egosunu tatmin eden erkekler

dışarda bakımlı kadın gördüklerinde gözleri fıldır fıldır açılıyor ee bakıyorlar ben bakıyorum benimkinede bakarlar diye makyaj yapma ben fönlü saç sevmiyorum dogallıktan yanayım hee canım hee

Arkadaşın yanlış yapıyor olabilir. Yanlışında ısrar ediyor da olabilir. Ama bunu gülücük koyarak anlatmak neden? Düşene bir tekme daha atmamak lazım:45:

vala canım 2 yılımı ben bu kıza ögüt vermekle geçirdim takii sevgilisi benimle görüşmeme karışana kadar neymiş ben dikkat çekiyormuşum da o yüzden dışarda görüşmicekmişiz ben onlara gidicekmişim çocukmuyuz birde kendisi benden 3 yaş büyüktü erkek arkadaşına agzını açıpta cvp veremiyosa gülerimde kahkahada atarımda :)))

bu konuyla ilgli bir anım var.o zamanlar kk ya yeni üye olmuştum bir arkadaş eşinden şikayetçiydi,işte adam daha nişanlıyken bunu dövmeye ve hakaret etmeye başlamış.ama çok seviyormuş evlenmişler.bu seferde adam defalarca aldatmış yine şiddet uygulamış.ne yapayım diye soruyordu.

ben de boşan bu adamdan,böyle hayat mı geçer gibi birşey yazmıştım.tam hatırlamıyorum.

sen misin bunu yazan? konu sahibi bir başladı bana saymaya.ertesi günde geldi ve aynen şu cümleyi kurdu;

"biz kocişimle barıştık bu da sana kapak olsun şekerim" :53:

ben şoklarda tabii..

yani konu başlığı da yanlış aslında,erkeğe ego tatmini yaptıran kadınlar olmalıydı :)

o o kafayla daha çok dayak yer .... müstahak demiyorum ama böyle tiplere acıdığımı söylemiyecem ...

o o kafayla daha çok dayak yer .... müstahak demiyorum ama böyle tiplere acıdığımı söylemiyecem ...

universitede 4 samimi kiz arkadastik . arkadaslarimizdan birinin sevgilisi bizi pek sevmezdi hatta hic gormedi sehir disindaydi ama sevmezdi iste .. ve kiza cok karisirdi biz sadece kiza akil verirdik sana nefes aldirmiyor ailesi sana karisiyor ileride cok uzulursun diye kiz anlatmis olacakki okuldan sonra bizle hic gorusturmedi ama okul doneminde kizla ayni yatagi ayni ekmegi paylasmistik ve bizi dugunune bile cagirmadi kocasi istemiyor diye suan bosanmislar sevinmedim uzuldum tabi ama keske bizim gorebildiklerimizi oda gorup evlenmeseydi bizim soylediklerimizi o zat a yetistirip bizle yollari ayrimasiydi .sonra aradan zaman gecince aradi ama hicbirsey eskisi gibi olmadi tabi..ben de kiziyorum anlattigin tipte kendinden taviz veren kizlara goles cum

İlişkinin en başında ikimizi de rahatsız edebilecek durumları açık ve net şekilde konuşup sınırlarımızı belirledik
Şimdi en ufak bir şey olsa ikimizde o konuşmayı hatırlatırız birbirimize..
İnsanlar sevgili,eş oluyorlar köle değil...
Bu tutumdaki insanlara Allah yardım etsin başka denecek bi söz yok :51:

universitede 4 samimi kiz arkadastik . arkadaslarimizdan birinin sevgilisi bizi pek sevmezdi hatta hic gormedi sehir disindaydi ama sevmezdi iste .. ve kiza cok karisirdi biz sadece kiza akil verirdik sana nefes aldirmiyor ailesi sana karisiyor ileride cok uzulursun diye kiz anlatmis olacakki okuldan sonra bizle hic gorusturmedi ama okul doneminde kizla ayni yatagi ayni ekmegi paylasmistik ve bizi dugunune bile cagirmadi kocasi istemiyor diye suan bosanmislar sevinmedim uzuldum tabi ama keske bizim gorebildiklerimizi oda gorup evlenmeseydi bizim soylediklerimizi o zat a yetistirip bizle yollari ayrimasiydi .sonra aradan zaman gecince aradi ama hicbirsey eskisi gibi olmadi tabi..ben de kiziyorum anlattigin tipte kendinden taviz veren kizlara goles cum

Benim de böyle bir arkadaşım vardı. Açık açık bu çocuk sapık, psikopatın teki seni üzer dedim düşman oldum. Kınasına herkesi çağırdı beni çağırmadı düğününe de öyle. Sonunda 1 yıl olmadan boşandı sinir hastasıymış diye. Bu sefer de ben ilişiğimi kestim.

