Ehliyet alanlar yardıım..

OLCA

<HaSeT eDeN MuTsUz oLuR>!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
311
0
96
İstanbul
Meraba ben ehliyet almak için kaydoldum.bana kitap verdiler kitabı okuyorum ama hiç anlamıyorum malesef:2:
ehliyet alanlara sormak istiyorum nasıl başardınız çok korkuyorum ümidim yok oldu
hiç alabileceğimi sanmıyorum böyle düşündüğümden olsa gerek kitabada bakmıyorum artık ümitsizim bana önericeğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim
teşekkürler..

derslere katılıp dinlerseniz sorun yok

hocalar sınavda çıkacak yerleri anlatıyor zaten

sonra da geçmiş yılların sorularını çözün
hepsinin aynı olduğunu göreceksiniz zaten
aynı kalıp cümleler...

derslere katılma vaktiniz yoksa CD bulun onu izleyin
akılda kalıcı günlük hayata uygun örnekler vererek anlatıyorlar

umarım işinize yarar şimdiden başarılar a.s.

hiç dert etmeyin bence.benımde sınavım cumartesi günü.inşallah iyi geçer.kendime güvenıyorum yeterınce çalıştım çünkü.ılk once cdlere bakın sonra kitaptan çalışın.çok zaman kaybetmedende bol bol soru çözün.ınternette onlıne geçmiş sınav soruları var.ınanın sorular hep aynı tarzda.gözünüz korkmasın bende ılk zamanlar ne yapcam dıyordum.şimdı hemen hemen ful çıkarıyorum testleri.2 çocukla çalıştım bırde düşünün.şimdıden kolay gelsin başarılar

çok teşekkür ederim
boncuklar ve doroa.s.
biraz olsun ümitlendim internet sidi ilk defa duyuyorum işe yarar umarım çok saolun
yinede önerisi olan varsa yazarsa sevinirim
teşekkürler

ben 5 gunde hazirlandim..hic derslere girmedim.1 saat ne var ne yok bakmak icin gittim..once motordan basladim calisma sistemi ne nedir,ne degildir..biraz zamani mi aldi..sonra butun kitaba calistim.son gunde cikmis sorulari cozdum ve allaha sukur gectim..gozunde buyutme..
calisinca olur.derslere girme imkanin varsa gir..benim yoktu..

netten eski çıkmış tüm soruları bul, cevapla zaten aynı sorular çıkıyor, yanlış yaptığın soruların doğru cevaplarını kafana yaz
valla yazılı sınavdan kalmak pek mümkün değil:1: bu kadar korkmana gerek yok

çok sağolun kızlar beni rahatlattınız allah razı olsun sizlerdena.s.

Bende yeni bitirdim krus
Sen gibi çok heycan ve korkum vardı
Trafik ve ilk yardımdan geçeceğimden emindim ama motordan aklırsam diye korkuyodum
Hepsinden geçmişim :)
Bende evde hiç ders çalışmadım
Ama düzenli olarak kursa gittim ve hocaların anltımını dineldim
İnan daha iyi anlıyorsun dinleyince
Önümüzdeki hafta sonuna doğru elimde olucak inşlh ehliyetim
Sana başarılar diliyorum
Hiç korkma :) trafik ve ilk yardım çok kolay
Dersleri iyi dinle ,not al (sonra okumak için değil ,yazınca daha bi yerleşiyo beynine :)
Bol bol test çöz kendini sına :)

hiç korkma canım madem derslere gidemiyosun kitapların elindedir herhalde,konuları da açıp çalışamıyorsan veya zor geliyor yada anlayamıyorum diyorsan test kitapçığı verdilerse eğer (vermedilerse hemen iste) o kitaptaki soruların hepsine göz gezdir,çöz çözemediklerini cewap anahtarından hallet,zaten aklında kalıyor sınavda da aynıları çıkıyor,nerdeyse şıkları bile aynı oluyor :))) korkma güven kendine

evet katılıyorum hiç kitabı okumadan testleri ezberle sıkları bile neredeyse aynı cıkıyor

korkmanıza gerek yok kitaptaki test sorulrını çözün ezber yapın biraz alırsınız zaten hep sorular aynı çkıyor emin olun başarılar dilerim

hepinize çok teşekkür ediyorum canlarıma.s.
test çözüyorum hep kitabı okumadan olmaz diyo bazıları kitabı okurken anlayamıyorum bi türlü yine test çözerken anlıyorum
testleri ezberle demişiniz o imkansız tam ikibin tane soru var nasıl ezberleyebilirimsenağlamasenağlama
desteğinizden dolayı hepinize teşekkürleropuyorumnanaktan
azda olsa yorumlarınızı okuyunca rahatlıyorum

bende hıc derslere katılmadım...testlerı çözerken hep bir iki soru ile kaybediyordum..Eşimde dıyordu kazanamazsın falan...moralım bozulurdu....ilk sınavda kazandım... o kadar korkulacak bısey yok..motoru iyi calıs yeter...cuma günü ehlıyetımı aldım..arkadaslaırında dedıgı gibi internetten gecen sınavların sorularını çöz iyi işe yarıyor.

ehliyet hiçbir yönüyle korkulacak bişey değil
başta anlaşılmıyor zaten ama merak etmeyin derslere katıldığınız sürece ne kadar basit olduğunu görürsünüz
şimdiden başarılar:)

testlerdekı soru ve cevapları ezberle aynısı çıkıyor zaten bide nettende sınavla ilgili teslerı cöz yeter sana .. okadar korkma zor sormuyorlar cunku .

Back
X