• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eglenilcek kiz olarak goruluyorum

Aslinda tesettürlu namaz kilan dini yonu guclu olan bi kizim ancak yaşadığım bazi seylerden dolayi aptalca hsreketler yapabiliyorum bu da benim yanlis anlasilmama neden oluyo kucukken dalga gecilen bi cocuktum aslinda guzelim ama kucukken kepce kulaklarımla dalga geciliyodu babam biseyu kirdigimda benı dovuyidu hakaret eduyodu bu yüzden özgüvenim pek iyi değil boyle olunca biriyle iliski yasama konusunda cok beceriksizim en son yasadigim iliskide de beni birakmasin diye opustum onunla o da istiyordu tabi ayrilmak istediginde ayrilmadim iyice degerimi dusurdum beni ahlaksiz basit bi kiz olarak gordu bana kimsenin bakmiycagini dusundu oysa akilli guzel ahlakli eglenceli bi kizim sizden istediğim bana yardim edin ben kendi degerimin farkina varmak oyle yasamak mutlu olmak insanlsr tarafından kandirilmamak istiyorum yardim edin bana
Akıllı bir kız sevgilisi onu bırakmasın diye öpüşmez. O ne saçma bir düşünce öyle

Basit kız eglenmelik kız şu tabirlere çok sinirleniyorum bu şekilde gören erkek önce kendine baksın ...bir .kimse için istemediğin şeyler yapma sonra pişman olursun ..iki. herkesten önce sen kendine değer vereceksinki insanlarda ona göre davransin ..üç. ..gecmis geçmişte kalmıştır her kes küçükken maruz kaldığı kötü şeyler yaşamıştır bunun geleceğini etkilemesine izin verme

Bu defa sana kesinlikle katılıyorum VEdeBU VEdeBU

Böyle kişiler yüzünden ahlaki muhafazakarlık haliyle alay konusu. Konu sahibesi; özgüvenini yükseltip napıcaksın çok merak ettim bi dahakine pişman olmadan mı yapmak istiyosun bu yaptıklarını?
hay aksi size göre haklıysam kesin haksızım pehhhhh olmadı bu:KK12:
şaka bir yana teşekkür ederim :KK50:

Senin sorunun direk özgüvenle alakali kendine güvenmeyen hatta en önemlisi kendini sevmeyen bir insan sürekli bir insandan kabul görme,onaylanma ihtiyaci ister.İlk başlarda iyi gibi hissettirse de emin ol uzun vadede baya sey alir götürür.Kendini ifade etmene cok takılmıs,yazarken bile insanlardan kırıcı eleştirici alacagini dusundugun icin ilk kendin hakkinda olumlu olarak düşündügün seyleri sonra da olumsuz olarak dusundugun seyleri soylemissin.Ki bu da baya celiskili durmus.Kimsenin senin hakkinda ne dusundugu umrunda olmasin.Herkes kendi hayatini kendi inançlari,yaşam tarzi,karakteri,seçimleri dogrultusunda yaşar.Her insanin hayati belli bir seye göre olmamali,sen eger kendine saygi duymayi ve sevmeyi öğrenirsen yani kafandaki düşüncelerden kurtulabilirsen bunu daha iyi anlayacaksin.Eglenilecek kız,evlenilecek kız,daha bir sürü tabirler hastalikli zihinlerden cikan tabirler bunlari asla dusunme.İnsanlar eglenebildikleri insanlarla evlenmeliler zaten aksi takdirde mutlu olamazlar.Kendini baskalarinin yarattiği mükemmel profile göre sevemezsin asla.Gerekirse yardim al ve kendini iyi tanı eksilerinle ve artilarinla sev kendini o zaman bu sacma genellemelere ve insanlara ihtiyaç duymayacaksin.

Kapalı ve dindar olmasan da aynı yorumu yazacaktım.
İnsan insandır ben dış görünüşüne bakıp "Aaa bu mini etekli vay o***pu ya da "Kapalı ne ahlaklıdır helal olsun" demiyorum.
Böyle düşünmeyenin de problemleri olduğunu düşünüyorum.
Sen insan olduğun için değerlisin.
Davranışınla, zihniyetinle gösterebilirsin bunu insanlara...
Genelde hayatı boş yaşayan insanlar bunun eksikliğini hissedip hayatlarının merkezine birini koyma ihtiyacında hissediyor.
Yapma. Kendi hayatın olsun. Hayatına giren insanlar geçici olabilir. Kendin yaşayacaksın bu ruh beden sana ait. Kuralların kendine ait bir yaşamın olsun. Kimsenin peşinden koşma. Bırak gitmek isteyen gider kalmak isteyen kalır.

Yani bu bahsettiğin huyun olmasa sadece kapalı ve dindar olduğun için fazladan saygı görmen gerektiğini mi düşünüyorsun?

kişisel olarak kabataş yalanından sonra bir türbanlı başına kötü bir şey geldiğini anlattığında acaba yalan mı söylüyor diye iki kere düşünüyorum artık.

Aslinda tesettürlu namaz kilan dini yonu guclu olan bi kizim ancak yaşadığım bazi seylerden dolayi aptalca hsreketler yapabiliyorum bu da benim yanlis anlasilmama neden oluyo kucukken dalga gecilen bi cocuktum aslinda guzelim ama kucukken kepce kulaklarımla dalga geciliyodu babam biseyu kirdigimda benı dovuyidu hakaret eduyodu bu yüzden özgüvenim pek iyi değil boyle olunca biriyle iliski yasama konusunda cok beceriksizim en son yasadigim iliskide de beni birakmasin diye opustum onunla o da istiyordu tabi ayrilmak istediginde ayrilmadim iyice degerimi dusurdum beni ahlaksiz basit bi kiz olarak gordu bana kimsenin bakmiycagini dusundu oysa akilli guzel ahlakli eglenceli bi kizim sizden istediğim bana yardim edin ben kendi degerimin farkina varmak oyle yasamak mutlu olmak insanlsr tarafından kandirilmamak istiyorum yardim edin bana
insan hayatinda kendine bi tarz belirler ve buna göre yaşar. eğer yaşam tarzinda tutarsızlıklar olursa bu mutsuzluk getirir. dini meselelere girmek istemem ama inancli bi insan oldugunu düşünüyorsan dinimizi güzelce arastir buna göre hareket et. yoksa sende ikilemde kalirsin karsindaki de ikilemde kalir. demek istedigim tutarli yaşa. mesela aşırı rahat bir yaşam tarzi belirlemiş bi bayanda kalkip herseyi yaşarım ama elele tutuşmam dersede abes kacar karşısındaki erkek ikilemde kalir. tıpkı inancli dindar olan bi bayanin sevgili yapip öpüşmesinin abes kaçacağı gibi.
not: tabiki bu benim tamamen şahsi görüşüm

Back
X