Egitim arastirma hastanesi

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Slm kizlar. Bulundugum sehire 1.5 saat uzakta olan bi sehirde universtenin rektorlugu hemsire aliyomus. Basvurmak istedim fakat esim istemiyor. Sebepleriyse; Her nobete gidisin gelisin o yolu cekecen, arastirma hastanesi cok yogun cok yiprancan. Ve en onemlisi cakili olcam hatta 2 yila kadar istifa edemicem. Bense hala istiyorum bu isi. Ortaogretim hemsirelik mezunuyum 2016 kpssden 84.5 aldim atanamadim. Bu yil onlisans laboratuvardan mezun oldum ve kpss ye hazirlaniyom. Esimin mantigi su yasin cok genc 10 yil gec atan ama saglam bir yere atan. Ama atanmak bu kadar zorken bir de saglam yer beklemek mantikli mi kizlar:-(

Bu arada bu yil sinava laboratuvarda gircem. Mezun oldugum icin.

Bazı fırsatlar insanın ayağına bir defa gelir.
İstanbulda yaşıyor olsanız bir ilçeden diğeri zaten 2 saat sürüyor.
Başvurun diyorum.
Peki esimin istegi yok hatta musadesi de yok. Ama ben gidip basvursam esime karsi haksizlik mi etmis olurum sizce

Peki esimin istegi yok hatta musadesi de yok. Ama ben gidip basvursam esime karsi haksizlik mi etmis olurum sizce
Her yıl sağlıktan binlerce -belki de onbinlerce- mezun çıkıyor.
Her yıl şansınız azalıyor.
Eşiniz sizin mesleğinizi bilerek evlendi.
Bunu yapmanız da en doğal hakkınız.

Ben eşinize katılıyorum

Olmazsiniz

Artik istihdam yok dogru durust. O yuzden insanlarin onune her gun firsat gelmiyor. Gelen firsata atlicaksiniz bu kadar.

Esiniz evlenirken hemsire oldugunuzu biliyordu yani hemsirelik nobeti olan bir is. Yolu cekecek olan da sizsiniz, kendisi degil ona ne oluyor ki burayi da anayamadim Siz raziysaniz ona ne ki?

Annem hemsire, isinden yakiniyordu ne guzel garantili meslek dedim o da dedi ki artik atama yok, devlet almiyor alsa da sozlesmeli aliyor dedi. Yani atamanizin bir garantisi yok olsa da memur olamicaksiniz eger esinizin hayali oysa yani o "saglam atan" olmuyor iste:)

Asil, mesleginizi bile bile evlenip sizi eve tikmak isteyen adam size haksizlik yapiyor. Bu is olmazsa diger hastaneler de nobetli, onlara da mirin kirin ederse eeeeeee siz hayatboyu evde mi oturcaksiniz yani? Evde oturan kadin istiyora evkiziyla evlenseymis. Meslek sahibi kadinla evlenip sonra da sen evde otur demek de yeni moda oldu.

Her yıl sağlıktan binlerce -belki de onbinlerce- mezun çıkıyor.
Her yıl şansınız azalıyor.
Eşiniz sizin mesleğinizi bilerek evlendi.
Bunu yapmanız da en doğal hakkınız.
Inanim cok kararsizim. Esimi ikna etmeye calisacam.

Esimde hemsire ve nobetle calisiyor. Bama tam olarak calisma demiyor hatta evlendigim calisiyodum. Bi kac ay oldu isi biraktim. Esimin dedigi sen 90 da alir laboratuvardan atanirsin. 90 aldim diyelim ama alim yok nasil atancam. Bunu esime anlatamiyom.

O hakli mecbur olmasalar universitede 1 kisi calismaz.yogun.yorucu.ustune bir de yol.Ama siz de haklisiniz atanmak zor hele 10 yil beklenir miCok mecbur degilseniz bir sure bekleyin derim ama cok degil=)

O hakli mecbur olmasalar universitede 1 kisi calismaz.yogun.yorucu.ustune bir de yol.Ama siz de haklisiniz atanmak zor hele 10 yil beklenir miCok mecbur degilseniz bir sure bekleyin derim ama cok degil=)
Esim maddi manevi bi dedigimi iki etmez cok sukur. Bir isterim 2 alir. Sunuda almam sunuda yapmam diye minnetini hic diymadim. Ama bem okudum calistim ve artik meslegimi yapmak istiyorum

Ben sizin yerinizde olsam önce KPSS denerim. Kısmen benzer şeyi yaşadım.
Üniversiteden bir öğretmenim özel dershaneye benim için referans oldu, hatta kefilim bile dedi. Bu sebeple bana demo ders anlattırmadan işe almak için çağırdılar. Koşulları söylediler, kabul edersem tamamdı.

Üniversiteyi yeni bitirmiştim ve ya sınava hazırlanacaktım sadece ya da o işe girecektim; bir yandan da çalışmaya çalışacaktım. Kabul ettim, sağlık raporu, adli sicili temizdir kağıdı bile aldım. İş sözleşme imzalamaya geldi ve son anda özür dileyerek vazgeçtim, eşim vazgeçirdi beni (yanımdaydı).

Oturdum çalıştım ve ilk senemde atandım.

Para kazanmak istiyorsunuz ve bu işi fırsat olarak görüyorsunuz biliyorum, dedim ya aynı şeyleri yaşadım. Şu an iyi ki eşimi dinlemişim ve oturup çalışmışım diyorum.

Bendr calisiyorum az once denme cozdum 82 puan ve benim almam gerekem puan en az 88 4 ayda 6 puan yukselirmiyim ki

Bendr calisiyorum az once denme cozdum 82 puan ve benim almam gerekem puan en az 88 4 ayda 6 puan yukselirmiyim ki
Öyle bir yükselir ki hem de, yeter ki verimli çalışın.
Bizde eğitim bilimleri diye bir sınav vardı, ben ona çalışmıyordum çünkü salak ben şöyle zannediyordum: Matematik öğretmenleri alan sınavına giriyor, Türkçe, fen vs onlar da giriyor alan sınavına. Bu eğitim bilimleri sınavı beden eğitimi, resim gibi alan sınavı olmayan branşlar için. Sınava 1 ay ya da 1,5 ay kala öğrendim ki o sınava da girecekmişim ve ben çalışma planı çoktan yaptığım için daha hiç başlamadığım ders vardı. Yarabbiiiiiii bir depar bir depar yetiştirmek adına, yetişti çok şükür.

Size tavsiyem şöyle çalışın, ben çok faydasını gördüm.

A konusuna çalıştınız, testini çözdünüz artık nasıl çalışıyorsanız işte. Sonra o a konusunu eşinize anlatın. Anlatamadığınız, hatırlayamadınız yerler tam öğrenemediklerinizdir. Dönün bir daha çalışın.

7 yıldır eğitim araştırma hastanesinde çalışıyorum. Lise çıkışlı hemşireyim hem de İstanbul gibi bir yerde çalışıyorum. Zor mu tabi ki çok zor ve yorucu ama artık ortaöğretim alımlar çok az. Bir de başka bölümden mezun da olmuşsunuz. Laboratuvar atamaları bizden de az oluyor nerdeyse. O yüzden eşinizle bunları ayrıntılı konuşun yeniden.

bende 2016 da hep ole calistim babama kardesime gordugume anlatiyodum. Su an benle kpss ye hazirlanan arkadasima anlatiyom. Insaalh yukselcek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…