Böyle şeyler taktikle olmaz ki, eğlenceli olmak içten gelen bir şeydir, muziplik - espri yapabilme falan, bunlar çalışan bir kafa gerektirir. Adama 'temel bara gitmis' diye fıkra anlatmayacaksan anlık olarak gelişir. Bazen öyle güzel anılar vardır ki sıkıcı biri anlatınca mimik oynamaz. Bazense eğlenceli biri lafa başlasın daha ilk andan insanlar kikirdar :)
Yani taktik maktik yok . Muhtemelen kendini kastigin için , rahat olamadığın için tıkanıyorsundur. Bazı kızlarin normalde dirseklerine sos damlata damlata yediği halde sevgilileri yanında minicik lokmalarla yemesi, diğer türlü utanması gibi bence

tamamen rahat olamamaktan. Zamanla sevgilinle ilerleyip 'heyecanli flört'ten 'ayni hayatı paylaşan iki sevgili' moduna geçince bence gerginliğin azalır,yine eğlenceli olursun.
Ama ben seni anladım.
Ben de normalde insanlardan beklentisi olmayan, çok rahat, dalgacı biriyimdir. Ama aşikken tam bir Drama Queen olabiliyorum

tatile giderken son saniye ekileyim, anında yeni plan yaparım,eken arkadaşıma da hiç gönül koymam. Ama benim sehrime birkaç aylığına gelen sevgilim ev sahibine anahtar çoğaltmaya gittiğinde bir tane de benim için yedek anahtar çıkarmayı dusunemedi diye kirilirim,gözlerim dolar

Benimkiler de şaşırır bu dalgacı , her şeye komik tarafından bakan kız bu kadar salak şeylere nasıl uzulebilir diye