egosunu tatmin eden erkekler

ah ah benimde var öyle bi arkadaşım 5 senedir evlenecekler kıza yakası açılmadık küfürler eder,nefes alması bile suçtur,aynı avm de dolaşırlar kız başka reyona gider erkek 3 g den arar görmesi lazımmış kimlerle konuştuğunu!!! Ne desem kızı vazgeçiremedim çünkü esas oğlan çok zengin biri benim canım arkadaşıma,ailesine önce küfürler yağdırır ardından alır bi akıllı telefon her şey unutulur gider:47:

benimde şimdiye kadar hiç bi erkek arkadaşımın agzını açıp bi yorum bile yapamaz o tavizi hiç bi şekilde vermedim beni zaten o halde görmüşsün begenmişsin :) haber verme olayına gelince canım ben şuraya gidiyorum bilgin olsun derim onunda aynı şekilde haber vermesini beklerim gidebilirmiyim aa durun ben sevgilimden izin alıyımda nedir ben çogu zaman babamdan bile izin almıyorum ki elin adamı gelmiş kurallarıyla tatmin oluyor :))))))

"Eşimden dayak yedim , ama beni seviyor biliyorum ! " bile diyen kadınlar oldukça giyim kuşam gelme gitme konuları fasa fiso.

Erkeği doğuran , yetiştiren de bir kadındır.
Kadın kendini erkeğe "itaat" eden pozisyonda tuttuğu sürece bunlar değişmeyecek.

valla benim bir arkdaşım var ... çok uzun zamandır nişanlı ve adamdan resmen dayak yiyor .. adam adlı adınca küfürler ediyor .. ama hala onla beraber ve evlenmeyi bekliyor .hayır mini eteği falan geçtim dayak yiyip oturanlar var ... hatta evli bile değiller .yine evlenmek istiyor kız .. birazda biz kadınlar sanırım buna izin veriyoruz .kadın yüz verdikçe erkek iyice üste çıkıyor işte ....

Bende anlayamıyorum. Eşin bile olsa haddine değil kısıtlamak. Hem bir kadın enden yapar ki erkeğin söylediği herşeyi? Sonra mutsuzum, boşanacağım ama ailem kabul eder mi diye dolanıyorlar ortada. Kabul etmeyin bir kadın kendi hak ve özgürlüklerini bilmeli. Ailen ne güzel ki seni eğitmiş topluma kazandırmışsa, bunun değerini bilmeli ve ekonomik özgürlüğüne için savaşmalı. Babamdan Allah razı olsun 17 sene boyunca sadece okutmak için ayrı bir bütçe ayırdı ve bir gün bile sıkıntıda bile olsa hissettirmedi ki okulum, derslerim aksamasın diye. Şimdi ben böyle bir adama nasıl olurda ''eşim çalıştırmıyor'' diyeyim. Gerekirse evet boşanırım ama karıştırtmam!

önceleri bu durumun eğitimle, çevreyle alakası olduğunu sanırdım ama artık anladım ki hiçbirşeyle alakası yok , bir arkadaşım nilanlı kendisi batılı çocuk doğulu , kız eğitimli gayet modern aklı başında ama artık öyle değil siyahlara bürünmüş geziyo yaz günü bile uzun kollu , işi de debam ediyo ama nişanlısı müsaade ettiği şekilde , ki kariyerinde güzel bir yerde ama böyle giderse en başa dönmesi yakındır ve daha bir sürü eziyet , çocuk ilk okul mezunu doğulu edepsiz kendini bilmezin teki

bir diğer arkadaşımda hemşire devlette gayet rahat bir kız onun eşinin de etmediği eziyet yok dayak,aldatma vs vs

yani demem o ki bu durum artık görmüş geçirmişlikle alakalı bir durum değil direk salaklık

Yok ex aşkına ediyodu
Bu yenisi maço çıktı evinin karısı çocuklarının anası olacaksın dedi, çalışmıyo :1: bunla sözlendi

yok canım tutturamadık benim arkadaş eks sevgilisinden maddi yönden yardım alıyordu o maço fakat aşıktı kaybetmekten korktugu için çok kısıtması yoktu bu pskopat hem çalıştırmıyor birde üstelik üstüne para alıyor bizim kız kendi veriyor kaşınıyor bildiginnnn yani :)

gitgide çogalıyor farkındamısınız kızlar hepinizin bi kaç arkadaşında aynı durum var yorumları okudukça bir tane daha pskopat aa bidaha bidaha diye bakınıyorumm :)))

bir erkeğin kadından para almasını anlayamıyorum ve anlayamayacağımda hayatta ..insan utanır ya ... erkek olsam gerekirse iki işte çalışırım yinede kadından para almazdım ... yüzsüzlük ....

onu giymiceksin dışarı çıkmıcaksın derken adam olduklarını düşünüyorlar para alırkende k.... olduklarını düşünseler ya

Benim kuzenim var
Dayım birşeye müsade etmese kıyameti koparır yine de yapar

Ama şimdi biri ile çıkıyor
O ne derse onu yapıyor
9 dan sonra dışarda olmuyor, bize de gündüz gelebiliyor, giyimi fazla abartılı olmamalı dikkat çekmemeli filan..

