Eğleneceğin kişiyle evlenir misin ??

Yoncam91

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
60
15
38
Merhaba,
Çok doluyum çok kadınlar anlaşılmaz deniliyor sanki erkekler çok farklı 26 yaşındayım 3 tane ilişkim oldu biri hariç diğerleri kısa bir, iki aylık ama hiç birini anlamadım, anlatamadım kendimi. Şimdi anlamadığım şey neden net olmuyorlar bu erkekler neden rol yapıyorlar. Neden hep aynı anda bi kaç kızla görüşüyorlar ve neden hep ben tercih edilmeyen oluyorum. İlk görüştüğüm erkek ciddi değildi hadi eğlence derdindeydi. İkinci görüştüğüm ciddiydi ama evliliği taşıyacak ve beni kaldıracak olgunlukta değildi ben istemedim. Üçüncüsü olabilirdi ama bana ne desin nişanlanıcam yakında memleketimden ailemin bulduğum bi kızla yine de seninle görüşmek isterim ben nişanlana kadar dedi :S Çoğunuzun dibine kibrit suyu dökesim var.

Ayyy inanmiyom serefsize BAK. Cokmu deger verdin? Cok yakinlasmaniz oldumu? Egerki senden alacagini aldiysa o yüzden Böyle yapti olabilir. Ama eger öyle bisy yoksa ayril derim hatta hic arama sorma yazmada cevap bile verme daha cekici olursun inan bana. Kacan kovalanirmis. Bunlar Böyle zoru ve acimasiz kadinlari seviyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…