Eğitim ve Zeka gelişimi (Bebişlerimiz için her şey)

Meleklerinizin her şeyi ile siz mi ilgileniyorsunuz

• Çalıştığım için, meleğime ananesi ya da babannesi bakıyor

OY: 0 0,0%
  • Bakıcı ilgileniyor

• Kreşe gidiyor

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

akcesu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
179
132
73
Merhaba forum anneleri, benim de 3 aylık bir meleğim var. Oğluşum için her şeyin en iyisini araştırırken bir çok yöntem keşfediyorum. Onun eğitimi ve zeka gelişimi için elimden gelen herşeyi kendim yapmak istiyorum ve yeni arkadaşlar gruplar oluşturalım istedim çünkü çocuklarda zeka gelişimi için sosyal çevre çok önemliymiş. Kendi yaş gruplarıyla arkadaşlık kurmaları ve görerek öğrenmeleri özellikle 2 yaşına kadar daha yüksek olan zihin kapasitesi için çok önemli 2 yaştan 6 ya kadar da kreşlerde eğitim alabilirler. Bir insana yön vermek onun kişiliğinin şekillenmesine rehber olmak bence dünyanın en önemli ve en kutsal görevi. Bu güzel ve değerli zamanları beraber paylaşmak dileğiyle eğitim ve gelişim adına güzel paylaşımlar... :)

Merhaba benim de 3 aylık bir yeğenim var zeka geliştirici hangi teknikleri uyguluyorsunuz çok teşekkürler cevabınız için

Merhaba benim de 3 aylık bir yeğenim var zeka geliştirici hangi teknikleri uyguluyorsunuz çok teşekkürler cevabınız için

Şu an zeka kartlarını ve dokun hisset kitaplarını kullanmaya başlıcam, bazılarını hazır aldım bazılarını evde kendim yaptım. Bir de Montessori eğitimini araştırıyorum en kısa zamanda evde bu eğitimle ilgili düzenlemeler yapmayı düşünüyorum. Bunların dışında her gün oğluşla müzik dinliyoruz, şarkılar söylüyoruz, bol bol sohbet edip, kitap okuyoruz.

Back
X