Egzantrik bir olay

Bize daha okudum, sinir oldum. Arabaya zorla bindirmeler, tehditler... Neyi bekledin ki polise gitmemek için, anlamadım. Düşüncen neydi? Üç beş ay değil, altı yıl. Ailen olayların hiç birini bilmiyor mu?

Bence o oğlanı şikayet etsene yada abin kuezenin varsa korkutaunlar onu. Egzantrik nedemek ?

Planlı olabilir. Sizi korkutup dikkatinizi çekmeye çalışmış olabilirler:işsiz: tam ezik

Merhaba. Olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım.

Liseden beri kafayı bana takmış biri var. Evimin arkasında mı sabahlamadı, zorla arabasına mı sokmadı, tehditler mi etmedi. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaşadım. Her yönden çok yıprandım.

Ablasıyla tanışıktık. 4 ay önce beni aradı, feryat figan intihar ettiğini söyledi. Senin yüzünden falan diye zırvaladı. Acısına verdim. Hatta üzüldüm durumlarına. Bir şey demedim.
Aslında, bir nebze inanmadım da. Bir şey çıkar altından kesin falan diye düşündüm.

Sonraki zamanlar aramaya devam etti. “Seni şikayet edeceğim, kardeşimi intihara meylettirdin” falan diyor ruh hastası. Mezar fotoğrafı gönderiyor. Saçmalıyor yani.

Her neyse gelelim bugüne. Bugün teyzemin çocuğu bizdeydi. Onu evlerine bırakmaya gidiyordum. Bir de ne göreyim. Kanlı canlı o. (Uzaktan gördüm ama yanıldığımı sanmıyorum). Arabasıyla benim oturduğum semtteydi.

Ya kafam çok dağınık anlatabildim mi bilmiyorum. İntihar ettiğini sandığım şahıs hayatta. Ablası da senin yüzünden vs duygu sömürüsü yapıyor. Siz ne düşünürdünüz? Hangi aklı selim insan böyle bir şey yapar. Kafam çok karıştı.
Yapacağınız tek şey şikayet etmek. Kafanızı hiç yormayın. Direkt hukuki yollara başvurun. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim;bu kadar olay yaşamışsınız, bugüne kadar şikayetçi olmamanız enteresan gerçekten.

Ortalıkta gözükme,biliyorum zor ama psikopat saplantılı bi aşığa sahipsin,insanlar bunun yüzünden ölüyor bile. Aman tedbiri elden bırakma. Ben de beş yıldır çekiyorum en son yine çirkeflik olaylarında hamileyim dedim ve o da beni artık içinden seveceğini çocuğuma zarar vermeyeceğini söyleyip ağladı ve sen 5 çocuklu da olsan ben seninle evlenirim yeter ki sen bana gel dedi. Olayın gidişatını sen tahmin et. Sen ordan taşınmayıpta evlenmeye falan kalkarsan çirkefliğin büyüğünü o zaman yapar.
Peki evlimisiniz? Evli olduğunuz haldemi pesinizde?

Ruh hastaları akıllarınca sana vicdan yaptıracaklar. Mezar fotosu atmak nedir ya???? Şikayetçi olun.

Peki evlimisiniz? Evli olduğunuz haldemi pesinizde?
Hayır canım nişanlımla ayrıldım. Nişanım olduğu zamandan sonra da uğraşmaya devam etti. Sonuçta hepimiz aynı mahalledeniz arkadaş gruplarımız ortak ben nişanlım o falan.. Ve birbirimizin ilk aşkıyız 6 yıl çıktık daha sonra ayrıldık benden sonra hiç kimseyle çıkmadı hep beni bekledi hala da öyle. Nişanlımdan ayrıldığımı duysa yine saracak biliyorum çünkü defalarca kavga etti onunla.

Aynen ablası maşası gibi olmuş. Kadının yaşı 30 ama akıl yaşı 15.

Aslında çözemediğim şu. Madem yaşıyor neden rahatsızlık vermiyor? Vaz mı geçti? Vazgeçtiyse yaşadığım semtte ne işi var? Hayır bura geçiyordum sadece denilecek bir yer değil hususi olarak gelmek lazım. Acaba yanlış mı gördüm. Duyularımdan şüphe ediyorum. Yok böyle bir şey.
Bence başka bir planı var. Böyle insanlardan her şey beklenir. Çok ürkütücü. Hiç vakit kaybetmeden şikayetçi olun!

