• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

Bi de şey var
Yorumun beğenilmezse
Konu sahibi çocuk gibi burası benim mahallem tarzı
Burası benim konum, oynatmıyorum seni hadi git yapıyo ya ona bayılıyorum
Sanırsın babasının tapulu yeri de beni sokmama hakkı var :27:

oturma odasından kovuluyormuş gibi hissediyorum :27:

İlahi adalet denilen birşey var, ben en çok ona inanırım mesela
Birine şu sözün şunla tutmuyo denir de iradesi dışında bişey varsa bu neden olmuyo denmez, ayıp. Ha bi de yerın ne olur bilinmez

Valla ben kk'da kimin cenete gidip, kimin gitmeyeceğine karar veren bile gördüm.:60: Bir de bunu öyle bir ciddiyetle yapıyorlar ki, utanmasalar cennetten daire kiralıcaklar millete 2 oda bir salon :60:

Millet bir alem
Ama reelde de yok mu böyleleri ?
O yüzden lafı o esnada gediğine koyabilmeliyiz bence

Hatırladım konunuzu
Zaten ben onun ilk yorumunda sordum noldu dedim sen aldatın mı bi zorun mu var diye
Meğer onunki de doktormuş, senin gördüğün doktoru kendi Zeus'u sanmış ta ondan saydırıyomuş sana :60:
Durduk yere olmaz çünkü böyle şeyler, önlüklü Zeus'una güvenmiyo demek ki sinirini de senden çıkarmaya çalıştı

demek ki kendisi beyaz önlüğe vurulmuş :9: daha çok saçmaladı da hatırlamıyorum şuan :27:

nası ya avatarını mı şikayet etmişler ?:1: ay amanın iyice şaşırdı millet:21:

bırıde benım profıl yazıma takmıştı..la havle ve la ısla bonıta..

allah ıle buyuk adayı kıyaslıyormuşum..bı güzel fırçaladı beni..

bende dedım;nasıl kıyaslıyorum?

allah mı buyuk? yoksa buyuk ada mı? dıyorum acaba???

Bi de şey var
Yorumun beğenilmezse
Konu sahibi çocuk gibi burası benim mahallem tarzı
Burası benim konum, oynatmıyorum seni hadi git yapıyo ya ona bayılıyorum
Sanırsın babasının tapulu yeri de beni sokmama hakkı var :27:

Geçen bi iş ilanı vermiş bir arkadaş. Elmayra da yorum yaptı hatta, baya ters cevaplar verdi.
Kız diyor ki' çıkın konumdan, Mune at bunları burdan' :9:

Evet şikayet edildi,bende muneye dedim bunu,kötü birşey çıkmadı yani..:52:
Laf soktu birisi avatrdan girdi buyrun şikayet edin dedim etti de zaten :27: çokta tınnn yani..

ay inanmıyorum ya ne kadar saçma :ssz: masumana hareket çeken bir ninemiz nineye sahip çıkalım komşumuz oluyor:1::1::1::1:

bide fikri sana uymayınca alıntılar yaparak çılgınca kınayanlar var yetişemiyorum bi önce oku detaylıca cımbızlama laflarımı onu hiç anlamıyorum ne tribi bu abla git manitana kocana annene yap :)

var böyle tipler. kız konu açıyor babam okula göndermiyor diye biri diyor canım babam beni en iyi okullarda okuttu, bir dediğimi iki etmedi :16:
gelde gıcık olma :47:

hele geçen benim konuda yazan, doktor önlüğüne mi aşık oldun deyip ardından benimki de uzman doktor diyen.:27:
bide ismini bilmediğin kişiye aşık olunmaz diyordu ahahha bir de ciddiye aldım yahu :52:

Ayy sahi o üyeye ne oldu, banı kalktı mı?

ya ben sana onu sorucaktım sen neden 3 sene ban yedın?:39::39::39:

bir tartışma esnasında toplu ban yedik.. diğerleri döndü, işlerim yüzünden çok ilgilenemedim yoksa Kazen açardı banımı eminim.. 3 sene sonra Kazene mail attım açtı sağolsun :27: ama sitede oky ile ben mapushanenin en deneyimlisiyiz, hanımağa gibi :60:

Ben bi tane üyeyi keklemiştim, admin benim diye :27:
'Şunlara baksana benle dalga geçiyorlar, at bunları' demişti. Kız ciddiydi galiba :27:

Yeni olmanın şaşkınlığıyla tıkanıp kalmıştım..
Artık sallamıyorum..

aynen canım bende geçmişte çok eziklenmiştim.
susmuştum.
şimdi dünüşüyorumda susmak ezik olmak değilmişki
bence susmak en güzel cevap anlayana.
boşver kim ne derse desin.

herkes hak ettiğini buluyor ben buna çok inanıyorum.

belkide içindeki acılarını böyle başkasının acılarını kemirerek geçirmeye çalışıyor

belkide içinde kopan fırtınaları başkalarına sataşarak durdurmaya çalışıyor.

Fakat tek bildiğim gönül kırmamak sanlda olsa gönül kırmak hoş bişey değil.

açıkcası çok üzüldüm size bu lafı edene.

Geçen bi iş ilanı vermiş bir arkadaş. Elmayra da yorum yaptı hatta, baya ters cevaplar verdi.
Kız diyor ki' çıkın konumdan, Mune at bunları burdan' :9:
Görmüştüm konuyu..
Mune at bunları "sitemizden" demiş,onların sitesi yani..:27:
Kopmuştum yaa..:60::60::60::60:

Back
X