İnanın öğrendiler ya hafifledim. İnsan hakları mahkemesine bile çıkabilirim.Sakın bu iş kapandı diye şikayet etmekten vazgeçmeyin. Bu kadar oyun çeviren yıllarca peşinizi bırakmayan baba dayağıyla hiç bırakmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın öğrendiler ya hafifledim. İnsan hakları mahkemesine bile çıkabilirim.Sakın bu iş kapandı diye şikayet etmekten vazgeçmeyin. Bu kadar oyun çeviren yıllarca peşinizi bırakmayan baba dayağıyla hiç bırakmaz.
Daha neler duyucaz kimbilir.Bizimde bir arkadas kiz arkadasi kendisine dönsün vicdan azabi ceksin diye sosyal medya profilinde herkese mekani cennet olsn cok iyi insandi x i de cok seviyordu erken gittin.. yazdirdi..
Herkes cocugu oldu sanip biseyler yazinca cok garip bir tablo olustu. Zekice
Sürekli dışarda mı? Bizim apartmandan babanemlerin apartman gözüküyor. Balkondan bir şey verip eve dönecektim. Düğün mü nişan mı davetiyesi bırakmış biri. Sadriye teyzenlere ver bacaklarım ağrıyor çıkamam dedi. O şekilde gelişti olaylar. Telefonu o yüzden almadım yani. Üyeliğim bir yıllık. Canıma tak demeseydi senin gibiler yüzünden zaten açmazdım böyle bir konu. Ha bir de 4 aydır yaşanmıyordu. Ne gördüm ne sesini duydum. Arada ablası sözlü taciz ediyordu ki son bir aydır o yönde bir iletişim de yoktu. Dün ortaya çıkınca birden dediğim gibi canıma tak etti ve konu açtım. İlginiz için teşekkürler. Bayağı bir kafa yormuşsunuzKonu sahibi arkadaşım bu arabaya atıp atıp sonra geri bırakmak nedir? Konunuzdan şüpheleniyorum biraz havada bazı yerler.arabaya atıyor,hemde zorla atıyor sonrada bırakıyor.hic profesyonelce değil.genelde arabaya atınca ya bı eve kaçırırlar yada kısa süre sonra bırakmazlar..heleki bu ikinci arabaya atma olayı olucaksa daha planlı programlı olurdu.bazen konunun gerçekliği konusunda şüpheye düşüyorum.6 yıldır size takik ama siz hiç konu açmamışsiniz bu konuyla ilgili.birde yeni konu açtınız hemen 24 saat dolmadan bu olay oluyor.6 aydır olmuyor ama konunun akabinde hemen büyük hadise gelisiyor aynı dizi gibi:) bide bukadar takıntılı aşığı olan bı kız sürekli dışarıda ve telefonsuz geziyor ne hikmetse.ya bilemedim benim oturtamadigim seyler çok.
Bayağı kafa yormadim..mantıksız şeyler olduğunu düşündüm.benim gibiler yuzunden konu açmamak mi:) eğer kk bdv de isen her eleştiriye açık olacaksın..karşılıklı saygı cercevesinde tartışmalara ve eleştirilere açık olucaksin.Sürekli dışarda mı? Bizim apartmandan babanemlerin apartman gözüküyor. Balkondan bir şey verip eve dönecektim. Düğün mü nişan mı davetiyesi bırakmış biri. Sadriye teyzenlere ver bacaklarım ağrıyor çıkamam dedi. O şekilde gelişti olaylar. Telefonu o yüzden almadım yani. Üyeliğim bir yıllık. Canıma tak demeseydi senin gibiler yüzünden zaten açmazdım böyle bir konu. Ha bir de 4 aydır yaşanmıyordu. Ne gördüm ne sesini duydum. Arada ablası sözlü taciz ediyordu ki son bir aydır o yönde bir iletişim de yoktu. Dün ortaya çıkınca birden dediğim gibi canıma tak etti ve konu açtım. İlginiz için teşekkürler. Bayağı bir kafa yormuşsunuz
Tamam hanımefendi çok haklısınız. Tüm güzellikler sizinle olsun.Bayağı kafa yormadim..mantıksız şeyler olduğunu düşündüm.benim gibiler yuzunden konu açmamak mi:) eğer kk bdv de isen her eleştiriye açık olacaksın..karşılıklı saygı cercevesinde tartışmalara ve eleştirilere açık olucaksin.