• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

Bir de 4-5 senelik konuyu hortlatıp eğlenen üyeler var onlara da selamlar buradan :52:
bunun nedenini anlamıyorum.
bunu yapandan nedenini öğrenmek istiyorum açıkçası.
birde biri var. onuda gerçekten merak ediyorum.
bdv dede her açılan konuya 5 yıldızı basıyor. siyasettede aynı şey oluyor..

Birde takıntı boyutunda olanlar var,merak ediyor kukusunu dur aynayla bakayım diyor,yok illa görecek o zarı :27::27: inatla direniyor göremiyorum diyor..
Yada yolunurken kazara parmak gidiveriyor,eyvah bittim diyor,ikna ediyoruz yok bişey olmaz diye ..
Off ya ne diller döküldü burad böyle..

haha :60: Hamilemiyim diye sorup bize ultrason muamelesi yapan da var :27: sonra "hamilesin" deyince biz banlanıyoruz :27:

Ben o konuları karıştırıyorum hep erkek arkadaşımın annesi yerine kayınvalidem diyolar ya evli sanıyo sanıyo insan her cümlede okudukça
Ben börek yaptım götürdüm ama sanki görümcem beğenmedi gibi, görümce dediği de erkek arkadaşının ablası.
Böreği öz annesi istese yapmaz söylenir, yaranmak için gelincilik oynuyo bence :6:

Bir de bütün ilişkilerinde ciddi düşünenler var. 15 yaşındayım 6 senedir birlikteyiz ciddi düşünüyoruz:27: Aklı selim biri gelip 'Kız kırarım bacaklarını o yaşta ne ciddiyeti' diyene kadar millet de ciddi ciddi tavsiye yazıyor. Ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.
Yok kaynananla yüz göz olma, erkeğin huyuna git :60: :60:

Benim favori konum da eski sevgisilinin amcasıyla evlenip intikam alabileceğine inanan çakma bihter ziyagildi:1:

aaa ben o konuyu nasıl kaçırmışım :27: aşkı memnuyuda çok severdim konuyuda çok severdim kesin :60:

İyi güzel de yumurtalı menemen tarifi isterken diplomanın nereden alındığından bahsetmeye gerek var mı gerçekten?

eğitim şart milcim naparsın :ssz::27:

Birde takıntı boyutunda olanlar var,merak ediyor kukusunu dur aynayla bakayım diyor,yok illa görecek o zarı :27::27: inatla direniyor göremiyorum diyor..
Yada yolunurken kazara parmak gidiveriyor,eyvah bittim diyor,ikna ediyoruz yok bişey olmaz diye ..

He ya böyle konularda butun kk burda toplanıyor ama o güzelll :52::52:

ben de büyü konusuna çok gülmüştüm..halbuki adam ne haltlar yiyo diğer evde kim bilir kadın da diyo ki büyü yapmışlar kocama,ben deyapsam günah olur mu??

Kimin büyüsü daha güçlüyse artık :27:

Kız konu acmış "sevgilimle birlikte olduk göbeğime boşaldı sonra da peceteyle temizledik acaba hamile miyim?" Ben de "spermler peceteden kendi imkanlarıyla rahme gittilerse kesin hamilesin" demiştim :) bilin bakalım kac gün yedik :)

Son düzenleme:
Bir de bütün ilişkilerinde ciddi düşünenler var. 15 yaşındayım 6 senedir birlikteyiz ciddi düşünüyoruz:27: Aklı selim biri gelip 'Kız kırarım bacaklarını o yaşta ne ciddiyeti' diyene kadar millet de ciddi ciddi tavsiye yazıyor. Ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.

Dolmuşlar kendi eş ailesinden, milleti uyarıyolar sözde en baştan. Aslında iç dökme bi nevi :27:
Küçüksün desen de yaşım küçük olsa da olgunum ben edaları oluyo
Bi tane mapusluk bekleyen kişi vardı mesela, o derece olgun yani..
Er kişi mapusa bile düşse ailesini dinlemeyen evden kaçan mikemmel genç kızımız, bir leyla bir bu zaten

Son düzenleme:
İyi güzel de yumurtalı menemen tarifi isterken diplomanın nereden alındığından bahsetmeye gerek var mı gerçekten?

