Eğlenceli olmak

Mavimuhabbetkusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
402
185
53
Arkadaşlar merhaba ,sürekli başıma gelen bir durumdan bahsetmek istiyorum.biriyle konuşurken flört ederken mesajlarda aşırı eğlenceliyimdir ,hep komik olduğumdan bahsederler. Sevgili olunca niye öyle oluyor bilmiyorum ama eglenceliligim gidiyo ciddilesmeye başlıyorum otomatik. Karşıdaki buna ne oldu böyle değildi eğlenceliydi diyor.sıkıldığını dusunuyorum Eğlenceli halimi nasjl devam ettirebilirim.sevgiliyle mesajlaşmalari nasıl eğlenceli hale getirebilirim.azicik taktik verin banaaa

Arkadaşlar merhaba ,sürekli başıma gelen bir durumdan bahsetmek istiyorum.biriyle konuşurken flört ederken mesajlarda aşırı eğlenceliyimdir ,hep komik olduğumdan bahsederler. Sevgili olunca niye öyle oluyor bilmiyorum ama eglenceliligim gidiyo ciddilesmeye başlıyorum otomatik. Karşıdaki buna ne oldu böyle değildi eğlenceliydi diyor.sıkıldığını dusunuyorum Eğlenceli halimi nasjl devam ettirebilirim.sevgiliyle mesajlaşmalari nasıl eğlenceli hale getirebilirim.azicik taktik verin banaaa
İlk defa yazacak bir şey bulamadım gibi. 😅taktiği olmaz sanki bunun ya. Muhabbet sohbet içerik olarak değişiyordur yani. Tek bir konu olsa tamam da. 🤷 Kasmayın kendinizi ama.

Böyle şeyler taktikle olmaz ki, eğlenceli olmak içten gelen bir şeydir, muziplik - espri yapabilme falan, bunlar çalışan bir kafa gerektirir. Adama 'temel bara gitmis' diye fıkra anlatmayacaksan anlık olarak gelişir. Bazen öyle güzel anılar vardır ki sıkıcı biri anlatınca mimik oynamaz. Bazense eğlenceli biri lafa başlasın daha ilk andan insanlar kikirdar :)
Yani taktik maktik yok . Muhtemelen kendini kastigin için , rahat olamadığın için tıkanıyorsundur. Bazı kızlarin normalde dirseklerine sos damlata damlata yediği halde sevgilileri yanında minicik lokmalarla yemesi, diğer türlü utanması gibi bence 😅 tamamen rahat olamamaktan. Zamanla sevgilinle ilerleyip 'heyecanli flört'ten 'ayni hayatı paylaşan iki sevgili' moduna geçince bence gerginliğin azalır,yine eğlenceli olursun.
Ama ben seni anladım.
Ben de normalde insanlardan beklentisi olmayan, çok rahat, dalgacı biriyimdir. Ama aşikken tam bir Drama Queen olabiliyorum 😂😂 tatile giderken son saniye ekileyim, anında yeni plan yaparım,eken arkadaşıma da hiç gönül koymam. Ama benim sehrime birkaç aylığına gelen sevgilim ev sahibine anahtar çoğaltmaya gittiğinde bir tane de benim için yedek anahtar çıkarmayı dusunemedi diye kirilirim,gözlerim dolar🥺
Benimkiler de şaşırır bu dalgacı , her şeye komik tarafından bakan kız bu kadar salak şeylere nasıl uzulebilir diye

Ben de öyleydim, eşimle arkadaş olduğumuz zamanlar çok eğleniyorduk, sevgili olunca bir anda baston yutmuş gibi oldum. Sonra evlenince normal, neşeli, komik halime döndüm. Hatta fark ettim ki eşim de gayet komik biriymiş:) insan birinin hayatında varlığına alışana kadar, doğal hareket edemeyebiliyor. Bence ilişki yaşadığınız kişiden aldığınız enerjiye göre çıtlatabilirsiniz belki, ben söylemiştim mesela heyecan yapıyorum, biraz geriliyorum diye :)

Partnerinizden etikileniyor olabilir misiniz? onun karakterinizden etkilenip belki ciddi bir moda giriyorsunuzdur. İnsanız haliyle etkileniyoruz yakınlarımızdan.

Ben tam tersi oluyordum 😅 Flört dönemi daha ciddi, sevgililikte ahey ahey, evlendik hahahahaha 😅

Ama tabi her an böyle olması imkansız, sizi gereken belli durumlar var belli ki? Bu durumları belirleyip ortadan kaldırmak lazım. Muhtemelen yanlış bir şey söylerim ve benden ayrılır korkusu gibi bir durum sezdim.

Ayrıca ciddi ya da değil, sizi siz olduğunuz için sevecek insanlara hayatınızda yer verin.

