• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

Bende BDV de bi konuya yorum yapmıştım
El dokuma halısı aldım çok pahalı yani el dokuması diye, kaynanam görse çatlar diyen üyeye
Kaynananı kıskandırmak için almanı geçtim el dokuması yani pahalı diye insanların gözüne sokmaya gerek yok el dokuması zaten pahalıdır dedim
'Hadi ordan Esra Erol'un seyircisi' cevabını aldım kızmaktan ziyade yarıldım :60:

ben senin cevaplarını çok seviyom ya, benim hislerime tercüman oluyorsun. Geçen eşinden şiddet gören hanımın konusuna biri gelip kocasın övdü ya ona cevabın 10 numaraydı, koptum resmen. :60:

Hiç unutmam...
Siteye yeni üye olduğum zamanlardı sanırım..
Bir konu vardı isme gerek yok..
Konuya yorum yapıyorum,konu sahibesinin arkadaşı sataşmaya başladı..
Hakaretleri,iftiraları geçiyorum en sonun da bana "Allah'ın neden sana bebek vermediği belli" demişti.:53:
Şok olmuştum..
Msj kutumu özel yaptım,arkadaş listemdekiler dışında kimse msj yazamıyor,tavsiye ederim.

Bi arkadaşa daha yapmışlardı aynı terbiyesizliği
Çok sinirlenmiştim
Hayır bunu ban da paklamaz, Allah'a havale edilir ancak
Buna bel altı vurmak denir, bi de şey var sen sus sen daha önce şunu yaşamıştın nasıl gelir böyle konularda yorum yaparsın ? tarzı kimseler..

Bazı insanlar gerçekten yalnızca ego tatmini için konu açıyolar hayır yani madem farklı fikirlere tahammülün yok hoşgörü yerlerde o zaman ne diye yorum istiyosun milletten. :20:

herkezin kendini haklı bulacağını sanıyo vardı öğretmen bir bayan otobüste eşi bir kıza bakmış,sonra eşine kusura bakma demiş, kocasından soğumuş öğretmen arkadaş,hani öylesine bir kadın erkek herkez bakar yazdıydık

smileyini sevsinler :9:

bir keresinde birisi sevgilimle birlikte olayım mı diye konu açılmıştı :27: bende bir kaç yorum yaptım birisi geldi sataştı sana mı soracak diye :9: bana sormayacaksa niye açmış konuyu :60:

Senin de avatarını sevsinler :29:
Yırtık dondan çıkar gibi çıkıp sana mı sataştı? :1: Çıkar öyle avukatlar :27:

bende en cok albümler kısmına uyuzum..

fotoyu koyuyolar kırkayak kırpıklı bazı barbıler..

sonra ben oraya yılın esprısını yapıyorum..

pat resmı kaldırıyor,tum emek çöp 1 sanıyede..

Bi arkadaşa daha yapmışlardı aynı terbiyesizliği
Çok sinirlenmiştim
Hayır bunu ban da paklamaz, Allah'a havale edilir ancak
Buna bel altı vurmak denir, bi de şey var sen sus sen daha önce şunu yaşamıştın nasıl gelir böyle konularda yorum yaparsın ? tarzı kimseler..

Aynen......
Düşünüyor "hakaretimi de ettim daha ne yazabilirim,dur ya bunun bebeği olmuyormuş yardırrrrrrr"..:ssz:

ben senin cevaplarını çok seviyom ya, benim hislerime tercüman oluyorsun. Geçen eşinden şiddet gören hanımın konusuna biri gelip kocasın övdü ya ona cevabın 10 numaraydı, koptum resmen. :60:

Çok teşekkürler :17:
Az girmeye çalışıyorum ben artık
Gagam biraz sivri görünce bişey demeden duramıyorum

Kadın diyo ki yediğime içtiğime wc ye gitmeme karışan bi kocam var geçende üstüme yürüdü vs.

Biri de gelmiş yorum yazıyo bırak yediğime veya wc ye, kıyafetime bile karışmaz benim kocam
Benim kıymetimi bil derdi hep, şimdi anladım
Canım aşkımm :16:

Ölür müsün öldürür müsün diyorum da Müne kızmasın diye sakin ol diyorum kendime
Kocişinle mutluluklar diyerek sokuşturdum lafı evet :1:

Son düzenleme:
bende en cok albümler kısmına uyuzum..

fotoyu koyuyolar kırkayak kırpıklı bazı barbıler..

sonra ben oraya yılın esprısını yapıyorum..

pat resmı kaldırıyor,tum emek çöp 1 sanıyede..

ahahah millan senin espri patlamadan gidiyor desene :60::60:

şimdi bazı konularda zavallı kadınlar eşlerinden şikayet ediyor...digeri seni okuyunca eşimi öpesim geldi,megersem benim kocam bir melekmiş,bulunmaz bursa kumaşıymış ya zaten kadının kafası kocasından dolayı bulanık niye kocanı konu sahibesine övüyorsun kardeşim :51:

Aynen......
Düşünüyor "hakaretimi de ettim daha ne yazabilirim,dur ya bunun bebeği olmuyormuş yardırrrrrrr"..:ssz:

True ; o yardırmak değilde biraz kınamak oluyor.

kınadıklarıda elbet kendi başlarına gelmese bile çoluk cocuklarından çıkıyor.

Hadi bana sataşanı laf edeni anlarımda Allahın bana yazdığı kadere laf edeni

görmezden gelemem sanırım ve ..... düz giderim sanırım kk hayatımında sonu olur :1::1::1:

Son düzenleme:
Aynen......

İlahi adalet denilen birşey var, ben en çok ona inanırım mesela
Birine şu sözün şunla tutmuyo denir de iradesi dışında bişey varsa bu neden olmuyo denmez, ayıp. Ha bi de yerın ne olur bilinmez

Back
X