• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

araştırmacı gazeteciyim ya ben:ssz:

nerden vursam diye düşünüp onu buluyor işte sadece:)
bi de annelik olayı da öyle..ki kk da en çok konusu olan anne olmaya çabalaynla rguruplardır,buna rağmen anne olmayan yazmasın diyene ayrıca uyuzum..

Aaa ama doğurduysan da normal mi doğurdun sezeryan mı? Hamile kaldıysan normal yollardan mı yoksa çabalayıp emek verdin mi?

Bi de tek cümlelik konular var beni benden alan
soruyosun bi de
Daha önce anlatmıştım diyo

E o zaman ya ordan devam et ya da bi zahmet yardımcı olmaya çalışan kişilere kopyala :27:

Sonra kazen ortaya çıkardı avukatmış adı da mehmetmiş, ya öyle deme adam fantezi yapacağmış:27: bu arada şaka maka kullanılmış iç çamaşırları satılıyo kapış kapış japonya'da falan, güzel memleketimin ne eksiği var?:1:

:53::53::53::53: yok artık.
bugun kk dan ne öğrendim sorusunada cevabımı almış oldum :60:

Aaa ama doğurduysan da normal mi doğurdun sezeryan mı? Hamile kaldıysan normal yollardan mı yoksa çabalayıp emek verdin mi?

normal doğuramayan anneliği anlamaz demişti bir aklı evvel.. ilk banımı onunla tartışarak almıştım :27:

Eskiden bende daha fazla tartışıtdım doğruya doğru ama son zamanlarda artık laf anlatmaya gerek duymuyorum. Yalnız anlamadığım şu, madem başka görüşlere ihtiyaç duymuyorsun niye konu açıyorsun, haydi açtın fikir belirtince neden kızıyorsun ki ben hiç bir zaman negatif yönde eleştiri yapan bir insan olmadım mesela...Kısaca Cryptic yine turnayı gözünden vurdu...

Bu başlığa da bakıyorum yine yazan herkes forumun bilinen üyeleri herhalde yazanların %90 ını tanıyorum:1:

VOL 3:
aslında kocam öyle biri değil.............hıııı mükemmelik madalyası verdiler de almadıydı zaten
bekretim gitti............aman koş kaçırma sakın bekretim de bekretim:32::32:
lütfen önyargısız dinleyin.........önyargım olamaz ilk defa gördüm seni,sanırsın rihanna kendisi
kocamı dolduruyorlar.............dolma beyinli olursa doldururlar tabii

Bi de şey var
Nişanlıyım ama eltimle anlaşamıyorum, kaynanama sık sık giderim ve gidince her işi ben yapıyorum eltim oturuyo ama biliyorum beni kıskanıyo
Yahu seni kim niye kıskansın gelin olmadan hizmetçi olmaya bu kadar niyetliysen kim niye rahatını bozsun, ben olsam üstüne çay beklerdim :6::1:

bi konuya bakerken bunu buldum :52::52:

18-11-2012, 02:56
Meseleyi anlasam yardım edeceğim de:ssz:

Kim kimden hoşlanırken diğeride senden hoşlanıyormuş?

Senin hoşlandığın adam senden hoşlanan adamın arkadaşı ise;

Ve senin hoşlandığın adam senden hoşlanmıyorsa;

Sende senden hoşlanan kişiden hoşlanmıyorsan;

Offf boşver sen bu ikisinide o zaman;yeni bir aşka yelken aç:34:
,

konuyu anlamaya çalışaşmak böyle bişi:27::27:

Cengiz gecekonduyu villaya cceviren, yakışıklı romantik ama şiddet uygulayan(?) inşaat işçisi koca mıydı :D

Back
X