• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eglenilcek kiz olarak goruluyorum

Bence senin hüsnü kuruntun olabilir mi bu? Neden bir insanla öpüştün ve ona değer verip ayrılmak istemedin diye eğlenilecek basit bir kız olasın? Ne alaka yani? Basitlik bence karşısındakini yargılayan, yaşadıklarına değer vermeyen, kadınına sahiplenmeyen erkeklerin yaptığıdır. Böyle adamları (!) hayatınıza sokmazsanız, böyle de hissetmek zorunda kalmazsınız. İlişki yaşadığı kadına çöp muamelesi yapan gerzomat öyle düşünüyor diye sen çöp mü oluyorsun, tabiiki hayır. Bence kime değer verileceğini bilmiyor, basit insanlara çabuk güveniyorsun. Adam gibi adamlara aşık olursanız, onların verdiği değerle kendinizi değerli hissedersiniz, böyle adilere aşık olursanız işte böyle kötü hissedersiniz. Yani sorun siz değilsiniz, karşınızdaki tamamen.

Seni sevmeyeni sen de sevme sana değer vermeyene sen de değer verme. Asla ve asla bir erkek için kendinden ödün verme ya da her dediğini ve istediğini yaparak kendini yıpratma. ''Eğlenilecek kız'' olayı bizim gibi çomar doğu toplumlarında yaratılmış bir kavramdır. Eğlenemeyeceğin insanla neden evlenemiyorsun, ömür boyu mutsuz mu olmak istiyorsun? Neyse, ayrıca herkesin fiziksel bir kusuru var, kimse de mükemmel değil.

namazlı niyazlı güzel eğlenceli zeki akıllı bir kızımızın birtek özgüveni mi eksik

Bu defa sana kesinlikle katılıyorum VEdeBU VEdeBU

Böyle kişiler yüzünden ahlaki muhafazakarlık haliyle alay konusu. Konu sahibesi; özgüvenini yükseltip napıcaksın çok merak ettim bi dahakine pişman olmadan mı yapmak istiyosun bu yaptıklarını?

''Aslinda tesettürlu namaz kilan dini yonu guclu olan bi kizim ...''
Konuya bu şekilde çok talihsiz bir giriş yapmış oldunuz. Eğlenilecek kızlar namazlı niyazlı olmayanlar anlamı çıkıyor sanki?
Umarım yanlış anlamışımdır.
Konuya tavsiyem ise, kendi ahlak anlayışınıza göre bir şeyler yaşayın. Yaptıklarınızdan pişman olacaksanız yapmayın ya da arkasında durun. Bana göre doğrusu buydu o nedenle yaptım, diyin.
Her şey geride kaldı yaşanmışlıklar vs. Bundan sonra daha temkinli atarsın adımlarını.

'Beni bırakmasın diye değerimi daha da dusurdum' lafından sonra akilliyim ahlakliyim deme bence. Bi şeyleri kendin istediğin için yasa başkaları için değil.

Konunun başlığı için Emel Müftüoğlu'ndan bir şarkı geliyoooorrrr
Evlenilecek kızlar var eğlenilecek kızlar var...
Kızçe ya sen kendi kendine hallenip konular açıp duruyorsun he teklif alsan gam yemiciimm

''Aslinda tesettürlu namaz kilan dini yonu guclu olan bi kizim ...''
Konuya bu şekilde çok talihsiz bir giriş yapmış oldunuz. Eğlenilecek kızlar namazlı niyazlı olmayanlar anlamı çıkıyor sanki?
Umarım yanlış anlamışımdır.
Konuya tavsiyem ise, kendi ahlak anlayışınıza göre bir şeyler yaşayın. Yaptıklarınızdan pişman olacaksanız yapmayın ya da arkasında durun. Bana göre doğrusu buydu o nedenle yaptım, diyin.
Her şey geride kaldı yaşanmışlıklar vs. Bundan sonra daha temkinli atarsın adımlarını.
Bence yanlış falan anlamamışsın. Gayet doğru anlamışsjn

