• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

Ben hiç cevap vermeyince ezik hissetmiyorum kendimi.Cevap vermiyorsam eğer o tartışmayı uzatmamak içindir.
Ezik olarak görenler kendileri bilir :27:
Bazı üyeler de sırf 'haklısın' dememizi bekliyorlar ya ben de onu anlamıyorum.
Kocasının bariz hatalı olduğu bir konuda dün bi tane konu sahibi hatayı sürekli kendinde arıyor. Orda eşini övmemizi falan mı bekledi anlamadım. Bunun gibi bir sürü örnek var gerçekten.

yok yav bu üye suçluyu tutuyorsan sende suçlusun dedi düeltilmiş halde yazıyorum:27:

:60: Yav bir de her konusunda eğitim durumunu ısrarla belirtenler var, iş görüşmesindeymişcesine.
'Kızlar ben master yaptım kocam da Harvard 3.sınıf terk, evde tuvalet kağıdı kalmadı ne yapabiriz? Lütfen Cambridge diplomasında aşağısı olanlar yazmasınlar, seviyeyi düşürüyorlar.'

Ulem cv'nden bize ne diye bağırasım geliyor ekrana.

ona hastayım zaten :27:

"merhaba, ben dünyanın en iyi ilk üniversitesinde lisans, ikinci en iyi de master, üçüncü en iyi de doktora yaptım, manyak bir evim, adını bile okuyamayacağınız marka bir arabam var. sorum şu; çorabım kaçtı ne etsem? :27: lütfen aynı seviyede olmayanlar cevap şeyettirmesin" türünde gidiyorlar :27: caps gibi la :60:

uyarınca da "sen de yap" diyorlar ya ona kopuyorum.. cv'ni ortaya dökmeyince cahil kategorisindesin, mütevazi olma ihtimalin yok :27:

benim anama sövdü kendini bilmezin teki ama burda tek gün cezası benle aynı :D benim dediğim terbiyesiz sadece onun ki ise anan hırsız siz hırsızsınız defolun :D
bana ilginç geldi :D

O puanla ilgili cnm maalesef. Benim efendi takıldığım günlerden birinde ağzını topla demiştim ben bir ay ban yedim o bir gün :D

Bir de belalılar var, aklına estikce gelip hakaret ediyolar :D

Kesin ben de banlanmışımdır o gün :1:

Gecen gün kadının biri konu acmış üye adı bereket :1: Sizin yüzünüzden bütün gün kadının adını bekret diye okudum :D

hahahaah bende onu bekret diye okumuştum:1::1::1::1::1::1::1: bayılıyorum bekrete:1::1:

Bana da kızın teki '' terbiyesiz'' le başlayıp sıralamıştı bi güzel..:52::52:

Benşmde avatardaki neneye taktılar neymiş faşistmiş pehhhh :27::27:

aynen ya bıde ben mıknatıs gıbı cekıyorum hepsını durumum cok fena:25::25::25::27:

ayyyy evet sanırsınkı sankı hıc dertlerı yok hayat onlara guzel hııııhhhh:21::21::21::21::27:

ben bı tanesıyle karsılıklı kufurlesmıstım ama yapmıyorum artık pısman olmustum cunku bana hakarte ederse hoppp dıyorum mahkemeye gelll sonra bı bakıyorum cevap yok:27::27:

Yok yok iyi gidiyordsun destekliyorum seni :13::13:

Ah benim gönlü güzel hanım ablam :D Sana direk söylüyolar burdan :1:

Soktuğun yeri acık acık yaz kafa karışıklığı yaratma üyede :1:

Bir arada erkek dediler varya,söyleyen anında ne olduğunu anlamazdan giydiririm.

Bende öyleydim angelım .. =)
Ama artık sinirlerime hakim olup görmezden geliyorum bazen cidden görmüyorum bile.. O kadar alışmışım ki :27:
:

aynen canımmm bağılıklık kazandım :D

:60: Yav bir de her konusunda eğitim durumunu ısrarla belirtenler var, iş görüşmesindeymişcesine.
'Kızlar ben master yaptım kocam da Harvard 3.sınıf terk, evde tuvalet kağıdı kalmadı ne yapabiriz? Lütfen Cambridge diplomasında aşağısı olanlar yazmasınlar, seviyeyi düşürüyorlar.'

Ulem cv'nden bize ne diye bağırasım geliyor ekrana.

Altıma işedim resmen :D:D:D:D:D sen çok yaşa milena

aynen ya bıde ben mıknatıs gıbı cekıyorum hepsını durumum cok fena:25::25::25::27:

ayyyy evet sanırsınkı sankı hıc dertlerı yok hayat onlara guzel hııııhhhh:21::21::21::21::27:

:D hayat bizede güzell be canım salla :D

Office ve sen favorımsın..

ikinizin yazdıklarını asla kaçırmam..leman,gırgır halt etmiş..

sende fena değilsin millan :nazar::nazar:

Ben ezik kalma konusundaki düşüncelerinize katılmıyorum.

Ortada terbiyesiz bir insan varsa, karşı taraf onun terbiyesizliğine eşlik etmiyor ve gerekenin yapılmasını bekliyorsa kesinlikle seviyeli ve aklı selim bir insandır.

Böyle insanlara da ancak saygı duyarım açıkçası...

aslında avatara bakınca da biraz çingenelik var gibi:1::1: boşver tatlım hakediyor onlar hakedene çingene oluruz :1:

ben de kesin var yani inanıyorum...

