- 30 Aralık 2009
- 23.413
- 92.925
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Merhaba kk hatunları bugün direksiyon sınavım vardı geçtim ehliyeti almaya hak kazandım ama araba sürmek konusunda malum 12 saatlik bir ders sonucunda takdir edersiniz iyi bir şöför olmak için yetersiz..Sizler yani araba kullanmasını bilenler sürekli sehir içi trafiginde mi pratik yaptınız yoksa uzun yolda mı ? Otoban tecrübem oldu iyiydim aslında çünkü trafik yogun degildi 2.5 saat boyunca 90 km hızla kullanabildim iyiydim yani bana göre ama eşime göre yetersizdim..O ise sirekli şehir içi trafiginden kaçırıyor beni ama zaten uzun yolla işimiz anca memlekete gidecegimız zaman olacagı için ben istiyorum ki şehir içinde de tecrübem olsun..Dur kalk ve seri olmak bunlar zaten şart ama yetersizim işte oofff ..
Araba almayı istiyorum ama manuel ya da otomatik mi karar veremedim sözü vardı eşimin ehliyeti alırsam bana araba alacaktı ama bilemiyorum manuelde daha iyi olmadan otomatik almak saçmalık gibime geliyor..
Sizce ne etmeliyim şu direksiyon ve araba işinde bana önerilerinizi bekliyorum
Araba almayı istiyorum ama manuel ya da otomatik mi karar veremedim sözü vardı eşimin ehliyeti alırsam bana araba alacaktı ama bilemiyorum manuelde daha iyi olmadan otomatik almak saçmalık gibime geliyor..
Sizce ne etmeliyim şu direksiyon ve araba işinde bana önerilerinizi bekliyorum