- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
üyelere yönelik derken sadece belli şahısa dair konu açmak değil mi
onu ben de tam olarak bilmiyorum ama bu tür konular genelde polemik yarattığı için kapatılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üyelere yönelik derken sadece belli şahısa dair konu açmak değil mi
kızım senin suskuluğun asaletinde değil cahillinden demiş bi ünlü türk düşünürüvallaa benim en kıl olduğum :diğer konularımı bilenler bilir...bilenler bilmeyenlere anlatsın
![]()
konuya gelirsek cidden bazen insanlar damarına damarına basabiliyor...bu durumda kendini tutabilene aşk olsun....gelsin ban banlar....bbayadır ban almıyorumm...görüşürüz...zira müne birazdan gelir![]()
yoo tartışma normal seyrinde giderken sen karşı taraf öyle düşünmediğin için hıncını çıkartıyor senden öyle olabileceğini düşünsen yazmazsın zaten![]()
Cevap vermemek mantıklı
Senin gibi düşünenler zaten senin neden cevap vermediğini alıyorlardır.
Bazıları okadar cahilki tartışmaya bile değmez -sen farklı konuşursun o çok farklı anlar böylelerine laf yetistirmemek en doğrusu
![]()
Çok garip kk de konu açarlar kendi düşüncesinin en doğru olduğunu düşünüp psikolojik olarak doyuma ulaşmak egolarını tatmin etmek için ,evet çoğunlukla bunun için konu açabliyorlar bu bir öğretmen bile olabiliyor evlatlarımızı emenet ettiğimiz,sonuç onun doğrusundada haksızlık payı olabileceğini söylediğinde senin yerin dibine sokacak hayatında duymadığın hakaretleri etmeye başlarlar...senin bunu sindirmen ve sorumlunun ceza vermesini beklemen gerekir..Editörsen falan pek hakaret etmezler,sonra ceza geç kalır ve işittiğin hakaretleri herkez okumaya başlar sen bunun altında kendini ezik hissetmemek için cevap yazarsın ve sonuçta ceza alırsın aynı şekilde oysaki senin aklından hakaret etmek bile geçmez insanlara hasta bir insanın kurbanı olmuşsundur..
o yaşlanmaktan degılde ban korkusundan olmasın office hanımmmmm![]()
o yaşlanmaktan degılde ban korkusundan olmasın office hanımmmmm![]()
ben cevap vermeyince ezik durumuna düşüldüğüne inanmıyorum ya.. kendi çalsın kendi söylesin. banane..
Bana korkusuda nedir kız, ucunda ölüm yokya
Cokta önemli değil![]()
bazen albümlerde de olabiliyor bu...beğenmeyen üye oldumu yada olmsuz fikir beyan eden oldumu haydiiiiii adın kıskanç oluyor çekememizlik oluyor vs....
iki dakika olgunluk yapalım dedik mahvettin tolin![]()
Bana korkusuda nedir kız, ucunda ölüm yokya
Cokta önemli değil![]()
evet sanırım fazla önemsiyorum hayaletler değil mi sonuçta bunlar
kaale almamak lazım
ay çok tatlısın ciicm teşekkürler sen daha tatlısın cicim yaz geç![]()
ilk yıllar kıran-kırana tartışırdım da, artık "çokta fifi, çokta tın" felsefesini benimsediğimden aşırı tartışmalara girmiyorum.. Birkaç saat kafa dağıtmaya giriyorum siteye, milletin tuhaf insanıyla mı uğraşacağım diyorumyaşlanıyor muyum ne
![]()
Ben şu an yazdıklarımı daha öncede bir mesaja yorum olarak yazdım.
Birileri işi sulandırmayı seviyor.
Kafayı sana takıp konunu sulandırıyorlar.
Ve bunlar genelde konuya hemen ard arda üşüşüyorlar.
Kalabalık oldukları için sesleri çok çıkıyor.
Eski yazdıklarını çarpıtarak seviyesiz yorumlar yapmak gibi özellikleri var ve birde söyleyecek mantıklı bir sözleri olmadığı için senin hızlı yazman nedeni ile yaptığın dil bilgisi hatalarına takıyorlar...
Sonra editör geliyor.
Geyikçilerin hepsini pasif yapamıyor ya e o da ne yapsın seni pasife alıyor.Konu kapanıyor.
editörüm ,ne laflar yedim..
hatta banda yedim:).
sizlerden pek farkım yok. sıradan bir üyeyim bende.![]()
bendeee. neydi o ya 5 gün acık profil cat 1 ay cezalıyım
cok fena terbıyemı edıldım sogudgummu noldum bılmem
noktalama ısaretlı harflerı fena alıskanlıktan oturu kullanamıyorum ıdare edın lutfen.