Namaz niyaz v.s. konularına girince, kişilik bunlarla değerlendirilmez tatlım.
Müslüm gündüz geldi aklıma :) hacı hocaydı din iman vardı kızlara neler yapıyordu, Fadime şahin miydi kızın adı hay allah :))
senin inancin namazın dinin sana, yanlış yerden başladın.

bunun yanında evet geçmişte yaşadığın bazı olaylar özgüven eksikliği yaşatabilir sende normal, ama bunu düzeltebilirsin, biz ademoğlu kendimizi iyi hissetmek sevilmek övülmek saygı görmek kabul görmek..... için bazen kendimiz gibi davranmayız. Aslında en büyük hatamız, olmadığımız gibi davranınca birilerinin bizi kabul edeceği yanılgısı

seni bırakmasın diye biriyle öpüştün, peki bu şimdi sana daha fazla yük bindirmedimi ?
istediğin için yapmadın kabul görmek için yaptın (senin yazdıklarından bahsediyorum) yazık değil mi ruhuna
ruhunu örseledin durduk yere,

kendin ol, gerisi vız....

Sen kendini öyle hissettikten sonra dünya gelse değiştiremez kafa yapıyı önemli görünüş ve hareketten önce

kendine duydugun saygı kadar saygı görürsün.. bu yüzden insanlara kendini kabul ettirmeye çalışmak yerine önce sen kendini kabullen ve kendinle barış dicem ama akıllı ve güzel bi kız oldugunu düşünüyorsan eger zaten yeterince kendinle barısık ve özgüvenlisindir bu yüzden insanların seni koydukları katagorilere takılı kalma kendini bildikten sonra ve bence gitmek isteyenleri kendinden ödün vererek zorla durdurma durdurmaki gercekten hayatına gelmek isteyen ve seni oldugun gibi sevecek insanlara engel olmasın :KK68:

Ayol adam en çok benle eglensin isterim. Tam Eğlenilecek kadınım :))) hahahayt. Sefam olsun. Bensiz dünyası karariyor, ben evine gidince "evimin neşesi geldi" diyor, arkadaşlarla disardayken ben yanlarina geç gidince "hah, şimdi masadan kahkaha eksik olmaz" diyor. Daha ne isterim.

Cinsellik mi? Doyulamayan kadın olmak ne güzel bir şey bir bilsen.

Haa ama bunlar benim bakış açım. Adam bana saygı duyuyor. Koruyup kolluyor. Fikirlerimi önemsiyor. Yani cinsel hayatımız var diye değerim falan düşmedi.

Ama şunu diyim.
Senin hayat felsefende ve tarzında bir insanın opusmesi doğru değil. El ele tutuşması da dogru degil. Çelişkiler içinde bir durum. Sizler ilk gece bunları yaşamalisiniz, biliyorsun..

artık kismetine ne çıkarsa. ten uyumu vs sürpriz.

Öpmüşmüş olman eğlenilecek kız kategorisine girmene sebep değil.
Hem bence eğlenilecek kız olmak çok güzel,mesela sevgilimlerim benle çok eğlenir gülerlerdi :)
Bir kadın olarak eğlenilecek/evlenilecek kategorisine koymayin kendinizi.
Ve ayrılmamak adına istemediğiniz şeyler yaşamayın.
İstediğiniz için yaşayın.
İstiyorsanız sevişin,istemiyorsanız elini dahi tutmayın.
Mümkünse destekte alırsanız çok iyi olur.

Şimdi sana tesettürlü ama özgüveni yüksek ama namaz kılmayan senin ahlak düşüncene göre ahlaksız biri olarak yorum yapacağım.
Ahlak sevişme,öpüşme ile ölçülmez.
Ve yahut ahlak kendini kadın olarak değersizleştirip eğlenilecek insan kategorisine koyman ile de ölçülmez
Karşındaki insanı aldatmıyorsan,yalan söylemiyorsan,hırsızlık yapmıyorsan,birini öldürmüyorsan gayet temiz ahlaklısındır merak etme.
He ama mesela senin ahlak değerlerine göre ben ahlaksız oluyorum,yani senin ahlak değerlerine göre bu forumda topumuz ahlaksızız
Kendini değersizleştirme
Kadınız biz dokunduğumuz yerler çiçek açıyor,bu şekilde aşağılamak neye?

Back
X