Eğitimle ilgili...

kusburnuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
209
1
26
Tokat
Kızlar biraz karışık olacak sanırım ama umarım anlatabilirim.

Ben bu sene YTÜ Okul Öncesi Öğretmenliğini kazandım. Sevgilim şuan bir yere yerleşemedi ve özel üniversiteye gitmeyi düşünüyor.
Önümüzde iki seçenek var.
İstanbul Okan Üniversitesi- Sağlık yönetimi veya Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Psikoloji...

Sizce hangisi daha doğru? Psikoloji daha güzel bir bölüm ve ataması daha kolay. Sağlık yönetiminden atanabilmek için 80 üstü puan gerekiyor.
Ama birisi taaa Bosnada, diğeri İstanbulda benim yanımda...

Hangisi doğru olan ? Gönlüm İstanbuldan yana olsa da aklım Bosna diyor.
Sizlerin de fikrini almak istedim...

Sevgiline güveniyorsan, ilişkine güveniyorsan uzaktan da yapabileceğinize inanıyorsan geleceğiniz için size en rahatlık sağlayacak olandan yana onu teşvik etmelisin. Sonuçta sonrasında o güzelce atanacak inşallah ve sizi daha kolay günler bekliyor olacak :ssz:

Sevgiline güveniyorsan, ilişkine güveniyorsan uzaktan da yapabileceğinize inanıyorsan geleceğiniz için size en rahatlık sağlayacak olandan yana onu teşvik etmelisin. Sonuçta sonrasında o güzelce atanacak inşallah ve sizi daha kolay günler bekliyor olacak :ssz:

Ben de böyle düşünüyorum ama uzaktan ilişki yürütmek de zor olacak. Gözümü korkutmuyor değil.

uzak mesafeli ilişki yürütmek çok zor olur.. ne bileyim her türlü zorlukda yanyana olamazsın sevincini paylaşamazsın.. ama bir yandan da gelecek endişesi.. zor seçim olacak.. hayırlısı olur inşallah

Şey madem özel düşünüyor İstanbul'da başka bir ünv. başka bir bölümde olamaz mı ? Bosna'da arkadaşımın ağbisi okuyodu telefonla konuşmaları bile o kadar zor oluyodu ki internet falan hak getire. Dayanamaı bıraktı ağbisi. :/ Ama sağlık yönetiminden daha iyi bir bölüm psikoloji yine de...

Şey madem özel düşünüyor İstanbul'da başka bir ünv. başka bir bölümde olamaz mı ? Bosna'da arkadaşımın ağbisi okuyodu telefonla konuşmaları bile o kadar zor oluyodu ki internet falan hak getire. Dayanamaı bıraktı ağbisi. :/ Ama sağlık yönetiminden daha iyi bir bölüm psikoloji yine de...

Sevgilim ek tercilerde tercih edecceği için kontenjan boşluğu olması da önemli. Psikoloji Türkiyede bütün üniversitelerde dolu şuanda.
Bakalım belki kayıt yaptırmayanlar olur açık çıkar falan bekleyeceğiz yine de.
O kadar sıkıntı oluyor mu yaa telefon internet falan :/

Back
X