- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Ben kucuklugumu bileyim bilmesine de o büyüklüğünü biliyor mu ? Gidememis olabilirsin ama arıyorsun sonuçta. Ben bana bu kadar tavirli bi insanı aramam da yanına da gitmem. Çünkü gittikçe böyle insanlar ben kazandım bak ayagima getirttim mantığın da insanlar.
Ben kucuklugumu bileyim bilmesine de o büyüklüğünü biliyor mu ? Gidememis olabilirsin ama arıyorsun sonuçta. Ben bana bu kadar tavirli bi insanı aramam da yanına da gitmem. Çünkü gittikçe böyle insanlar ben kazandım bak ayagima getirttim mantığın da insanlar.
Eşiniz farkında mi? Tamam rahatsız olabilir ama tedavi olsun o zaman hatalarını hastalığa bağlayan insanlardan nefret ediyorum .Maalesef böyle. Kv nin rahatsızlığı var psikolojik ve etrafındaki herkesi sindirmiş, yaptıklarına bunu bahane olarak kullanıyor. Eşi, kızı oğlu kimse sesini çıkarmıyor. Akrabalarına karşı da böyle, bakıyorum onlar da alışmış kimse sesini çıkarmıyor. Hasta olduğu zamanlarda iyice saçmalıyor yani nasıl anlatsam yaptıkları mantıklı olmuyor. Ben de onu böyle kabul edip huzurumu bozmak istemiyorum çünkü inanın çok yıprandım, kv normal bir insan değil çünkü.
Onlar da bizler için bunu düşünüyor maalesef kiZaten büyükler büyüklüğünü bilse hiç sorun olamayacak inanın.
Eşiniz farkında mi? Tamam rahatsız olabilir ama tedavi olsun o zaman hatalarını hastalığa bağlayan insanlardan nefret ediyorum .
Onlar da bizler için bunu düşünüyor maalesef ki
Tipik "gelin değil mi işi ne ayağıma da gelecek eşşek gibi de işlerimi yapacak" kafasında bir kayınvalide örneği. Yerinizde olsam gitmezdim, madem saygı bekliyor ozaman size de her konuda saygılı olacak.
Eşin ne diyor bu duruma..
Yani senin telefonlarına ulaşılmaz olmasına..
Seni anlıyorum benim kv de merhaba demedim diye kıyameti koparmıştı çok cahiller..Önceki senelerde söylediğimde kızıyordu annesine ama annesi ağzından girip burnundan çıkıp en ufak şeyleri bile öne sürüp üste çıkmaya çalışıyordu, sonuç gerginlik ve sinir harbi. Bu sefer söylemedim biliyorum söylesem gene bozulacak huzurumuz adam çökecek. Kendi aramızda halletmek istiyorum, akşam bir uğrayacağım bakalım.
Kv ile zıt gidince hiç dili çenesi durmuyor, benden iş,para vs beklediği yok, sadece böyle egolu ve eski kafa birisi.
Seni anlıyorum benim kv de merhaba demedim diye kıyameti koparmıştı çok cahiller..
Eşini sürme aranıza zaten erkekler çıkamıyorlar işin içinden..
Bir git kavgada çıkarırsa ses kaydı al dinlet eşine..
Böyle insanlarla geçinmek çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?