Dedim dayım bunların birini dese evi başımıza yıkarsın
Elalemin oğlu deyince sana iltifat gibi geliyor , ağzın kulaklarında dinliyor ve uyguluyorsun kendine gel :19:

bu konuyla ilgli bir anım var.o zamanlar kk ya yeni üye olmuştum bir arkadaş eşinden şikayetçiydi,işte adam daha nişanlıyken bunu dövmeye ve hakaret etmeye başlamış.ama çok seviyormuş evlenmişler.bu seferde adam defalarca aldatmış yine şiddet uygulamış.ne yapayım diye soruyordu.

ben de boşan bu adamdan,böyle hayat mı geçer gibi birşey yazmıştım.tam hatırlamıyorum.

sen misin bunu yazan? konu sahibi bir başladı bana saymaya.ertesi günde geldi ve aynen şu cümleyi kurdu;

"biz kocişimle barıştık bu da sana kapak olsun şekerim" :53:

ben şoklarda tabii..

yani konu başlığı da yanlış aslında,erkeğe ego tatmini yaptıran kadınlar olmalıydı :)

aynen sıze katılıyorum .annesınden bu baskıları goren kız bunalıp

evı terkedıyor baskı altında yasıyorum dıye .ama sevgılısı o baskının

alasını yapınca beni çok sevıyor paylasamıyor oluyor:)

hee bıde kocam benı makyajsız dogal sevıyo begenıyo deyıp kendını

tatmın eden hemcinslerımızde yok degıl:1:

bu konuyla ilgli bir anım var.o zamanlar kk ya yeni üye olmuştum bir arkadaş eşinden şikayetçiydi,işte adam daha nişanlıyken bunu dövmeye ve hakaret etmeye başlamış.ama çok seviyormuş evlenmişler.bu seferde adam defalarca aldatmış yine şiddet uygulamış.ne yapayım diye soruyordu.

ben de boşan bu adamdan,böyle hayat mı geçer gibi birşey yazmıştım.tam hatırlamıyorum.

sen misin bunu yazan? konu sahibi bir başladı bana saymaya.ertesi günde geldi ve aynen şu cümleyi kurdu;

"biz kocişimle barıştık bu da sana kapak olsun şekerim" :53:

ben şoklarda tabii..

yani konu başlığı da yanlış aslında,erkeğe ego tatmini yaptıran kadınlar olmalıydı :)

şaka gibi ya kocişiyle barışmış aaa bak boynuzun yana kaymış hafifden deseydinnn ne kadınlar varrr :)))

bu arada arkadaşım 4 yıl okuyup ögretmen olmak için kendini heba eden arkadaşım şuan mesleginden bile vazgeçmiş durumda :)

bu konuda hassas olmamım nedeni daha çok çocukluk arkadaşımla tamamen yollarımızı ayırmak oldu erkek arkadaşı sadece benimle görüştüyordu kızı oda çocukluk arkadaşıyız diye daha sonra benim kıyafetlerime karşır olmuştu goles bugün ne giydi onun yanındasın sonuçta ona bakarlar sende yanındasın hoş olmaz çogu zaman sırf arkadaşım üzülmesin diye onunla buluşucagım zamanlar bi kot bi tşötr giyerdim ama ne kadar böyle devam edebilirdi ki cahil adam topuklu ayakkabıma karıışana kadardı herşey nikahlı kocan bile bunları yaptıramaz sana o kim oluyor diye terkettim görüşmüyorum zaten o şehirden taşındım arkadaşım sürekli evdeymiş duyduguma göre kilo felan almış önceleri spor merkezinden çıkmayan kız 80 kilo yolunda hayatına devam etmekte :)))

Arkadaşın yanlış yapıyor olabilir. Yanlışında ısrar ediyor da olabilir. Ama bunu gülücük koyarak anlatmak neden? Düşene bir tekme daha atmamak lazım:45:

taviz tavizi doğuruyo ne yazıkki..
baştan ipi sağlam tutmak lazım..

Back
X