Eğitim bilimleri sınavı iptal edildi

Kızlar kaç net yaptınız?
Benim iptal olanda 90,25 netim vardı, dünkinden de 90 çıktı. Aynı yani :)
Atanmam için yeticek sanırım.
Çok zor geldi sınav bana, iptal olandan çok daha fazla zorlandım,
çeldiriciler çok güçlüydü.
Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar...

ben de aynı neti yaptım ve diğer sınavdan 1 saatte çıkmama rağmen bunda tam 2 saat durum. bana da daha zor geldi.

ama puanlarımız daha yüksek olacak çünkü full çekenler olmayacağı için sapma değeri büyüyecak.

ben bakmadım daha hayırlısı zaten pek bişey de beklemiyorum ama çıkmadık candan da ümit kesilmez ya.1 yaşındaki oğlum yüzünden hiç çalışamadan girdim.branşlarınız ne kızlar

ben bakmadım daha hayırlısı zaten pek bişey de beklemiyorum ama çıkmadık candan da ümit kesilmez ya.1 yaşındaki oğlum yüzünden hiç çalışamadan girdim.branşlarınız ne kızlar

Canım branşına bağlı herşey.
Az puanla da atanabilen branşlardansındır inşallah.
Benimki fen ve teknoloji, en yüksek puana sahip olan branş bizimki malesef.
Bi de yakın yere atanmak istiyorum, 89 ve üzeri alırsam şansım var,
yoksa bilemiyorum ne yaparım
1 hafta sonra açıklanır sanırım sınav, hayırlısı artık,
5. girişim ve atanmayı gerçekten çok istiyorum.

inşallah hayırlısıyla gönlünüzdeki gibi bi yere atanırsınız.

çevremde yıllardır kadro alamayan arkadaşları görünce çok üzülüyorum.çok şükür benim öyle bi sorunum yok ama hakızlık yine de.

Canım çok teşekkür ederim.

Ben en çok şuna üzülüyorum, 5 senedir girerim ve daha hiç 80 altı puan almadım,
86 ya kadar çıktım ama olmuyor işte...

Branşımın puanı çok yüksek ancak 40-50 'li puanlarla atanabilen branşlar var. Bu çok büyük haksızlık oluyor.

Her zaman ilk 5 bine girdim, 30-40 bin öğretmen alındı, ve ilk 5 binde olan ben atanamadım.

Belirli bir puan barajı olmalı, mesela 80 üzeri alan herkes atanabilmeli.
45-50 alanın atanıp; öğretmen olabilmesi ve 86 alanların atanamaması gerçekten çok zoruma gidiyor.
Bir de karşımıza geçip; biz atandık siz hala ders mi çalışıyorsunuz demeleri çok zoruma gidiyor.

Bu sistem böyle olduğu müddetçe, daha çok haksızlığa uğrayanlar olacak,
alan sınavı gelirse; belki daha objektif bir sınav olur.
Her branşa aynı soruların sorulmasını çok hatalı buluyorum ben.
Aynı sorulardan benim yaptığım netin yarısını yapamayanlar hep kadrolu öğretmen şimdi...

Hayırlısı olur inşş canım yazdıklarında o kadar haklısın ki benimde 5. girişimdi ilk defa doğru düzgün çalışarak girebildim sözleşmeli çalışıorm çünkü hersene birleştirilmiş sınıf ve daha birçok zorluk yüzünden...o kadar çok haksızlıklar var ki ama sesini duyuramıosunn işte benim 100 net olcak sanırım bi umut oldu benim için ama burda kalmak istemiormmm inşş olur artık..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…