• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

yok yok bu benım dedıgım buyuklerden bırı hakıkaten delı ıstıyosan nıck atıyım sana ozelden bılde uzak dur valla ben cok fena papara yedım ondan ama neysekı huyu oyleymıs sen aman dıyım uzak dur:27::27::27:

tahmin ettiğim kişimi acep ama o hep siyasi konularda:44::27:

bende en cok albümler kısmına uyuzum..

fotoyu koyuyolar kırkayak kırpıklı bazı barbıler..

sonra ben oraya yılın esprısını yapıyorum..

pat resmı kaldırıyor,tum emek çöp 1 sanıyede..
millan sayende bdv ye musallat oldum okuyup geçiyom bebeler sayesinde dalıp sataşamıyom :14: çok üzülüyom beee :60:

Çok teşekkürler :17:
Az girmeye çalışıyorum ben artık
Gagam biraz sivri görünce bişey demeden duramıyorum

Kadın diyo ki yediğime içtiğime wc ye gitmeme karışan bi kocam var geçende üstüme yürüdü vs.

Biri de gelmiş yorum yazıyo bırak yediğime veya wc ye, kıyafetime bile karışmaz benim kocam
Benim kıymetimi bil derdi hep, şimdi anladım
Canım aşkımm :16:

Ölür müsün öldürür müsün diyorum da Müne kızmasın diye sakin ol diyorum kendime
Kocişinle mutluluklar diyerek sokuşturdum lafı evet :1:

var böyle tipler. kız konu açıyor babam okula göndermiyor diye biri diyor canım babam beni en iyi okullarda okuttu, bir dediğimi iki etmedi :16:
gelde gıcık olma :47:

hele geçen benim konuda yazan, doktor önlüğüne mi aşık oldun deyip ardından benimki de uzman doktor diyen.:27:
bide ismini bilmediğin kişiye aşık olunmaz diyordu ahahha bir de ciddiye aldım yahu :52:

Son düzenleme:
cevap vermem ben genelde verirsemde hakaret etmeden veririm heralde hatta bi kız bana kaşar demişti bi defa :27: sonra başka konu açıp edminlerede küfür etmişti :1: ben öyle insanlara gülüyorum :ssz: hakaret aşırı polemik tartışma bana göre değil çok itici geliyor öyleleri e yalan söylim :27:

var böyle tipler. kız konu açıyor babam okula göndermiyor diye biri diyor canım babam beni en iyi okullarda okuttu, bir dediğimi iki etmedi :16:

hele geçen benim konuda yazan, doktor önlüğüne mi aşık oldun deyip ardından benimki de uzman doktor diyen.:27:
bide ismini bilmediğin kişiye aşık olunmaz diyordu ahahha bir de ciddiye aldım yahu :52:

Gerçekten dedi mi sana önlüğüne mi aşık oldun diye :1: Anam ne insanlar var :27:
Sanki aşık olan insan karşıdakinin ismini öğrenip öyle aşık oluyor hey Allahım :1:

Millet bir alem
Ama reelde de yok mu böyleleri ?
O yüzden lafı o esnada gediğine koyabilmeliyiz bence

Hatırladım konunuzu
Zaten ben onun ilk yorumunda sordum noldu dedim sen aldatın mı bi zorun mu var diye
Meğer onunki de doktormuş, senin gördüğün doktoru kendi Zeus'u sanmış ta ondan saydırıyomuş sana :60:
Durduk yere olmaz çünkü böyle şeyler, önlüklü Zeus'una güvenmiyo demek ki sinirini de senden çıkarmaya çalıştı

True ; o yardırmak değilde biraz kınamak oluyor.

kınadıklarıda elbet kendi başlarına gelmese bile çoluk cocuklarından çıkıyor.

Hadi bana sataşanı laf edeni anlarımda Allahın bana yazdığı kadere laf edeni

görmezden gelemem sanırım ve ..... düz giderim sanırım kk hayatımında sonu olur :1::1::1:
Yeni olmanın şaşkınlığıyla tıkanıp kalmıştım..
Artık sallamıyorum..

En uzun ban rekorunuz nedir ya? :) Azıcık dilim sivri tutamam bir yerde birine laf söylerim ona göre biraz hafifletip söyleyeyim bari de uzun süre sahalardan uzak kalmayayım. :31:

Bi de şey var
Yorumun beğenilmezse
Konu sahibi çocuk gibi burası benim mahallem tarzı
Burası benim konum, oynatmıyorum seni hadi git yapıyo ya ona bayılıyorum
Sanırsın babasının tapulu yeri de beni sokmama hakkı var :27:

Gerçekten dedi mi sana önlüğüne mi aşık oldun diye :1: Anam ne insanlar var :27:
Sanki aşık olan insan karşıdakinin ismini öğrenip öyle aşık oluyor hey Allahım :1:

dedi valla kızlar çok üstüne gitti sonra da banladı zaten :27: yaptığı çıkarımlar o kadar saçma ki bir nevi kendini karalıyor :27:

Son düzenleme:
Back
X