O konuyu hatirlamiyorum ama genelde diploma olaylarina bi kompleks yasaniyor acilan konularda gecen acdigim konuda mesela ben de okumus doktoralI bir bayanim esimde bize yakismaz boyle kaba davranis ayip dedim bazi diploma kompleksi yasayanlar university 1 ci 2 ci sinif bana gormemis insan olmayi ogren falan saygisizca kendilerine yakisir bir bicimde yorum yazdilar guya ben hava atiyormusun hic alakasi yok halbuki cok komik yorum yapilacaksa bi karsilikli saygi olmasi gerekiyor

hahahha :60: hanımabla evet hatırladım :60: bi de yanlışlıkla bekareti bozulan vardı da ilk geceden önce diktirmek istiyodu..o da nsıl oldu bilen yok..

Birde sürtündüm hamile kalırmıyım diyorlar eyvahlar olsun :27::27: insanlar canlı canlı sevişiyor da gebe kalamıyor bunlar nasıl cahillikle bunu soruyorlar bide..

bunun nedenini anlamıyorum.
bunu yapandan nedenini öğrenmek istiyorum açıkçası.
birde biri var. onuda gerçekten merak ediyorum.
bdv dede her açılan konuya 5 yıldızı basıyor. siyasettede aynı şey oluyor..

Çok moda oldu eskşleri çıkarmak :ssz:

haha :60: Hamilemiyim diye sorup bize ultrason muamelesi yapan da var :27: sonra "hamilesin" deyince biz banlanıyoruz :27:

Dşyeceksin ki 4 boyutlu çekimmi olsun :60:

Ben diyorum,kızım olsan kulaklarından tutar avize niyetine tavana asarım diyorum,cevap bile vermiyor korkusundan :15:

hee sorma nasıl bişeyse aynadan bakınca göz kırpıcak sanki :60: ve o bilmeden bozulan berketler yokmu :4: hiç anlamadım bi baktım gitmiş :27: koş belki yakalarsın gitmesin :60:

Birde kocasının ona yazdığı mektubu paylaşan kadın vardı,
ama aslındaa kocası yazışmış bizimleeeee :52::52:

eltim eşimden kucuk,eltım bı kaçkere
abı bayramda harçlıgımı hazırla,elini öpcem bak dedi.
aslında versın bişi demiyorum ama eltim çok cimri paylaşmasını bılmıyor bişiyini görmemeişimdir yanı şimdiye kadr uydurktan bıkaç hediye sadece.
aslında benım sorunum bu eşimin buyuzden harclık vermeısnı istemiyorum ama abı olark ta vermesımı gerk acaba yorumlarınızı bekliyorum.
tesekkurler

Hem diyoki aslında vermesini de isterim abi olarak ama vermesinde istiyorum sizce napsakkk???
Ya sanki tirilyonları verecek :9::9:

:60: :60:
Ayyy buna ben de ölüyom yav, saatlerce para muhabbeti yapıp yapıp milletten tepki gelince 'ya sorun para değil bik bik bik' diyolar ya :60: Ee o zaman sorun ne kuzum, konuyu niye açtın?:27:

Bi de bugünkü bir sorunu anlatacak konu sahibi başlıyo eşiyle tanışma hikayesinden, çıkıyo kaynananın eksik koyduğu bohçadan.
Uzun ve gereksiz paragraflarla bayılıp asıl konuya adapte olamadan çıkıyorum kimi zaman
Uzun yazı sevmem, sabırlı biri değilim
Az, öz ve net olun hepinizin konusunu okurum :3::1:

Son düzenleme:
hahah lili onu da hatırladım :))) meğersem kocasıymış.

Haaaa bir de burada karı koca atışanlar var...

Komikligin daniskası yahu gidin evinizde tartışın forumdan birbirlerine giydiriyorlar :60:

ya evet onu untmuşum ben :60:
geçen yazmış kadın: pembemsi akıntım var 38 haftalığım doğruyor muyum acaba diye ..........

bitaneside hiç ilişki yaşamadan hamile olduğunu sanıyordu kkya foto bile koymuştu şukadar haftalık hamile gibiyim tıpkısının aynısı bakın :60:

Back
X