• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğitim

Kesinlikle katılıyorum. Her böyle yaptığınızda etrafında neşe saçan kızların ona daha da cazip geldiğini düşünün bence. Huzur veren, pozitiflik veren kadınlar var bir tarafta bir tarafta olur olmaz her şeyde kendisine laf sokan, güvenmeyen bir kadın var. hangisi saha cazip gelir?
Kesinlikle neşeli bi kadın daha caziptir..
Haklısınız..
Ne yapacağımı bilemiyorum,içimde tutuyorum tutuyorum sonunda lafı sokuyorum:((
Ben de sıkıldım kendimden...

Hahaha evet öyle oldu :KK43:(

umutlu ol adlı üye ne güzel yazmış aşırı haklı. Biraz rahatla lütfen ben bile sorunlarımı aşmaya çalışıyorum resmen bu konu hakkında baskasına akıl verecgm aklıma gelmezdi :KK53:

Demeyin öyle nolur:KK43:((
Biliyorum bunaltıyorum ama kıskanıyorum o eğitimde otelde kalıolar falan diye...

Ne oluyor otelde kalınca? Sevgilinizle birlikte bütün hemcinslerinizi de zan altında bıraktığınızın farkında mısınız? Onunla aynı yerde çalışan, aynı eğitimde olan veya aynı otelde kalan kadınlardan biri ben de olabilirdim. Biri benim hakkımda acaba otelde napıyorlar dese hiç hoşuma gitmezdi. :KK14: Bence bu kadar abartmayın, bu tip sorular size yöneltilse namusuma laf mı ediyorsun dersiniz aynı şey erkekler için de geçerli :KK39: Gözünüzle görmeden veya bir kanıtınız olmadan bu tip şeyler düşünmeyin.

Kızlar tekrar ben,
Konu acıyorum cünkü rahatlıyorum.neyse sorun şu ki sevgilim şu an banka eğitiminde bilenler vardır belki bi otelde kalınıyor ve gündüzleri de eğitim oluyor..Sevgilimle konusurken dayanamadım yine kızlarla alakalı bi laf soktum...
Kıskanıyorum yine.ben de memleketime geldim 1 hafta sonra yine beraber olcaz ama 1 hafta eğitimde olacak o sinir oluyorum:KK43: içim içimi yiyor yine:KK43: :mad:
Sen en iyisi eve kapat adamı.:KK49:

Ne oluyor otelde kalınca? Sevgilinizle birlikte bütün hemcinslerinizi de zan altında bıraktığınızın farkında mısınız? Onunla aynı yerde çalışan, aynı eğitimde olan veya aynı otelde kalan kadınlardan biri ben de olabilirdim. Biri benim hakkımda acaba otelde napıyorlar dese hiç hoşuma gitmezdi. :KK14: Bence bu kadar abartmayın, bu tip sorular size yöneltilse namusuma laf mı ediyorsun dersiniz aynı şey erkekler için de geçerli :KK39: Gözünüzle görmeden veya bir kanıtınız olmadan bu tip şeyler düşünmeyin.
Evet,çok doğru şeyler yazmışsınız...
O bana aynı şeyleri yaomıyor neyseki gecende bende hata ki seni rahat bıraktım hiçbi şeyine karışmadm oyuzden oluyor böyle nerde duracgını unutuyosun dedi...

Back
X