egosunu tatmin eden erkekler

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
benim için bu konu dert etrafımda böyle bu adamların isteklerine kayıtsız şartsız aşkla adlandıran kadınlar oldukça çıldırıyorum
-erkek arkadaşı istedi diye istedigini giyinmeyen hatta dolabını tamamen degiştiren tarzının dışında teyze yolunda ilerleyen kızlar var,gözlerine sürme bile çekmeye cesaret edemeyen
-her gittigi yaptıgı aldıgı şeyleri haber veren
-bazen ailesiyle dışarı bile çıkmaya korkan
-birde sırf bu kızın arkadaşları topuklu ayakkabı şork askılı v.s giyiyor diye onlara kötü gözle bakan cahil adamlar var bunu aşk diye adlandıran kadınlar adamların egosunu tatmin edip kendi hayatlarından en güzel yaşlarında çaglarında vazgeçen kadınlar var.
-dışarıda mini etekle gördügü kadınların içine düşüp kendi sevgililerini türbana sokan adamlar.. kısacası kadınları aptal yerine koyan adamlar ve deli gibi bu adamlara aşık olan kadınlar var ve ben bu kadınları gördükçe çıldırıyorum işte çogunuz çogumuz deyip hepimizin adına konuşuyorum bu adamlara bu kadar taviz vermeyin inanın bana daha çok sevilmiyosunuz hep kendinizden vazgeçiyosunuz hem gururunuzdan sizi seven her şekilde kayıtsız şartsız kabul etsin etmiyormu o şekilde sizi istemiyor mu ortada aşk degil sevgi s bile olmuyor o zaman saygı zaten uçmuş sizde kendinize yazık etmiş oluyorsunuz.

Tek merak ettiğim ailelerinin sözlerini de bu kadar dinliyorlar mı?:ssz:

mesela anne hava soğuk montunu giy dediğinde ben çoçuk muyum olurken, erkek arkadaş söylediğinde canım ya beni düşünüyor olur.

etrafımda öyle bitane kız oldu görüşmeyi kestim, karakter sıfır cümleleri bile sevgilisine benzemeye başladı sinirim dayanmıyodu artık

Bu anlattıklarınız çok abartılı bu tür durumlarda haklısınız.

Fakat olaya birde şöyle bakın
Biz kadınlarda erkeklerin burnundan getirmiyormuyuz ?
Oraya gitme buraya gitme onu arama ona bakma vs. vs bu böyle uzar gider.
Aşk fedakarlık ister unutmayın...
Giyim konusunda ise erkekleri bu şekilde yargılamayın ego diye tabir edilmez yazdığınız.
Sahiplenme duygusu Kıskançlık iç güdüsü... :45:

Bana da çok saçma geliyo
Özellikle yakın arkadaşlarımsa uyarıyorum ama ne kadar anlıyorlar tartışılır

Bize çağırıyorum kızkıza toplanıyoruz mesela ( Eşim böyle durumlarda kendi arkadaşlarına veya annesine uğrar )
Onda bile sevgilisi kaç kez arıyo
Kim var, ne yiyosun, kaçta döneceksin, geç dönme gibi sebeplerler hemde
Annen baban karışmıyo ona ne oluyo diyorum, arkadaşım anlamıyo hatta hak veriyo

Başlıca kuralları şöyle ;
Kızkıza olmasak göndermezmiş bile
4 yıl okudu, şimdi bu paşa bizde kız kısmısı çalışmaz dedi diye işten de ayrılmış çalışmayacakmış hiç ( kendi istese bile )
İstedikleri yerde değil paşasının ailesinin dibinde ev tutabilirlermiş
Tek başına bi yere gidemezmiş

