Egzama nasıl bişey

arzu476

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
239
57
18
30
hanımlar buraya defelarca yazdım vajinal mantar enfeksiyonu geçirmiştim neyse dün Dr gittim vajinam temiz tahlillerim temiz Dr krem hap verdi bu arada borik asitte kullanıyorum daha öncelerden devlette cildiye Dr gittim üstten baktı detaylı değil egzama dedi sonra özelde cildiyeye gittim egzama böyle olmaz dedi küçük dudak kısmı kızarıyor kaşınıyor 2 gün iyiysem 3 gün kötüyüm egzama nasıl bişey tekrar cildiyeye mi gitsem bu arada kadın doğum dr egzama değil dedi ama çatlama kanama dökülme yok kaşıntı ve kızarıklık egzama nasıl olur bilen yorum yapabilir mi

Kızlar lütfen bilgi verin
Merhaba ben de senelerdir egzama var, Ama o bölgede değil yüzüm de, ellerim de, saç derim de, ara ara kızarıklık olur ara ara pullanma olur dökülür kabuklanma olur. Şekerle aranız nasıl bu tarz rahatsızlıkları şeker çok tetikliyor ne zaman diyet yapsam egzama konusunda rahatlıyorum ben.

Canım neler neler yaptım yok Dr gidiyorum mantar mı diye temiz diyor 3 gün önce gittim egzama olabilir mi dedim yok olamaz dedi hap verdi kullan dedi geçmezse üniversite hastanesine göndereceğim mikroskopla inceleme için şekeri zaten hayatımdan çıkaralı 9 ay oldu mantar çok sevdiği için tüketmiyorum valla anlamadım gitti kafayı yiyeceğim artık mantardır diye borik asit bile kullanıyorum düşün yani yinede geçmiyor sadece kaşıntı kaldı valla psikolojik mi İnan bilemedim

Merhaba, ben de vajinal enfeksiyon geçirdim.Baya bir antibiyotik sonrası mantar için eczane yapımı borik asit kullandıktan sonra vajen girişi iki taraf aylardır yanıyor. Biyopsi yapıldı, vulvar vestibulit dedi cilt doktorum ama size yanma kaşıntı yapan egzama dedi fakat verdiği kremler pek geçirmedi, önümüzdeki hafta tekrar biyopsi alınacak. Çok zor bir durum tükendim.Bu arada borik asit kullananlar dikkat etsin vajinal mukozayı mahvediyor, hele ki hassassanız hiç bulaşmayın

Ya anladım cnm ben şuan kullanıyorum baya düzeltti beni son 8 tane kaldı arada yokluyor kaşıntı valla araştırmaya da gittim egzama değil dedi kendi rengi dedi akıntın var rahatsız ediyorsa ilaç vereyim dedi etmiyorsa gerek yok dedi mantarda yokmuş valla anlamadım ki cnm birde biyopsi nasıl yapılıyor kadın doğumcu bana burdan biyopsi akınsada bişey çıkmaz dedi profesör bu arada

Vajinada olmadı benim önce parmağımda sonra elime yayıldı egzama kuru ve yağlı olarak ikiye ayrılıyor kuru olan dökülür kaşıntı kızarıklık ikisinde de olur yağlı egzama ise benim ki gibi minik minik su toplar artık neredeyse egzama :) o toplanan sular deli gibi kaşınır kaşınır kaşınır cinnet geçirtir adama zira egzamanın tamamen bir tedavisi yoktur hep tekrarlar sadece birkaç kaliteli ilaç kremlerle o süreç uzar yani tekrarlanmasını geciktirir. Çok geçmiş olsun benimde yazın azıyor elimdekiler şimdi yavaş yavaş gelmeye başladılar :)

Biyopsi o bölgeden minik deri parçası alıyor, patolojiye yolluyor. Geçmezse ısrar edin beni aylarca saçma salak tedavi ile oyaladı lar. Ne prıfu ne doçenti kaldı. Zaten bu lanet şey borik asit ten bir hafta sonra başladı :/

Yok canım bende ne kuru ne yağlı öyle bişey yok sadece kızarıp kaşınıyor bendeki mantar bence bilemediler deli gibi kaşınmıyor benimki hafif bi kaşıntı diyeyim sana o kadar 2 kere cildiyeye gittim biri devlet devletteki egzama dedi özeldeki egzama böyle olmaz dedi ayrıca kadın doğumcularda egzama değil dedi öyle canım

Anladım cnm bakayım biraz iyi gibiyim arada geliyor nerde yaşıyorsun bu arada

İzmir canım, Doktorum da Prof Engin Sezer
Adın ne canım ben arzu bende manavgattayım Antalya benimki mantar ya az önce baktım beyaz su gibi akıntı var ay bıktım valla o kadar yoruldum ki ne yapacağım bilmiyorum şaşırdım

Ayşe, Arzucum ben çok çektim bu sene hala da çekiyorum malesef, mantar peynirimsi gibi oluyor, gardnerella üremesi var bir de o da grimsi beyaz akıntı yapıyor yanma vs. Bana çok antibiyotik verilince floram bozuldu. En son kolposkopi yaptırdım zorla orada yara çıktı, normalde görünmüyordu, malesef cın1 de çıktı. Dondurma işlemi yapıldı da öyle durdu ama bu egzama belası çıktı malesef en son biyopsiye kadar gitti. Senin öyle olacak değil tabi inşallah da olmaz canım ama uzun süreli akıntı vs yaşıyorsan mutlaka kültür yaptır tavsiyem, malesef çoğu doktor umursamıyor

O zaman dediğiniz gibi mnatar ya da sedef olabilir egzama sürekli kaşınır. Zaten doktorları da anlamıyorum hepsi nasıl farklı teşhis koyabiliyor valla şaşırıyorum ben göz doktoruna sağ gözümde ki hafif bulanıklık için gitmiştim beş farklı doktora gittim beşi de farklı teşhis koydu D '' kuruluk, batma, zedelenme, numara farklılığı, hiçbir şey yok '' verilen cevaplara bak asdfghj

Benimde gergin kaşıntı oluyor egzama Herkül kalınır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…