Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşın yanlış yapıyor olabilir. Yanlışında ısrar ediyor da olabilir. Ama bunu gülücük koyarak anlatmak neden? Düşene bir tekme daha atmamak lazım![]()
bu konuyla ilgli bir anım var.o zamanlar kk ya yeni üye olmuştum bir arkadaş eşinden şikayetçiydi,işte adam daha nişanlıyken bunu dövmeye ve hakaret etmeye başlamış.ama çok seviyormuş evlenmişler.bu seferde adam defalarca aldatmış yine şiddet uygulamış.ne yapayım diye soruyordu.
ben de boşan bu adamdan,böyle hayat mı geçer gibi birşey yazmıştım.tam hatırlamıyorum.
sen misin bunu yazan? konu sahibi bir başladı bana saymaya.ertesi günde geldi ve aynen şu cümleyi kurdu;
"biz kocişimle barıştık bu da sana kapak olsun şekerim"
ben şoklarda tabii..
yani konu başlığı da yanlış aslında,erkeğe ego tatmini yaptıran kadınlar olmalıydı :)
o o kafayla daha çok dayak yer .... müstahak demiyorum ama böyle tiplere acıdığımı söylemiyecem ...
universitede 4 samimi kiz arkadastik . arkadaslarimizdan birinin sevgilisi bizi pek sevmezdi hatta hic gormedi sehir disindaydi ama sevmezdi iste .. ve kiza cok karisirdi biz sadece kiza akil verirdik sana nefes aldirmiyor ailesi sana karisiyor ileride cok uzulursun diye kiz anlatmis olacakki okuldan sonra bizle hic gorusturmedi ama okul doneminde kizla ayni yatagi ayni ekmegi paylasmistik ve bizi dugunune bile cagirmadi kocasi istemiyor diye suan bosanmislar sevinmedim uzuldum tabi ama keske bizim gorebildiklerimizi oda gorup evlenmeseydi bizim soylediklerimizi o zat a yetistirip bizle yollari ayrimasiydi .sonra aradan zaman gecince aradi ama hicbirsey eskisi gibi olmadi tabi..ben de kiziyorum anlattigin tipte kendinden taviz veren kizlara goles cum
universitede 4 samimi kiz arkadastik . arkadaslarimizdan birinin sevgilisi bizi pek sevmezdi hatta hic gormedi sehir disindaydi ama sevmezdi iste .. ve kiza cok karisirdi biz sadece kiza akil verirdik sana nefes aldirmiyor ailesi sana karisiyor ileride cok uzulursun diye kiz anlatmis olacakki okuldan sonra bizle hic gorusturmedi ama okul doneminde kizla ayni yatagi ayni ekmegi paylasmistik ve bizi dugunune bile cagirmadi kocasi istemiyor diye suan bosanmislar sevinmedim uzuldum tabi ama keske bizim gorebildiklerimizi oda gorup evlenmeseydi bizim soylediklerimizi o zat a yetistirip bizle yollari ayrimasiydi .sonra aradan zaman gecince aradi ama hicbirsey eskisi gibi olmadi tabi..ben de kiziyorum anlattigin tipte kendinden taviz veren kizlara goles cum