Arkadaşlar merhaba,
Bugün babanemlere giderken arabayı önüme kırdı. Kolumdan tutup arabaya sokmaya çalıştı. Bağırdım-çağırdım iki tane adam vardı yakınlarda inanır mısınız sadece bakmakla yetindiler. Soktu arabaya, şikayet edeceğimi falan söyleyince sinirlendi şikayet mi edeceksin al sana şikayet deyip semt karakolunun önünde bildiğiniz arabadan fırlattı. Babanemler iki bina ötede olduğu için telefonumu falan da almamıştım. Her neyse koştur koştur eve döndüm. Erkek arkadaşıma anlattım aileme söylemem gerektiğini ben söylemezsem kendisi söyleyeceğini söyledi. İftara yakın gidip anneme anlattım. Beklediğim gibi bir tepki vermedi, lisedeki müdür yardımcısı benimle ilgiliydi bayağı çocuğu da tanıyordu. Hatta bir ara o ikisi de sorun yaşamıştı. Annem nedir ne değildir diye sormak için müdür yardımcısıyla iletişime geçti. Müdür yardımcısı siz neden bulaştınız öyle insanlara falan deyince annem biraz panik oldu sesler yükseldi, o ara babam iftara eve geldi ve ne yazık ki mi desem iyi ki mi bilemiyorum ama, o da duydu. Bayağı bir gerildik. Babam müdür yardımcısını arayıp onlarla irtibat kurup kuramayacağını sordu. Oturduğu yeri az çok biliyorum falan demiş. Babam da arkadaşını alıp evlerine gitmiş.
Ve ablası bana mesaj attı babanı mı gönderdin kapımıza falan vesaire, küfürler ediyor, bize bulaşma diyor. Sanırsınız biz rahatsız ettik, biz uykularından ettik onları. Bir de yüzsüz gibi mahkeme falan diyor. Ben de ailem öğrendi korkum yok göreceksiniz dedim. Yazma bana falan yazdı. Henüz babamla konuşamadım. Tam olarak ne oldu bilmiyorum.