• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet aldım ama ya sonrası ?

"Birgün manuel kullanmak zorunda kalırsın" cümlesi hiç gunluk hayata geçmiyor :) Bu yüzden rahatlığınız için tabiki otomatik.

İlk otomatik öğrenen , manuel kullanamaz artık, bunun için uzun bir eğitim alması gerekiyor.
İlk manuel öğrenen otomatikte kullanabilir fakat sonradan manueli unutur.
Bunun için usta bir manuelci olacak ki otomatik kullanınca unutmasın. :)

Onceleri markete gidip gelin. Sonra yavaş yavaş alanı genişletin. Park etmeyi, öğrenin.
Sonra trafik.

Ablacım yanlış anlamayın ben genel olarak duyduğum birşey paylaşacağım sizlerle erkeklerin manuel araba sevmeleri vitesi birşeye benzetmeleriymiş :KK48:. siz otomatik alın rahat olur . Şehir içinde bol bol pratik yapın 1 ay da güzel kullanmaya başlarsınız .

"Birgün manuel kullanmak zorunda kalırsın" cümlesi hiç gunluk hayata geçmiyor :) Bu yüzden rahatlığınız için tabiki otomatik.

İlk otomatik öğrenen , manuel kullanamaz artık, bunun için uzun bir eğitim alması gerekiyor.
İlk manuel öğrenen otomatikte kullanabilir fakat sonradan manueli unutur.
Bunun için usta bir manuelci olacak ki otomatik kullanınca unutmasın. :)

Onceleri markete gidip gelin. Sonra yavaş yavaş alanı genişletin. Park etmeyi, öğrenin.
Sonra trafik.

Allah yaşatmasin diyeyim o zaman ben size. Bu durum başına gelen akrabalarim var.. Günlük hayatın içinde başlarına geldi.

Konu Sahibi Siz zaten aracı yaza doğru alacaksiniz sanırım. Kendi aracınizi kullanana kadar esinizin aracıyla pratik yapın bol bol. Tekrar hayırlı olsun ehliyetiniz.

Allah yaşatmasin diyeyim o zaman ben size. Bu durum başına gelen akrabalarim var.. Günlük hayatın içinde başlarına geldi.

Konu Sahibi Siz zaten aracı yaza doğru alacaksiniz sanırım. Kendi aracınizi kullanana kadar esinizin aracıyla pratik yapın bol bol. Tekrar hayırlı olsun ehliyetiniz.

Öncesinde sizin yorumunuzu görmemiştim. Genelde böyle denir , bu yüzden yazmıştım.

Benimde bugün direksiyon sınavım vardi maalesef kaldım :( sabahtan beri hic aklımdan çıkmıyor hic bi hata yapmadigim halde yanimdaki komisyon başkanı uyuzun teki çıktı hocam bile itiraz etti yine de bıraktı beni uyuz adam :KK43:

Oncelikle hayirli olsun :)
Araba kullamak oyle ha deyince olacak bisey degil bende yeni aldim ehliyeti. Normalde guzel kullaniyorum ama mesela cok kalabalik bi yere girdimi elim ayagima dolaşıyor pratik cok onemli oyüzden. Zaten kullandikca o hareketler refleks haline geliyomus( yani oyle diyo herkes :D)
Ben otomatik kullanmadim hic ama daha kolay oldugundan eminim cunku surekli elin vitese gitmiyo ve en onemlisi debriyaj sorunu yok :KK49:

Oncelikle kendine guven sart,benim eşimde bana guvenmediginden yok olmadi yok gaza yok frene derken iyice panikletiyordu.sonunda kendi basima sehir ici trafigine cika cika ogrendim.yani yanlizlik bana ogretti diyebilirim.
Kesinlikle otomatik,manuel ile dur kalk vites at vs ne gerek var ugrasmaya,otomatigin kolayligi rahatligi varken.

Back
X