Merhaba ben de senelerdir egzama var, Ama o bölgede değil yüzüm de, ellerim de, saç derim de, ara ara kızarıklık olur ara ara pullanma olur dökülür kabuklanma olur. Şekerle aranız nasıl bu tarz rahatsızlıkları şeker çok tetikliyor ne zaman diyet yapsam egzama konusunda rahatlıyorum ben.Kızlar lütfen bilgi verin
Ya anladım cnm ben şuan kullanıyorum baya düzeltti beni son 8 tane kaldı arada yokluyor kaşıntı valla araştırmaya da gittim egzama değil dedi kendi rengi dedi akıntın var rahatsız ediyorsa ilaç vereyim dedi etmiyorsa gerek yok dedi mantarda yokmuş valla anlamadım ki cnm birde biyopsi nasıl yapılıyor kadın doğumcu bana burdan biyopsi akınsada bişey çıkmaz dedi profesör bu aradaMerhaba, ben de vajinal enfeksiyon geçirdim.Baya bir antibiyotik sonrası mantar için eczane yapımı borik asit kullandıktan sonra vajen girişi iki taraf aylardır yanıyor. Biyopsi yapıldı, vulvar vestibulit dedi cilt doktorum ama size yanma kaşıntı yapan egzama dedi fakat verdiği kremler pek geçirmedi, önümüzdeki hafta tekrar biyopsi alınacak. Çok zor bir durum tükendim.Bu arada borik asit kullananlar dikkat etsin vajinal mukozayı mahvediyor, hele ki hassassanız hiç bulaşmayın
Vajinada olmadı benim önce parmağımda sonra elime yayıldı egzama kuru ve yağlı olarak ikiye ayrılıyor kuru olan dökülür kaşıntı kızarıklık ikisinde de olur yağlı egzama ise benim ki gibi minik minik su toplar artık neredeyse egzama :) o toplanan sular deli gibi kaşınır kaşınır kaşınır cinnet geçirtir adama zira egzamanın tamamen bir tedavisi yoktur hep tekrarlar sadece birkaç kaliteli ilaç kremlerle o süreç uzar yani tekrarlanmasını geciktirir. Çok geçmiş olsun benimde yazın azıyor elimdekiler şimdi yavaş yavaş gelmeye başladılar :)hanımlar buraya defelarca yazdım vajinal mantar enfeksiyonu geçirmiştim neyse dün Dr gittim vajinam temiz tahlillerim temiz Dr krem hap verdi bu arada borik asitte kullanıyorum daha öncelerden devlette cildiye Dr gittim üstten baktı detaylı değil egzama dedi sonra özelde cildiyeye gittim egzama böyle olmaz dedi küçük dudak kısmı kızarıyor kaşınıyor 2 gün iyiysem 3 gün kötüyüm egzama nasıl bişey tekrar cildiyeye mi gitsem bu arada kadın doğum dr egzama değil dedi ama çatlama kanama dökülme yok kaşıntı ve kızarıklık egzama nasıl olur bilen yorum yapabilir mi
Yok canım bende ne kuru ne yağlı öyle bişey yok sadece kızarıp kaşınıyor bendeki mantar bence bilemediler deli gibi kaşınmıyor benimki hafif bi kaşıntı diyeyim sana o kadar 2 kere cildiyeye gittim biri devlet devletteki egzama dedi özeldeki egzama böyle olmaz dedi ayrıca kadın doğumcularda egzama değil dedi öyle canımVajinada olmadı benim önce parmağımda sonra elime yayıldı egzama kuru ve yağlı olarak ikiye ayrılıyor kuru olan dökülür kaşıntı kızarıklık ikisinde de olur yağlı egzama ise benim ki gibi minik minik su toplar artık neredeyse egzama :) o toplanan sular deli gibi kaşınır kaşınır kaşınır cinnet geçirtir adama zira egzamanın tamamen bir tedavisi yoktur hep tekrarlar sadece birkaç kaliteli ilaç kremlerle o süreç uzar yani tekrarlanmasını geciktirir. Çok geçmiş olsun benimde yazın azıyor elimdekiler şimdi yavaş yavaş gelmeye başladılar :)
Anladım cnm bakayım biraz iyi gibiyim arada geliyor nerde yaşıyorsun bu aradaBiyopsi o bölgeden minik deri parçası alıyor, patolojiye yolluyor. Geçmezse ısrar edin beni aylarca saçma salak tedavi ile oyaladı lar. Ne prıfu ne doçenti kaldı. Zaten bu lanet şey borik asit ten bir hafta sonra başladı :/
Adın ne canım ben arzu bende manavgattayım Antalya benimki mantar ya az önce baktım beyaz su gibi akıntı var ay bıktım valla o kadar yoruldum ki ne yapacağım bilmiyorum şaşırdımİzmir canım, Doktorum da Prof Engin Sezer
O zaman dediğiniz gibi mnatar ya da sedef olabilir egzama sürekli kaşınır. Zaten doktorları da anlamıyorum hepsi nasıl farklı teşhis koyabiliyor valla şaşırıyorum ben göz doktoruna sağ gözümde ki hafif bulanıklık için gitmiştim beş farklı doktora gittim beşi de farklı teşhis koyduYok canım bende ne kuru ne yağlı öyle bişey yok sadece kızarıp kaşınıyor bendeki mantar bence bilemediler deli gibi kaşınmıyor benimki hafif bi kaşıntı diyeyim sana o kadar 2 kere cildiyeye gittim biri devlet devletteki egzama dedi özeldeki egzama böyle olmaz dedi ayrıca kadın doğumcularda egzama değil dedi öyle canım
Benimde gergin kaşıntı oluyor egzama Herkül kalınır mıO zaman dediğiniz gibi mnatar ya da sedef olabilir egzama sürekli kaşınır. Zaten doktorları da anlamıyorum hepsi nasıl farklı teşhis koyabiliyor valla şaşırıyorum ben göz doktoruna sağ gözümde ki hafif bulanıklık için gitmiştim beş farklı doktora gittim beşi de farklı teşhis koyduD '' kuruluk, batma, zedelenme, numara farklılığı, hiçbir şey yok '' verilen cevaplara bak asdfghj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?