• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğitim

Eğitim için yardım?

• Yardım ederim

OY: 0 0,0%
  • Yardım edemem

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Burn06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
47
8
1
27
Merhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri.
19 yaşındayım. Oldukça başarılı bir eğitim hayatım oldu. 5. Sınıfta Bursluluk sınavını kazandım. Fen lisesi mezunuyum. Her zaman ayaklarımın üzerinde durmak istedim. Bunun için çok çalıştım. Ancak lise 3 te aniden rahatsızlık geçirdim anksiyete bozukluğu. Okula gidemedim banyo bile yapamadım. Antidepresan verildi ama kullanıp bağımlı olmak istemedim. Uzun sürse de tedavim, kendi kendime yendim çok şükür tamamen atlattım. Bu yıl sınava 2. Girişim ve yine olmadı. Yapamadım. Bir tanıdığın tavsiyesini aldık Makedonya da Goce delcev üniversitesinde tıp eğitimi alabiliyorum. Ancak ailemin maddi durumu yetmiyor. Çareler aradım ama bulamadım. Bana yardım etmek isteyen var mı aranızda acaba allah rızası için. Bunu borç sayacağım hatta fazlasını bile verebilir mezun olunca. İnanın ben bunu hak ediyorum ne çocukluğumu yaşadım ne gençliğimi. Hep ders çalıştım
14 bin TL kayıt işlemleri ve hazırlık için. Sonra yıllık 6 bin tl 6 yıl olmak üzere. Kyk bursumla ve ailemin yardımıyla idare ederim orada. Allah rızası için bir genç kızın hayalleri için yardım edin. Borç sayacağım. Teşekkürler

Her durumu iyi olmayan burdan para istese ohooo.. benim sana tavsiyem tasima suyu ile degirmen döndürmeye calisma. Diyelim ki bir kişi sana verdi bu parayi. 5 yil verdi 6. Yil veremedi. Napcaksin? Okulu birakip gelecek misin geri? Otur 1 sene daha calis. Madem daha oncede basardin yine yaparsin. Hayatini başkalarının vaadleri uzerine kurma.

para konusunda bir şey diyemeyeceğim ama bu tarz üniversitelerin denkliği için belli dönemler şeklinde anlaşılıyor yökle yani siz bitirdiğinizde bir bakmışsınız denklik verilmiyor olabilir
madem bu kadar çalışkansınız oturun çalışın daha iyisini yapın yapamıyorsanız da alternatifleri değerlendirin herkes tıp okuyacak diye bir kaide yok

Her durumu iyi olmayan burdan para istese ohooo.. benim sana tavsiyem tasima suyu ile degirmen döndürmeye calisma. Diyelim ki bir kişi sana verdi bu parayi. 5 yil verdi 6. Yil veremedi. Napcaksin? Okulu birakip gelecek misin geri? Otur 1 sene daha calis. Madem daha oncede basardin yine yaparsin. Hayatini başkalarının vaadleri uzerine kurma.
Sizi çok iyi anladım zaten hep kendi başıma güçlü durmayı istedim bunun için azmettim ama artık bunaldım dayanacak gücüm kalmadı

Devletin yetkili makamlarından izin almadan maddi yardım toplamak, talep etmek kanunlara aykırıdır, bu sebeple sitede bireysel yardım talepli konular açılması yasaktır.

Back
X