- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
İlk defa yazacak bir şey bulamadım gibi.Arkadaşlar merhaba ,sürekli başıma gelen bir durumdan bahsetmek istiyorum.biriyle konuşurken flört ederken mesajlarda aşırı eğlenceliyimdir ,hep komik olduğumdan bahsederler. Sevgili olunca niye öyle oluyor bilmiyorum ama eglenceliligim gidiyo ciddilesmeye başlıyorum otomatik. Karşıdaki buna ne oldu böyle değildi eğlenceliydi diyor.sıkıldığını dusunuyorum Eğlenceli halimi nasjl devam ettirebilirim.sevgiliyle mesajlaşmalari nasıl eğlenceli hale getirebilirim.azicik taktik verin banaaa
Tam benim gibisiniz gerçekten çok iyi anlatmışsinizBöyle şeyler taktikle olmaz ki, eğlenceli olmak içten gelen bir şeydir, muziplik - espri yapabilme falan, bunlar çalışan bir kafa gerektirir. Adama 'temel bara gitmis' diye fıkra anlatmayacaksan anlık olarak gelişir. Bazen öyle güzel anılar vardır ki sıkıcı biri anlatınca mimik oynamaz. Bazense eğlenceli biri lafa başlasın daha ilk andan insanlar kikirdar :)
Yani taktik maktik yok . Muhtemelen kendini kastigin için , rahat olamadığın için tıkanıyorsundur. Bazı kızlarin normalde dirseklerine sos damlata damlata yediği halde sevgilileri yanında minicik lokmalarla yemesi, diğer türlü utanması gibi bencetamamen rahat olamamaktan. Zamanla sevgilinle ilerleyip 'heyecanli flört'ten 'ayni hayatı paylaşan iki sevgili' moduna geçince bence gerginliğin azalır,yine eğlenceli olursun.
Ama ben seni anladım.
Ben de normalde insanlardan beklentisi olmayan, çok rahat, dalgacı biriyimdir. Ama aşikken tam bir Drama Queen olabiliyorumtatile giderken son saniye ekileyim, anında yeni plan yaparım,eken arkadaşıma da hiç gönül koymam. Ama benim sehrime birkaç aylığına gelen sevgilim ev sahibine anahtar çoğaltmaya gittiğinde bir tane de benim için yedek anahtar çıkarmayı dusunemedi diye kirilirim,gözlerim dolar
Benimkiler de şaşırır bu dalgacı , her şeye komik tarafından bakan kız bu kadar salak şeylere nasıl uzulebilir diye
Sıkılmasın da şimdiSeni böyle kabul edecek birini bul. Her zaman hahaha hihihi olmaz. Sevgililik ciddi bir müessese.
Yok aslında o da çok eğlenceli.benim eğlenceli yanımı çok seviyor.iste o yüzden ciddileşme başlayınca sıkılmasın dedimPartnerinizden etikileniyor olabilir misiniz? onun karakterinizden etkilenip belki ciddi bir moda giriyorsunuzdur. İnsanız haliyle etkileniyoruz yakınlarımızdan.
Ben tam tersi oluyordumFlört dönemi daha ciddi, sevgililikte ahey ahey, evlendik hahahahaha
Ama tabi her an böyle olması imkansız, sizi gereken belli durumlar var belli ki? Bu durumları belirleyip ortadan kaldırmak lazım. Muhtemelen yanlış bir şey söylerim ve benden ayrılır korkusu gibi bir durum sezdim.
Ayrıca ciddi ya da değil, sizi siz olduğunuz için sevecek insanlara hayatınızda yer verin.
Eğlendirmek zorunda hissetmiyorum.ben zaten eğlenceli biriyim ama olay ciddiyetle dökülünce o eğlencelilik gidiyor.karsidakinin sıkılmasi ve değiştiğini düşünmesini istemiyorum :)Neden birilerini eglendirmek zorunda hissediyorsunuz?
Aynen biz de öyle!Ben tam tersi oluyordumFlört dönemi daha ciddi, sevgililikte ahey ahey, evlendik hahahahaha
Ama tabi her an böyle olması imkansız, sizi gereken belli durumlar var belli ki? Bu durumları belirleyip ortadan kaldırmak lazım. Muhtemelen yanlış bir şey söylerim ve benden ayrılır korkusu gibi bir durum sezdim.
Ayrıca ciddi ya da değil, sizi siz olduğunuz için sevecek insanlara hayatınızda yer verin.
Sen ben olabilir misiiinAy bugün dertlerim resmen konu olarak önüme düşüyor.
E bu ben!
Flört döneminde kakara kikiri o kadar eğleniyorduk ki şuan ben baston yutmuş gibi davranıyorum yanında, konuşamıyorum, sohbeti çeviremiyorum döndüremiyorum eğlenemiyorum da eğleniyorken modumu düşürüyorum kafamda hep olumsuz düşünceler ve saçma iç seslerim devreye giriyor. Dün birlikteydik ve içimden sürekli al işte sıktın çocugu sıkıldı senden bak etrafa bakınıyor neden çünkü seni artık beğenmiyor düşünceleri geçip durdu zehir ettim kendime tüm akşamı. Arkadaşlarıyla ne kadar eğleniyor bide bana bak yanımda nasıl sessiz sakin diyorum hepsi benim yüzümdenmiş gibi geliyor. Böyle ilişkiyi nasıl sürdüreceğim bu kafadan nasıl çıkabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?