Atarlı gülistan gibiyim zannediyorum..Ama böyle bazı konularda çok duygulanıyorum..istiyorum ki gidiyim konu sahibesinin kolundan tutayım yardım edeyim..

Maşallah sana.

Ben diyelim ki biriyle atışıyorum, ben banlandım o banlanmadı. Allahımm ekrana kafa atıyorum, ellerim titriyo, esrarkeşler gibi kalıyorum pc basında :D

.
Bakıyorum tartışmayı bilmeyen biriyse bi iki kibarca giydiriyorum, sonra susuyorum :1:
Bi de bazı sevdiğim insanlar var kkda onlarla ters düşsem bile kırmamak adına bişey söylemiyorum, bazen balık burcu olduğum için nalet ediyorum kendime :27:
Ben bi kere ban yedim o da 12 saatlik bişeydi ama çıldırmıştım, dedim bundan sonra bişi yapmıcam uslu durcam :17:

Hiç unutmam...
Siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanırım..
Bir konu vardı isme gerek yok..
Konuya yorum yapıyorum,konu sahibesinin arkadaşı sataşmaya başladı..
Hakaretleri,iftiraları geçiyorum en sonun da bana "Allah'ın neden sana bebek vermediği belli" demişti.:53:
Şok olmuştum..
Msj kutumu özel yaptım,arkadaş listemdekiler dışında kimse msj yazamıyor,tavsiye ederim.

derler vicdancızlar bende neler duydum allaha havale..

Ortada terbiyesiz bir insan varsa, karşı taraf onun terbiyesizliğine eşlik etmiyor ve gerekenin yapılmasını bekliyorsa kesinlikle seviyeli ve aklı selim bir insandır.

Katılıyorum, onun seviyesine düşmek istemem, bi de üşeniyorum bazen tartışmaya bile :24:

Bende BDV de bi konuya yorum yapmıştım
El dokuma halısı aldım çok pahalı yani el dokuması diye, kaynanam görse çatlar diyen üyeye
Kaynananı kıskandırmak için almanı geçtim el dokuması yani pahalı diye insanların gözüne sokmaya gerek yok el dokuması zaten pahalıdır dedim
'Hadi ordan Esra Erol'un seyircisi' cevabını aldım kızmaktan ziyade yarıldım :60:

katılıyorum.. benim gözümde ezik değil, gayet seviyeli oluyor karşılık vermeyen üye..

ne kadar iğrenc bi tabir...
yok bide gelip karşında sesli söylesin bakalım. söylüyebiliosa...
tutcan kıvılcım cıkartarak sürtce kafasını duvara...
''kadına şiddete hayır'' sloganına ara verelim bu topikde litfennnnnn:27:

Düşün,hiç tanımadığın hayatın boyunca görmediğin birine böyle birşey yazıyorsun,nasıl olsa görmüyor diye..
Komik insanlar...

Benşmde avatardaki neneye taktılar neymiş faşistmiş pehhhh :27::27:

Yok yok iyi gidiyordsun destekliyorum seni :13::13:

Bir arada erkek dediler varya,söyleyen anında ne olduğunu anlamazdan giydiririm.
saolasın ablam sende olmasan:42::42::42:
aynen canımmm bağılıklık kazandım :D

Altıma işedim resmen :D:D:D:D:D sen çok yaşa milena

:D hayat bizede güzell be canım salla :D

sende fena değilsin millan :nazar::nazar:
bende artık sallamıycam banane:27::27::27:

elmoş yivrum senin bir olayında ben çok kötü ban yedim kızım 1 ayım içeride senin yüzünden geçti ahahaha çabuk gel hakkımı ver !
Lan senin puanın yüksekse ben napim :D hamile halimle evini mi temizliyim ahahahahha

yazan; namkör arkadaş :D
hahahaah bende onu bekret diye okumuştum:1::1::1::1::1::1::1: bayılıyorum bekrete:1::1:
o bekret o gün kaç can almıştı acaba :D
ahahahha oha abla yuhhhh
Bakıyorum tartışmayı bilmeyen biriyse bi iki kibarca giydiriyorum, sonra susuyorum :1:
Bi de bazı sevdiğim insanlar var kkda onlarla ters düşsem bile kırmamak adına bişey söylemiyorum, bazen balık burcu olduğum için nalet ediyorum kendime :27:
Ben bi kere ban yedim o da 12 saatlik bişeydi ama çıldırmıştım, dedim bundan sonra bişi yapmıcam uslu durcam :17:

Ay maşallah sana benim ceza puanım üşbinbeşyüz bi senin gibi olamadım :D

ona hastayım zaten :27:

"merhaba, ben dünyanın en iyi ilk üniversitesinde lisans, ikinci en iyi de master, üçüncü en iyi de doktora yaptım, manyak bir evim, adını bile okuyamayacağınız marka bir arabam var. sorum şu; çorabım kaçtı ne etsem? :27: lütfen aynı seviyede olmayanlar cevap şeyettirmesin" türünde gidiyorlar :27: caps gibi la :60:

uyarınca da "sen de yap" diyorlar ya ona kopuyorum.. cv'ni ortaya dökmeyince cahil kategorisindesin, mütevazi olma ihtimalin yok :27:

Bundan sonra bende konularımda kız meslek lisesi biçki dikiş bölümü mezunu olduğumu belirteceğim. :1::1::1:

Back
X