- Konu Sahibi mutsuz_balbocegi
Merhaba arkadaşlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var.2yıllık bi ilişkim var birbirmizi çok seviyoruz ama aramızda bir engel var ben üni mezunuyum ama erkek arkadaşım lise,fakat o arka arkaya anne ve babasını kaybettiği için okuyamamış şimdi işinden 2 buçuk milyara yakın geliri var fakat bende avukat olucam 1 yıl sonra sorun çıkarmı bilemiyorum bu konuda sıkıntı yaşamadık zaten erkek arkadaşım bu konularda olgun arkadaşlarımlada tanıştı zaten ben okuycam herhabgi bi bölüm okumak istiyorum hiç fırsatım olmadı bu zamana kadar diyo öss ye gircek gene bu sene zaten açıköğretim okuyo bi yandanda,tek korkum olduda bu işten çıkarsa lise mezunu olarak iş bulamazda sorun yaşarmıyız diye ama bunları düşünoyrum diye bazen utanıyorum çünkü erkek arkadaşım 2 yıl boyunca bana yedirdi içirdi hiç bişeyini esirgemedi el üstünde tuttu hep ama ben bölee sanki hesap yapıymuş gibiym.Bence önemli olan diploma değil insanlıktır ve erkekin kompleksli olmasında üni falan etklil değil bence valla okuldaki hukukçu erkek arkadaşlarım gayet komplekslydi hatta ben bu sene 2. üni yi kazandım erkek arkadaşımla koşturduk kayıt işlemlerine bana okul hediyesi falan almış.Olumlu olumsuz bişeyler yazın lütfen,deneyimlerinizi etraftan duyduklarınızı düşüncelerinizi merak ediyorum çünkü normal hayatta kimseye soramıyorum.lütfen