Ohooo dedim ben babama bu kadar hesap vermedim , başkasına hiç vermem
Duyanda ziyagillerin oğlu sanacak sana çalışma derken kira da oturacağınızı unutuyo galiba, uzaktan görüldüğü gibi basit değil geçim
Hem seni şimdiden bu kadar sıkan adam evlendikten sonra camdan dışarı bile bakma der, çok pişman olursun dedim
Çok kere buna benzer örneklerle konuştum ama kar etmedi

Şu an sözlüler, hayırlısı olsun ne diyeyim

başka türlü ego tatmin edenlerde var. Sadece bu tür şeylerle kalsalar yine iyi. Sevgilisi olup her kıza boncuk dağıtanlar var. Allah böylelerini ıslah etsin.

bu konuda hassas olmamım nedeni daha çok çocukluk arkadaşımla tamamen yollarımızı ayırmak oldu erkek arkadaşı sadece benimle görüştüyordu kızı oda çocukluk arkadaşıyız diye daha sonra benim kıyafetlerime karşır olmuştu goles bugün ne giydi onun yanındasın sonuçta ona bakarlar sende yanındasın hoş olmaz çogu zaman sırf arkadaşım üzülmesin diye onunla buluşucagım zamanlar bi kot bi tşötr giyerdim ama ne kadar böyle devam edebilirdi ki cahil adam topuklu ayakkabıma karıışana kadardı herşey nikahlı kocan bile bunları yaptıramaz sana o kim oluyor diye terkettim görüşmüyorum zaten o şehirden taşındım arkadaşım sürekli evdeymiş duyduguma göre kilo felan almış önceleri spor merkezinden çıkmayan kız 80 kilo yolunda hayatına devam etmekte :)))

bu arada arkadaşım 4 yıl okuyup ögretmen olmak için kendini heba eden arkadaşım şuan mesleginden bile vazgeçmiş durumda :)

kader canım benim arkadaşımda mesleginden vazgeçti şuan adamla sözlü ailesi bile birşey diyemiyor bu pskopat adama :)))

Benim karşıma da hep gücümden beslenen adamlar cıktı :) Hiçkimse etek boyuma, işime, davranışıma müdahale etmedi. Keşke kekonun biri de işime müdahale etse :) Ağzını burnunu kırsam :D

Babalarımız bizi el oğlunun keyfi için okutuyor tabi.

birbirlerinin hayatlarına müdahale ediyorlarsa birbirine güvenmiyor demektir,benim kılıgıma kıyafetıme göre karakter analızımı yapacaklarsa yanıma yöreme yanasmasın evlilik ya da birliktelik demek kukla gibi oyuncak olmak demek degıl kı ohh kocam kısa gıyme dıyor gıymem gezme dıyor gezmem eee ben kimim bu saatten sonra kişiliğimden cıkmıs sadece erkeğin olmasını istedıgım kadın gibiyim

zaten seven insan bu kötülüğü yapmaz karsısındakıne

Son düzenleme:
Benim iki arkadaşım var sevgilisinin sözünden çıkmayan, Allahım nasıl bir şeydir bu bende anlayamıyorum ya, kulu, köpeği olmuş resmen, ama tüm fedakarlıklar arkadaşımda, o gider görmeye, izin vermiyor diye arkadaşım saçını boyatamıyor. Şuan dipleri 5-6 cm gelmiş bir vaziyette sarımtırak bir renkle geziyor. İstediğini giyemiyor. Sevgilim istemiyor, aşkım izin vermiyor anasını, babasını dinlemez en iyi ben bilirim. Ne yüce şeymiş şu sevgili, ne mübarekmiş..! :ssz:

Bir diğer arkadaşta çocuk zengin diye katlanıyor her şeye, bebekte daireleri var, liseyi kolejde, üni'yi özelde okumuş, annesi bir gün amerika da, bir gün almanya da, bir gün fransa da, balolar, fuarlar vs.

O da sevgilisine sormadan giyinemez, bir yere gidecekken sevgilisi kıyafetini beğenmesin, mağazaya sokup yeni kıyafet alırmış, saçını boyamaya izin yok, face resim koymaya vs. vs.

