sevmemen anormal birşey değil ki
herkesin zevki farklıdır.
ben mesela,sinemaya gitmeyi hiç sevmiyorum.
genel olarak film izlemeyi de sevmiyorum ama sinemadan hepten rahatsız oluyorum.Arkadaş grubum da devamlı sinema organizasyonları yapıyolardı,katılmayıp aynı sorunları yaşıyodum seninle
bi de bowling-buz pateni var
ikisini de beceremiyorum,hoşuma gitmiyo,zevk almıyorum ve eğlenmiyorum
neden gideyim ki??
benim yöntemim onlara uyacağıma onları kendime uydurmam :)
mesela sinemaya gidelim diye ısrar eden arkadaşa baleye gidelim diye ısrar etmek :)
gece dışarıda olmaya ben bayılırım,yaşadığımı anlarım-mutlu olurum...
belki sen gece dışarıda olmayı değil de arkadaşlarının gittiği yerleri sevmiyosundur.
Mesela bende herkesin delice eğlendiği gece kulüplerini,yeraltı barlarını hiç mi hiç sevmem
zaten dans da edemiyorum,gürültülü gürültülü salak salak müzikler...
tarzım değil yani,plakta zeki mürenin olduğu bir meyhanede çok daha mutlu olurum.
Ya da entel entel,yabancı bi cazcının dinletisine gitmektense basit türkçe şarkılar çalan canlı müzikli bi bara gitmeyi tercih ederim..
belki de kendine böyle alternatifler bulsan,gece gezmesi yapacak arkadaşların da sana uysa daha mutlu olursun
ya da alkol kullanmıyorum de,zamanında içtiğini görmüşlerse "tövbe ettim bıraktım" de
daha da ısrar etmezler diye umuyorum ^^
BeeeeeeeeeenKışın o soğukta yazın o sıcaktaaa gezmekten nefret ederimmmm. Sürekli evde otursam sevdiklerim yanımda olsa ayda bir dışarı çıksam yeterli bana Hemen yoruluyorum ben zaten sürekli hareket etmekten. Arkadaşlarım bana hep der ''Azcık dışarı çık da yüzünü görelim'' :) Sanırım bizim yapımızda var eğlencelere karşı uyuşukluk
arkadaş grubunuzu sizin gibi düşünen yada zevkleriniz yakın kişilerden seçsenız çünkü gerçekten bıkaç yere gıtmeyınce paylaşım azalıyor herkes farklı şeyden zevk alınca arkadaşlıklarda azalıyor bu arada gürültülü yerleri bende hiç sevmem 2 yakın arkadaşım olsun kutlama için yeter ne gerek var kalablığa
evet evet kesinlikle bende yorulurum ve aynen yazın sıcak derim kışın soğuk derim çıkmak istemem ama baharları oyalamak biraz zor oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?