• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğitim etkinliklerine tek başına katılmak.

xyaseminx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.614
559
198
dert değil de bir soru aslında. bu sene 1.sınıftaydım.alışma süreci derken pek eğitime seminere katlmadım.En azından 2.sınıfta kendimi geliştirmek adına bir şeyler yapmak istiyorum.Pek çevrem de yok gidecek.Böyle etkinliklere tek başına gidilir değil mi ? Tuhaf olmaz yani.Gidenler genelde grup halinde gidiyor gözlemledigim kadarıyla.
Bir yandan da düşünüyorum geleceğimin birikimini yalnız ben yapabilirim diye.Bilmiyorum bana mı öyle geliyor.
Ama sizlerin tecrübeli fikirlerini de almak istedim.
Yani kısaca eğitimlere.sertifika programlarına vb tek başına mı katılırsınız çevrenizle mi ?

Böyle birşeyi sormana lüzum bile yok tatlım, tabii ki kendini geliştirmek çok normal ve gerekli bir durum..
Hem orada da tanışabileceğin insanların olacağı kanaatindeyim..
Doğru da bir karar, pek arkadaşım yok katılmayayım diye düşünürsen okul biter ve kendine artılar katmamış olursun..
Ortada kimse tarafından yadsınacak bir durum yok, imkanın oldukça eğitimlere-seminerlere katılıp kendini geliştirmelisin.. (;

Böyle birşeyi sormana lüzum bile yok tatlım, tabii ki kendini geliştirmek çok normal ve gerekli bir durum..
Hem orada da tanışabileceğin insanların olacağı kanaatindeyim..
Doğru da bir karar, pek arkadaşım yok katılmayayım diye düşünürsen okul biter ve kendine artılar katmamış olursun..
Ortada kimse tarafından yadsınacak bir durum yok, imkanın oldukça eğitimlere-seminerlere katılıp kendini geliştirmelisin.. (;

Teşekkür ederim.Acemilik diyelim:16: .Dediginiz gibi iş bulmak zaten zor.Bir farkım olsun istiyorum.Okuldaki her öğrenci ilerde potansiyel rakip haliyle bir farkım olmalı diye düşündüm.Acaba bencillik mi yapıyorum diye düşünmüştüm.Gerçi kimsenin kimseyi düşündüğü yok ben biraz saf kaldım.

Teşekkür ederim.Acemilik diyelim:16: .Dediginiz gibi iş bulmak zaten zor.Bir farkım olsun istiyorum.Okuldaki her öğrenci ilerde potansiyel rakip haliyle bir farkım olmalı diye düşündüm.Acaba bencillik mi yapıyorum diye düşünmüştüm.Gerçi kimsenin kimseyi düşündüğü yok ben biraz saf kaldım.

Tabii ki alakası yok canım, kendine fark katman çok akıllıca ve öngörülü bir hedef.. (;
Şuan üniversite kolay kazanılıyor, dolayısıyla bir bölümün binlerce mezunu var..
O mezunlar arasında kariyerli güzel bir iş hedefliyorsan buna üniversitede kendine fark katmayla başlarsın..
Fırsatları değerlendirip kendine artılar kat, ilerde CV`nde sertifikaların vs tüm tecrübelerine yer vereceksin, ne kadar özellik o kadar şans.. (;

Tabii ki alakası yok canım, kendine fark katman çok akıllıca ve öngörülü bir hedef.. (;
Şuan üniversite kolay kazanılıyor, dolayısıyla bir bölümün binlerce mezunu var..
O mezunlar arasında kariyerli güzel bir iş hedefliyorsan buna üniversitede kendine fark katmayla başlarsın..
Fırsatları değerlendirip kendine artılar kat, ilerde CV`nde sertifikaların vs tüm tecrübelerine yer vereceksin, ne kadar özellik o kadar şans.. (;

O günleri görürüm ben de inşallah.Ne kadar zor olsa da iş arama bulma iş hayatı.Güzel evreler :)Teşekkür ederim ilginiz için.Umarım güzel olur herşey.Şimdilik hedef sadecee :)

tek başına da gidersin ama eğer sıkılırsan okulundaki kariyer kulüplerine üye ol derim mutlaka senle gelecek bir kitle bulursun :)

Back
X