• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

bide daha yeni bi konu vardı yüzümün güzelliği zaten süper de arkadan brezilyalılara benziyorum neydi ya öyle bişey işte :60:

herkes işte :52:

bi de 'konularımı takip edenler bilir ' var ; kim kimin konusunu takip ediyo ki acaba :44::52::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bunu geçtim
Ben n.tl.s'u merak etmeye başladım ( hiç anlaşılmadı sanki şimdi :27: )
Gelse de cırt pırt konu açsa, yılan görümce ve şeytan yiyenleri napıyo acaba :6:

Çok yakında damlar :60: :60: hamileydi en son ne yaptı acaba :27::27:

Çoğumuzun tanıdığı bi üye daha var :27:
Dün gördüm galiba, fotosunu paylaşmış, altına da'' Ayy canlarımm, hepinize face veremem, ne kadar çok isteyen var' tarzında bişeyler yazmış :9:
Şimdi suç onda mı, facesini isteyende mi?

Face isteyende tabi :6::6:

kesinlikle kapansın.. yıllar önce "oğlum emmiyor" diye konu açılıyor, 2014'de makine ile çek ver diye yorum yapıyorlar :27: halbuki çocuk nişan hazırlıklarına başlamış :27:
çok komik:52::52:

Demek ki malzeme daha bol olacak bu sefer
Normalde bile cırmalıyorum diyodu milleti
Lohusa depresyonuyla katliam çıkarmamıştır inşallah
Kaynana çeyrek takmadı diye konu da çıkabilir
Bekliyorum merakla :6:

bebeğime el sürdürtmem diyordu ya:):)
bence o depresyonla kimse tutamaz onu adamı doğramasa bari,bırak görümce kaynanayı :60:

Konuları takip edilen insanlar da oluyor aslında. Nickleri aklımda tutamıyorum ama bir çocuk vardı hapishanede sevgilisi vardı konusu 7 km öteden farkediliyordu, bir de sevgilisini bütün öğrencilerinden kıskanan bir arkadaş vardı, onun da her konusunda gene mi serzenişi ile yazılan yazılar vardı.

Son düzenleme:
takip edince de adın ajana cıkıyor :1:
Elmik hatırladınmı tepsi dedim mapısa sürükledim senide :4::4: :27:

Millet bi taraflarını kaldırdıkça, kendini bişey sanıyor ya. Ne güzel ilk zamanlar dalga geçerdik, şimdi dalga geçen de yok hatunla :24:

Gazı verince havaya giriyor işte :27:

Ben duydum aslında
Ama yaptıktan sonra çektim sifonu
Hiç ayırmadım epilasyon için :60: ( hiç bu kadar iğrençleşmemiştim pardon :17: )

Bi de kendini fenomen sanıyodu :27:

Ne fenomen ama varya :52::52:

Back
X