• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

eltim eşimden kucuk,eltım bı kaçkere
abı bayramda harçlıgımı hazırla,elini öpcem bak dedi.
aslında versın bişi demiyorum ama eltim çok cimri paylaşmasını bılmıyor bişiyini görmemeişimdir yanı şimdiye kadr uydurktan bıkaç hediye sadece.
aslında benım sorunum bu eşimin buyuzden harclık vermeısnı istemiyorum ama abı olark ta vermesımı gerk acaba yorumlarınızı bekliyorum.
tesekkurler

Hem diyoki aslında vermesini de isterim abi olarak ama vermesinde istiyorum sizce napsakkk???
Ya sanki tirilyonları verecek :9::9:

Valla daha nicelerini görmüşken keşke herkesin tek derdi buna benzer şeyler olsa :)

Birde sürtündüm hamile kalırmıyım diyorlar eyvahlar olsun :27::27: insanlar canlı canlı sevişiyor da gebe kalamıyor bunlar nasıl cahillikle bunu soruyorlar bide..

Çok moda oldu eskşleri çıkarmak :ssz:

Dşyeceksin ki 4 boyutlu çekimmi olsun :60:

Ben diyorum,kızım olsan kulaklarından tutar avize niyetine tavana asarım diyorum,cevap bile vermiyor korkusundan :15:

Avatarından korkuyolardır :60: İyi yapıyon valla, ben de eskiden kibar kibar yazardım şimdi küçük kardeşimi fırçalar gibi yazmaya başladım.:27:

hahah lili onu da hatırladım :))) meğersem kocasıymış.

Haaaa bir de burada karı koca atışanlar var...

Komikligin daniskası yahu gidin evinizde tartışın forumdan birbirlerine giydiriyorlar :60:

kontescim ,zaten o konuda kadın sonradan gelmişti ya..adam da geldi burda kavga etmişlerdi:60:

He ya böyle konularda butun kk burda toplanıyor ama o güzelll :52::52:

Ekşını bol konuda ya ondan :27:

hee sorma nasıl bişeyse aynadan bakınca göz kırpıcak sanki :60: ve o bilmeden bozulan berketler yokmu :4: hiç anlamadım bi baktım gitmiş :27: koş belki yakalarsın gitmesin :60:

Ceeee ben buradayım dşyecek zarda :27: bekret nelere kadir varya :60:

Birde kocasının ona yazdığı mektubu paylaşan kadın vardı,
ama aslındaa kocası yazışmış bizimleeeee :52::52:

Doktordu demiöyle hatılıyorum :1:

bi de şu cümlelere bayılıyorum:
eşimin ailesi evlenirken hiçbişey yapmadı,evimde iğneleri bile yoktur...sorun değil ama ....
sorun değilse ne yazdın o kadar ,teee Allahımm...

Evet hatta suanda aktif olan bi konusahibesinin esine allah sabir versin, insallah hamilelik hormonlaridir ve sonra düzene girer yine, övünmelerinden gina geldi bana :ssz:

hahah lili onu da hatırladım :))) meğersem kocasıymış.

Haaaa bir de burada karı koca atışanlar var...

Komikligin daniskası yahu gidin evinizde tartışın forumdan birbirlerine giydiriyorlar :60:
Dimiii ama o konu bayağı kaldı benim aklımda vallahhh :27::27:
Valla daha nicelerini görmüşken keşke herkesin tek derdi buna benzer şeyler olsa :)
Aynen öyle valla :1:
Ekşını bol konuda ya ondan :27:

Ceeee ben buradayım dşyecek zarda :27: bekret nelere kadir varya :60:

Doktordu demiöyle hatılıyorum :1:
Ewett doktordu, bizde demiştik ki yorumlarda,
kocan senden ilgi bekliyor ilgi..
Burda kocam bana karşı ilgisiz diye bir sürü konu açan var...
Sana kocan ilgili ama sen ilgili değilsin kıymet bil be kadın diye çıkışmıştık hepp..
Adam da bizim o yorumlara kabardı da kabarmış haberimiz yokkk :9:
Hatta cinsell açıdan tavsiyelerde weren olmuştu :27:

Eşimin ailesi evlenirken hiçbişey yapmadı,evimde iğneleri bile yoktur...sorun değil ama ....
Sorun değilse ne yazdın o kadar ,teee allahımm...

gider ayak koptum q
en güzel cümleyi yakalamışsın

ağzına sağlık bebişim :)

Evet hatta suanda aktif olan bi konusahibesinin esine allah sabir versin, insallah hamilelik hormonlaridir ve sonra düzene girer yine, övünmelerinden gina geldi bana :ssz:

En aktif hamile benim dilay :1:

nasıl unuttuk ki: "benim görüştüğüm adma vardı yıllarca ,beni yakıştıramadı çevresine ayrıldık.şimdi ben nişanlıyım o da evli,hala görüşüyoruz kopmazyız birbirimizden"
hatırlayan parmak kaldırsın

eşimin ailesi evlenirken hiçbişey yapmadı,evimde iğneleri bile yoktur...sorun değil ama ....
sorun değilse ne yazdın o kadar ,teee Allahımm...

Ben de konunun içinde "bilezik, takı, altın, takmadılar" ifadelerini görünce kendimden geçiyorum.

Biri de eşinin ailesi için "ev alacaklar tabi, ailemiz bizi kiralarda oturalım diye mi büyüttü" demişti. Hayretlere düşmüştüm.

nasıl unuttuk ki: "benim görüştüğüm adma vardı yıllarca ,beni yakıştıramadı çevresine ayrıldık.şimdi ben nişanlıyım o da evli,hala görüşüyoruz kopmazyız birbirimizden"

ama sen yakın tarihi soruyosun olmaz ki :D

unutulur mu yaw :27: adam evlenmeye layık bulmamış seni diyorduk, ama ben kopamam diyordu :27:

Back
X