Bunlara katlanma nedeni de çocuğun maddi durumu, tamam seviyormuş ama maddi durumu onun için çok daha önemliymiş, maddi durumu iyi olmasa, dünyanın iyisi olsun yüzüne bakmazmış! Adam 30, kız 21- 22 yaşlarında falan, güzel de biri adam köşe bucak kaçırıyor, bu da maddi durumundan dolayı hep allttan alıp, göz yumuyor. :6:

öyle erkeklere ben de sinir oluyorum canım.. belki-aşık olduklarını sanıyorlar belki sahiplenmek çok hoşlarına gidiyor belki de farklılık arıyorlar rahat yaşamış kızlar sahiplenilince yabancı bi erkek tarafından hoşlarına gidiyor.. ama bu bi yere kadar sürer..

bu erkek tarafından kesinlikle kıskançlık ya da sahiplenmek değildir. ego tatminidir. seven erkek sevdiği kişinin mutlu olmasını sağlar.

eşler ya da sevgililer arasında "özel hayat" kavramı olmadığından kaynaklanıyor bu..özellikle kadın, serekli karşısındaki adamın ilgisi ve sevgisiyle beslendiğini düşünüyor.
halbuki asıl sevgi kendi içimizde.kimsenin bizi yönlendirmesine gerek yok..hayatında biri dahi olsa insanın gezebilir, arkadaşlıkları olabilir, kendine ait zamanları, uğraşıları olabilir.

işte bu yüzden çoğu kabahati erkek de değil kadın da bulurum ben genel olarak.hangi gelir düzeyinde olursa olsun , hangi eğitim seviyesinde olursa olsun bazı kadınların
yaşam tarzı erkeğini memnun etme düşüncesi.

eğer karşımdaki insan beni böyle görüp böyle beğenmişse değiştirmeye de çalışmayacak.zaten kendini bilen biri nerede nasıl davranacağını da bilir,birisinin onu yönlendirmesine gerek yoktur.

kıskınçlığın temelinin de kişinin kendine olan güvensizliği olduğunu düşünüyorum.yoksa seven kıskanır,seven karışır vb..gibi şeyler bizim uydurduğumuz şeyler.

Bu hayatta her şeyin karşılıklı olduğuna inanıyorum. Hiçbir şeyime karışmayacaksın derken karşındaki insanın da hiçbir kararına karıştırmayacağını bilmek lazım. Her şeyin ayarı ve dozu var. Elbette rahatsız olduğu şeyleri belirtebilir, istemeyebilir...
Nitekim, hiçbir şeyime karıştırmıyorum diyene çok inanasım gelmiyor... Dediğim gibi doz önemli...

Her zaman söylerim; önemli olan bir elmanın iki yarısı olabilmek değil, iki ayrı elma olup bir koltuğa sığabilmek.

Bizi değiştirmeye çalışmacak insanlarla karşılaşmak dileğiyle :)

Not: Ölüyorum sanırım, veda mektubu gibi oldu :1:

Bu hayatta her şeyin karşılıklı olduğuna inanıyorum. Hiçbir şeyime karışmayacaksın derken karşındaki insanın da hiçbir kararına karıştırmayacağını bilmek lazım. Her şeyin ayarı ve dozu var. Elbette rahatsız olduğu şeyleri belirtebilir, istemeyebilir...
Nitekim, hiçbir şeyime karıştırmıyorum diyene çok inanasım gelmiyor... Dediğim gibi doz önemli...

evet canım doz önemli işte..eşim giydiğim şeylere karışmaz zaten nasıl giyinmesi gerektiğini bilen bir insanım.ama bu gece sabaha kadar eğlenceye gideceğim dersem hopp noluyoruz der :)

bu sana bağlı zaten.karşındakine saygı duymana bağlı.karşılıklı olarak sınırları çizersek ve abartmazsak sorun kalmaz.

Back
X