Egoma ters düşüyor

Adamin zevki bellidir
Benim de bir erkek zevkim var , hepsinin birkaç birbirine benzeyen tarafi var. Bazen tip olarak bazen huy su olarak. Napiim yani,ilgi duyduğum tipler belli :)
Bence konunun sizinle hiçbir ilgisi yok. Adam maskülen kadinlari seviyordur ya da sizin tarzinizdan olan...
Ben mesela dalgali saca bayilirim erkekte. Benle sevgili olan koyun gibi gezer bir donem (cok tatli cok tatli,lutfen kestirme saclarini der dururum çünkü) . Bir eski koyun bir yeni koyunu görüp "madem kıvırcık koyunlardan hoslaniyordun ne demeye beni biraktin?" Diyebilir mi? Bence dememeli. Cunku "naaalakasi var yani"
Ayrica sana kötülük yapmis bir insan. Isabet olmus yol vermişsin, bosversene.
Karsina ilgi duydugun baska kisinin çıkmaması eskisinin cok harika olmasindan kaynaklı degil. Sadece karsina ilgi duydugun baska biri cikmamis. Elbet cikacaktir.

Son düzenleme:
Siz hala eskileri mi takip ediyorsunuz?
Kendinize oyalanacak baska seyler bulmanizi tavsiye ederim.
Oyalanacak çok şeyim var bu saatte evime yeni girebildim. Konuyu çarptırmadan açık açık yazdım çünkü derdim bu. Burda neden bu kadar eski sevgili antipatisi var anlamış değilim. Her eski sevgili konusu açana hobi edin deniyor kalıplaşmış ‘boşan’ tavsiyesi gibi

Oyalanacak çok şeyim var bu saatte evime yeni girebildim. Konuyu çarptırmadan açık açık yazdım çünkü derdim bu. Burda neden bu kadar eski sevgili antipatisi var anlamış değilim. Her eski sevgili konusu açana hobi edin deniyor kalıplaşmış ‘boşan’ tavsiyesi gibi
aynen ya stalklayacak adam gidip wc de bile stalklar, bunun cok bos vaktin olmasiyla her zaman ilgisi yok

Bi de bekarım yani derdim ne olacak eski sevgili,dersler,iş,arkadaşlık falan oluyor.
ya biz evliyiz bizim bile aklimiza eskiler gelebiliyor :D ama biliyor musun hic merak etmiyorum ne halt ediyorlar diye :D icimizde nasil herseyi oldurdulerse artik :D takinti yapmissin bence..kurtulmayi iste civi civi soker emin ol..evet zor o frekansi yakalamak baska biriyle ama oluyor yani..

Merhabaa hanımlar biraz saçma ama benim sinirlerimi bozan bir konuyla karşınızdayım. Eski bir sevgilim vardı yanlış yaparak ayrıldı benden daha doğrusu ben ayrıldım ama onun yüzünden. Zaten bu erkekler biraz böyledir.. neyse işte ben bu kişiyi çok sevdim yeri geldi annesi oldum yeri geldi babası. Kıymetim bilindi mi? Sanmam. Ayrılalı oldu baya. Seviyor muyum? Eveet ama kabullendim yani benim kalbimde en derinlerde kalmaya devam edecek. Hiç yapabileceğim bir şey yok çünkü her şeyi denedim kaç şehir gezdim kaç insan tanıdım ı ıhh olmadı. Kaderim böyleymiş neyse konu bu değil. Geçenlerde bir kızla sevgili oldu ayrıldılar falan kısa sürdü. Ama kız aynı ben. Hatta sınıftan bir kız demişti ki bu olaylar olmadan önce bu kızla yüzünüz çok benziyor. Gittiğimiz okullar bile aynı. Müzik tarzımız hafif maskülen olmamız. Benimle tanıştığında aldatılmıştım. O kızda öyleydi falan. Bu egoma çok ters düşüyor. Resmen benden bir tane daha var. Tek fark onun boyu daha uzun. Ama gıcccık oluyorum gıccık. Madem böyle kızlardan hoşlanıyordun garezin bana mıydı? Sakinleştirin beni..

Biraz fazla takılmışsın geçmişe...

Yok oyle degil aslinda. Eski adi ustunde geride kalmis demek. Arkamiza bakarsak ilerleyemeyiz. Gecmisteki birakip hic gelmeyecekleri degil de yasadigin hayati dolu dolu yasarsan cok daha mutlu olursun. Gecmis sadece seni uzmekten baska birsey yapmaz. O yuzen.

Yok oyle degil aslinda. Eski adi ustunde geride kalmis demek. Arkamiza bakarsak ilerleyemeyiz. Gecmisteki birakip hic gelmeyecekleri degil de yasadigin hayati dolu dolu yasarsan cok daha mutlu olursun. Gecmis sadece seni uzmekten baska birsey yapmaz. O yuzen.
Dolu dolu yaşıyorum zaten

İnsanları boşluk doldurma aracı olarak gördüğüm için değil sevdiğim için hayatıma alıyorum çünkü
Kusura bakma ben seni anlamaya calissamda anlayamiyorum. Herkes sevdigi icin hayatina alir insanlari, bosluk doldurmak icin degil. Ancak o insanlar hayatimizdan cikarsa sonsuza kadar zorla hayatimizda da tutamayiz. Ilkokul hatta daha bebeklikten beri edindigin arkadaslarinin hangisi hayatinda? Eskileri dusun dusun nereye kadar. Dusununce geri mi geliyor? Anca psikolojin bozulur, sana da faydasi olmaz. Olmamis ki bitmis. Tum eski sevgilileri dusunup dusunup omur mu gecer?

Kusura bakma ben seni anlamaya calissamda anlayamiyorum. Herkes sevdigi icin hayatina alir insanlari, bosluk doldurmak icin degil. Ancak o insanlar hayatimizdan cikarsa sonsuza kadar zorla hayatimizda da tutamayiz. Ilkokul hatta daha bebeklikten beri edindigin arkadaslarinin hangisi hayatinda? Eskileri dusun dusun nereye kadar. Dusununce geri mi geliyor? Anca psikolojin bozulur, sana da faydasi olmaz. Olmamis ki bitmis. Tum eski sevgilileri dusunup dusunup omur mu gecer?
Çoğu hayatımda olmayanlar da umrumda olmayanlardır. Ben birini seviyorsam neden yanımda olmasın? Yasaklı meyve gibi olması canımı sıkıyor

Çoğu hayatımda olmayanlar da umrumda olmayanlardır. Ben birini seviyorsam neden yanımda olmasın? Yasaklı meyve gibi olması canımı sıkıyor
Sen birini seviyorsun da yaninda olmasini istedigin kisi eski sevgilin, eskide kalan. Yani o seni istemiyor. Bitmis, bitirmis. Her iki taraf da isterse olur, tek tarafin istemesiyle degil.

Back
X