aslinda, ben ürünü ayakta durma yeteneği gelişsin hem de aktiviteleri ile eğlensin diye alacaktım, ama kısmet degilmis. Siz olsanız tercih eder miydiniz , yoksa bunun yerine farklı oyuncaklar ile etkinlikler mi düzenlerdiniz. Fikrinizi almak istedim.

Ayakta durmasını sağlamak için fena değil ama siz kendiniz cok daha eğitici şeyler yapabilirsiniz. Ben almadım kardeşim hediye etmişti. Kızım çok az ilgilendi. 19 aylık su anda ve pek öyle faydasını gördüm diyemem. İnternetten araştırın ayına uygun aktiviteleri siz yapın onunla beraber.

Back