Konuya gelince erkekler ve onların anneleri o kadar kendilerini beğenmişler ki hala eski çağ kafasındalar. Kalkıp bana yemek yapabiliyor musun, ütü yapabiliyor musun diye sorular soruyorlar. Ben de bir gün dayanamadım. Neden şıllık mıyım diye sormuyorsun, sapık mıyım deli miyimi inancım var mı diye sormuyorsun teyze bunlar ne kadar basit sorular dedim.

MAkina diye bir şey var. Bulaşığı da yıkar çamaşırı da yıkar. Benim de sormak istediğim çok soru var. Senin oğlun terbiyeli mi, bana evlenince eziyet edecek mi, aileme saygılı davranacak mı, dişlerini fırçalayıp tuvalete gittikten sonra ellerini yıkacak mı, banyodan sonra tıraş olduktan sonra kıllarını temizleyecek mi diye sordum. Kadın şok geçirdi. Beni kendini beğenmiş ilan etti.

Evet beğeniyorum var mı. Hatta beni beğenmeyen bana kurban olsun dedim.

Bataklıkta inci ararsam böyle olur işte...

Son düzenleme:
Bende hic sevmem karistirmayi, ne isime ne giyim kiyafetime,
benim ki de cok rahat birakir beni bu konularda ne giydigime karisi ne birsey hatda acik sacik giyinmemden hoslanir, bu konuda zorluk cekmedim yani:)

Ağzına sağlık diyorum.

"Aiiyyy beni çok kıskanıyor, çok seviyor çünkü, maço aşkım benimm" diyen akıllara zarar zihniyetler bunları anlamaz ama.
Hayatını hapishanedeymiş gibi yaşayıp, sevgilisinin kocasının esaretine girmeyi matah bir şey sanar böyleleri üstelik.
Gurur duyarlar kendileriyle. Kör gözlerine ışık girmez.

Kişilik, vizyon, mantık meselesi bu. :ssz:

böyle adamların bir çoğu aldatıyor eşlerini. Kendisi eşini aldattığı için eşine de güvenmiyor.

erkeklerin her dediğini yapan kölesi olanlara, hem üzülüyorum hemde hakettiklerini düşünüyorum.

hani derler ya karı-koca aarasına girilmez .. yani okadar doğru birşey ki bu ...
o yüzden ben artık kimseyi uyarmıyorum kötü ben oluyorum sonra ...çünkü bende senin gibi uyarılarda bulundum bir kaç kez ama baktım ki ben kötü oluyorum sustum ... kıskanıyor falan diyolar hemen ... anlamıyorlar .kendi kuzenim bile ailesi bize uymuyordu çocuğun ..bende sadece ailesi bize uygun değil dedim .. onu dedim diye amannn arkamdan neler demiş hemen kıskanıyor vss .kıskanç durumuna düştüm yani ...
o yüzden artık kimseye karışmam banane ..... iyilik için söylüyorsun anlamıyolar ....

bu yüzden derim herkes sevgilisini ve eşini kendi çevresinden,kendi hayata bakış açısına denk kişilerden seçmeli. kendi ailesine uygun,aynı tarz yaşayan kişilerden.yoksa sorunların olması kaçınılmaz. .
ancak, ailesinde görmediği baskıları , erkek arkadaşından görüp bunu kabul eden kızlara da diyecek bir şeyim yok
.alan razı satan razı.. yada kendi düşen ağlamaz. ki onlar böyle mutlulular. kişilikleri bu tarz dayatmaları kabul edebilecek şekilde demek..
yapacak bir şey yok. seçimleri o.. arkadaşınız yapmış seçimini..ha sizde kaybeder ,çevresinide.. ama zaten bu onun için çokta önemli değil..sizleri kaybetmesi..
kısaca o böyle mutlu demek ki.. ha ilerde görür belki anyayı konyayı,yada görmez.. buda karşısındakinin kişiliğine bağlı..

Back
X