Böyle şeyler taktikle olmaz ki, eğlenceli olmak içten gelen bir şeydir, muziplik - espri yapabilme falan, bunlar çalışan bir kafa gerektirir. Adama 'temel bara gitmis' diye fıkra anlatmayacaksan anlık olarak gelişir. Bazen öyle güzel anılar vardır ki sıkıcı biri anlatınca mimik oynamaz. Bazense eğlenceli biri lafa başlasın daha ilk andan insanlar kikirdar :)
Yani taktik maktik yok . Muhtemelen kendini kastigin için , rahat olamadığın için tıkanıyorsundur. Bazı kızlarin normalde dirseklerine sos damlata damlata yediği halde sevgilileri yanında minicik lokmalarla yemesi, diğer türlü utanması gibi bence 😅 tamamen rahat olamamaktan. Zamanla sevgilinle ilerleyip 'heyecanli flört'ten 'ayni hayatı paylaşan iki sevgili' moduna geçince bence gerginliğin azalır,yine eğlenceli olursun.
Ama ben seni anladım.
Ben de normalde insanlardan beklentisi olmayan, çok rahat, dalgacı biriyimdir. Ama aşikken tam bir Drama Queen olabiliyorum 😂😂 tatile giderken son saniye ekileyim, anında yeni plan yaparım,eken arkadaşıma da hiç gönül koymam. Ama benim sehrime birkaç aylığına gelen sevgilim ev sahibine anahtar çoğaltmaya gittiğinde bir tane de benim için yedek anahtar çıkarmayı dusunemedi diye kirilirim,gözlerim dolar🥺
Benimkiler de şaşırır bu dalgacı , her şeye komik tarafından bakan kız bu kadar salak şeylere nasıl uzulebilir diye
Tam benim gibisiniz gerçekten çok iyi anlatmışsiniz😀😀

Ben tam tersi oluyordum 😅 Flört dönemi daha ciddi, sevgililikte ahey ahey, evlendik hahahahaha 😅

Ama tabi her an böyle olması imkansız, sizi gereken belli durumlar var belli ki? Bu durumları belirleyip ortadan kaldırmak lazım. Muhtemelen yanlış bir şey söylerim ve benden ayrılır korkusu gibi bir durum sezdim.

Ayrıca ciddi ya da değil, sizi siz olduğunuz için sevecek insanlara hayatınızda yer verin.
😘😘😘

Aynen biz de öyle!

Flört döneminde eğleniyorduk.

Evlendikten sonra çok daha komediyiz sanki.

Konu sahibesi size gelince acaba ilişki ciddiye binsin diye arzu ediyorsunuz da o yüzden de mi ağır takılıyorsunuz?

Ay bugün dertlerim resmen konu olarak önüme düşüyor.
E bu ben! :D

Flört döneminde kakara kikiri o kadar eğleniyorduk ki şuan ben baston yutmuş gibi davranıyorum yanında, konuşamıyorum, sohbeti çeviremiyorum döndüremiyorum eğlenemiyorum da eğleniyorken modumu düşürüyorum kafamda hep olumsuz düşünceler ve saçma iç seslerim devreye giriyor. Dün birlikteydik ve içimden sürekli al işte sıktın çocugu sıkıldı senden bak etrafa bakınıyor neden çünkü seni artık beğenmiyor düşünceleri geçip durdu zehir ettim kendime tüm akşamı. Arkadaşlarıyla ne kadar eğleniyor bide bana bak yanımda nasıl sessiz sakin diyorum hepsi benim yüzümdenmiş gibi geliyor. Böyle ilişkiyi nasıl sürdüreceğim bu kafadan nasıl çıkabiliriz :(

Ay bugün dertlerim resmen konu olarak önüme düşüyor.
E bu ben! :KK70:

Flört döneminde kakara kikiri o kadar eğleniyorduk ki şuan ben baston yutmuş gibi davranıyorum yanında, konuşamıyorum, sohbeti çeviremiyorum döndüremiyorum eğlenemiyorum da eğleniyorken modumu düşürüyorum kafamda hep olumsuz düşünceler ve saçma iç seslerim devreye giriyor. Dün birlikteydik ve içimden sürekli al işte sıktın çocugu sıkıldı senden bak etrafa bakınıyor neden çünkü seni artık beğenmiyor düşünceleri geçip durdu zehir ettim kendime tüm akşamı. Arkadaşlarıyla ne kadar eğleniyor bide bana bak yanımda nasıl sessiz sakin diyorum hepsi benim yüzümdenmiş gibi geliyor. Böyle ilişkiyi nasıl sürdüreceğim bu kafadan nasıl çıkabiliriz :KK43:
Sen ben olabilir misiiin😀

Back
X