Egzamasını geçirmek için çamaşır suyuyla banyo yaptı!

Çok geçmiş olsun. Bu fikri veren nasıl bir doktormuş anlayamadım deterjanın hele ki çamaşır suyunun insan vücuduna verebileceği zararı bilmek için doktor olmaya bile gerek yok esasen ama bu doktor bir tuhafmış.

Çamaşir suyunu hangi doktor onerebilirki ya resmen cinayet gibi bir sey ne hale gelmis kadin Allah sifa versin :/

Elimde geçmeyen egzama var sürekli kremlemek zorundayım kuruyor kabrıyor kaşınıyor ve yara oluyor.yani çok inatcı yani kurtulmak için insanın denemeyeceği şey yok.yani doktor ne derse deneyeck duruma geliyor insan.
Allah muhafaza işinin ehli kişilerle karşılaştırsın rabbim.

hanımlar sizden korkulur valla, paylaştığım haberleri yabancı sitelerden kontrol ediyorsunuz bir de:KK48:

Elimde geçmeyen egzama var sürekli kremlemek zorundayım kuruyor kabrıyor kaşınıyor ve yara oluyor.yani çok inatcı yani kurtulmak için insanın denemeyeceği şey yok.yani doktor ne derse deneyeck duruma geliyor insan.
Allah muhafaza işinin ehli kişilerle karşılaştırsın rabbim.

çok geçmiş olsun

bizim küçükken bi komşumuz vardı, egzeması hiç geçmezdi, doktorlar artık psikolojik demiş aslı varmı bilmiyorum, sonra kadının şehri ve hayat tarzı tamamen değişti ve egzeması geçti, o zaman acaba mı dedim, çünkü daha önce biraz sıkıntılıydı kafasına taktığı bi kaç özel problemi vardı

Ama bi anormallik var benim oglumunda egzamasi var hep dogala yakin urunlerle banyo yaptiriyorum zaten detarjan tahris ediyor.Bu camasir suyunu biz kullaniyrz elimize ayagimiza degiyor sikinti yok
Haberi ceviride mi hata var acaba
Tuzruhu gibi biseyle mi yikandi bu kiz hangi aklaa
Allahim sifasini versin cok uzuldm. :(

Ama bi anormallik var benim oglumunda egzamasi var hep dogala yakin urunlerle banyo yaptiriyorum zaten detarjan tahris ediyor.Bu camasir suyunu biz kullaniyrz elimize ayagimiza degiyor sikinti yok
Haberi ceviride mi hata var acaba
Tuzruhu gibi biseyle mi yikandi bu kiz hangi aklaa
Allahim sifasini versin cok uzuldm. :KK43:
size de çok geçmiş olsun canım

hanımlar sizden korkulur valla, paylaştığım haberleri yabancı sitelerden kontrol ediyorsunuz bir de:KK48:
Aşkolsn güvensizlikten değil :) Merak ettim, daha fazla detay var mı, şu anki durumu nasıl falan diye de ondan baktım :)

Back
X