Yapacağınız tek şey şikayet etmek. Kafanızı hiç yormayın. Direkt hukuki yollara başvurun. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim;bu kadar olay yaşamışsınız, bugüne kadar şikayetçi olmamanız enteresan gerçekten.
Olursam, aileme zarar vereceğini söyledi. Cesaret edemedim

Bize daha okudum, sinir oldum. Arabaya zorla bindirmeler, tehditler... Neyi bekledin ki polise gitmemek için, anlamadım. Düşüncen neydi? Üç beş ay değil, altı yıl. Ailen olayların hiç birini bilmiyor mu?
Annem birkaç kez ben telefonda rahat bırak falan derken duymuş. Bayağı bir sıkıştırdı. Onun dışında bir şeyden haberleri yok.

Bu insan sizi arabasına zorla bindiriyor belki kaçıracaktı sizi nereye götürdü arabasıyla nasıl bıraktı belli değil ama sizi ıssız bir yere götürüp kötü bişey yapsa o gözü dönmüşlükle ya öldürseydi neden şikayet etmediniz nasıl sessiz kaldınız aileniz neden müdahale etmiyor? ablası intihara kalkıştı demek.istemiş ölse zaten başka türlü olurdu hala oralarda dolanıyot ve hala öyle izliyorsunuz ablayı neden engellemiyorsunuz? asıl egzantirik olan sizsiniz iyi ailenizle tehdit ediyor diye öylr bekleyin kolay mı o işler öyle

Olursam, aileme zarar vereceğini söyledi. Cesaret edemedim
Hem korkacak tipte biri değil diyorsunuz.Hem şikayetçi olursam ailene zarar veririm dedi şikayetçi olmadım diyorsunuz. Ne çelişkiler de az egzantrik değil yani.

Allah korusun.
Bence ailenden birilerine anlat bu durumu.

Düşünce biçiminiz yanlış. Ailenizin haberi olması şart zaten. Ailenizin de sizi korumak istemeleri normal..
Tehdit ediliyorsunuz. Tuhaf senaryolarla psikolojik şiddet uygulanıyor.

Adam manyak ve takıntılı. Yarın öbür gün kaçırmaya kalksa aileniz kimden şüpheleneceklerini bile bilmiyor bir defa. Yapamaz gibi geliyor tabi size ama karşınızda mantıklı düşünemeyen biri var..
Bakın ailem tipik bir Türk ailesi. Ben kuyruk sallamış, ben dışarlarda olduk olmadık yerlerde gezmiş olurum. Sana dışarı çıkma derken bir şey olmaz deyip çıkıyordun diyecekler. “Namussuz” yaftasını yapıştırıverirler. Evlenme Ben bu evden çıkıp gitsem gidecek hiçbir yerim yok. Olsaydı ne o hastayla aynı şehirde ne ailemle aynı evde yaşardım.

Bakın ailem tipik bir Türk ailesi. Ben kuyruk sallamış, ben dışarlarda olduk olmadık yerlerde gezmiş olurum. Sana dışarı çıkma derken bir şey olmaz deyip çıkıyordun diyecekler. “Namussuz” yaftasını yapıştırıverirler. Evlenme Ben bu evden çıkıp gitsem gidecek hiçbir yerim yok. Olsaydı ne o hastayla aynı şehirde ne ailemle aynı evde yaşardım.
Yahu canınızdan önemli mi? Ya bir gün sizi aniden arabayla çekip götürse, o zaman ne yapacaksınız?

Yahu canınızdan önemli mi? Ya bir gün sizi aniden arabayla çekip götürse, o zaman ne yapacaksınız?
Bu yaz şehir değiştireceğim. O zamana kadar da evden çıkmamaya çalışacağım. Bulabildiğim en mantıklı çözüm bu.

Bu yaz şehir değiştireceğim. O zamana kadar da evden çıkmamaya çalışacağım. Bulabildiğim en mantıklı çözüm bu.
Bence kesinlikle şikayetçi olmalısınız.Ben bunu bilir bunu söylerim, yine de siz bilirsiniz.

Back
X