• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eglenilcek kiz olarak goruluyorum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Aslinda tesettürlu namaz kilan dini yonu guclu olan bi kizim ancak yaşadığım bazi seylerden dolayi aptalca hsreketler yapabiliyorum bu da benim yanlis anlasilmama neden oluyo kucukken dalga gecilen bi cocuktum aslinda guzelim ama kucukken kepce kulaklarımla dalga geciliyodu babam biseyu kirdigimda benı dovuyidu hakaret eduyodu bu yüzden özgüvenim pek iyi değil boyle olunca biriyle iliski yasama konusunda cok beceriksizim en son yasadigim iliskide de beni birakmasin diye opustum onunla o da istiyordu tabi ayrilmak istediginde ayrilmadim iyice degerimi dusurdum beni ahlaksiz basit bi kiz olarak gordu bana kimsenin bakmiycagini dusundu oysa akilli guzel ahlakli eglenceli bi kizim sizden istediğim bana yardim edin ben kendi degerimin farkina varmak oyle yasamak mutlu olmak insanlsr tarafından kandirilmamak istiyorum yardim edin bana

Aslinda tesettürlu namaz kilan dini yonu guclu olan bi kizim ancak yaşadığım bazi seylerden dolayi aptalca hsreketler yapabiliyorum bu da benim yanlis anlasilmama neden oluyo kucukken dalga gecilen bi cocuktum aslinda guzelim ama kucukken kepce kulaklarımla dalga geciliyodu babam biseyu kirdigimda benı dovuyidu hakaret eduyodu bu yüzden özgüvenim pek iyi değil boyle olunca biriyle iliski yasama konusunda cok beceriksizim en son yasadigim iliskide de beni birakmasin diye opustum onunla o da istiyordu tabi ayrilmak istediginde ayrilmadim iyice degerimi dusurdum beni ahlaksiz basit bi kiz olarak gordu bana kimsenin bakmiycagini dusundu oysa akilli guzel ahlakli eglenceli bi kizim sizden istediğim bana yardim edin ben kendi degerimin farkina varmak oyle yasamak mutlu olmak insanlsr tarafından kandirilmamak istiyorum yardim edin bana
1-)Travmatik olaylar için yardım alın.
2-)Öpüşmeniz, ayrılmamak için direnmeniz sizi basit yapmaz. Önce zihniyetinizi değiştirin. Ayrılmamak için direnmeniz olsa olsa sizi aşık yada gurursuz yapar. Aşık olmadığınız belli. Ayrıca bir şeyler elde etmek için istemediğiniz şeyi yapmayın. Sonra pişman oluyorsunuz.

Bence küçukken dalga geçilmeyen çok az kişi vardır. Sizi aşağılık kompleksine sokmasın bu durum. Gönül işlerinde de samimi olun , bırakılmamak için değil mutlu olmak için öpüşün. Sizden bir tane daha yok böyle düşünün.

Ben değerimin farkına varmak istiyorum diyorsunuz da, değerliyseniz zaten ona göre davranırsınız. Bu iş sizde bitiyor.

İlişkinde kuralların olsun.
Sevdiğin sevmediğin şeylerde net ol. Ayrılmaması için öpüşmek yerine tamam, "ayrılmak istiyorsan ayrılalım" de, kendinden emin ve soğukkanlı görün böyle durumlarda. Ayrılma kararı aldıktan sonra arama. O arayıp barışmak isterse orada onu beklediğini bilmesin.
Bir kere biterse bir daha istedemediğini düşünsün.
Eşimle 5 sene sevgiliydik ve bir kere bile ayrılmadık. Çok çok kötü kavgalar ettik evet ama o durumda bile soğuk bile olsa birbirimize haber verdik nereye gitsek ne yapsak mesajla bildirdik.
En başta demiştim ayrılıp o süre içinde kafana göre takılıp döneceksen hiç dönme diye.
Her türlü şakayı kaldıramam dedim mesela bana ne konuda şaka yapacağını bilir tabii ben de ona göre davranıyorum. Tek taraflı olmaz bu işler

Bak farkındalıkta güzel
Demekki neymiş kimse için kendini istemediğin şey için zorlama beğendirmek için birşey uygulama
BUnu başarırsan zaten doğru yolda olursun bu seni biryere götürür.
Ayrıca istemeyenide zorla kendine bağlayamazsın bırak gitsin
Nasıl olsa ortalıkta onlardan çok sıkıntı yapma

Öpüşmekle insan ahlaksız olsaydı, dünyada ahlaklı insan kalmamıştı be güzelim. Niye kendine bu eziyet. Bundan sonraki ilişkilerinde karşındaki adamı iyi seç. Karşındaki adam adam olduktan sonra sorun yok.

Öpüşünce ahlaksız olmadığın gibi eğlenilecek kız gibi de olmamışsın

Ayrıca o dediğin için, kısa süreli ilişki arayan bir çok erkeğin hayatında olması vs lazım

Sevgilimle ilişkimizin ilk yılı dahi dolmadan birlikte olduk altı yıl sonra da evlendik yani öpüşmek ve daha fazlası seni bırakılması gereken kız yapamaz

Hassasiyetin varsa da ona göre yaşa kimse için taviz verme

Niye birilerine tutunmaya çalışıyosun ki? Dinyada kalan tek erkek o mu? Sevmediğin belli. Henüz bir ilişki yaşayacak ve bunu düzgünce devam ettirebilecek kadar olgum değilsin bence. Birilerini elinde tutmak için saçma sapan şeyler yapmamakla işe başlayabilirsin mesela. Ya da sadece gerçekten sevdiğin bir erkekle böyle özel şeyler yaşarsın. Ya da mesela zihniyetini değiştir. En önemlisi bu. Bir kadın sevgilisiyle öpüşünce ne diye kendini küçültsün.

Ahlakla öpüşmenin namaz kılmanın ne alakası var tatlım.Namaz kılmasına rağmen ahlaksız olan nice insan var.Ahlak dinden bağımsız bi durum yani

Sorun senden ayrılmasın diye bunları yapman.E farketmissin ama yapma bi daha iste

Ahlakla öpüşmenin namaz kılmanın ne alakası var tatlım.Namaz kılmasına rağmen ahlaksız olan nice insan var.Ahlak dinden bağımsız bi durum yani

Sorun senden ayrılmasın diye bunları yapman.E farketmissin ama yapma bi daha iste

özgüveni tam kızımızın inançlarıyla duyguları çelişiyor o kadar

Lafa aslında diye başlaman, kendi özelliklerinin farkında olman. . Ne bilim pek özgüvensiz gelmedin.. bizim ne dememizi bekliyorsun anlamadım.. sen çık değerlisin, öpüşmekle Eğlenilecek kız olunmaz :ukala::ukala: ..
Oldu mu?

Back
X