• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ehliyet almak istiyorum

penceremden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
6.635
11.191
448
Haberlerde okudum.Ocak 2016 dan itibaren stajyerlik uygulaması olacakmış.2 yıl boyunca stajyer oluyormuşsun bir kaza v.b durumda ehliyet elindenmi ne alınıyormuş.Arkadaşlarım bir an önce başvur ehliyete dedi.Kayıt yaptırmak kolaymı?Ne bileyim teorik sınav 10 ekimdeymiş direksiyon sınavı ne zaman olur?Sırf kursa giderek ehliyet alabilirmiyim yoksa ders almak şartmı?

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla şuan Kayıtlar çok yoğun olduğu için kayıt yaptıranlar aralıktaki sınava girebilecek. ( Eylül'de yapılan kayıtlar )

O stajerlik yıllardır gündemde 2016 geldiğinde yine ertelenebilir kalkabilir.
Arayın bi kursu sorun

Bildiğim kadarıyla şuan Kayıtlar çok yoğun olduğu için kayıt yaptıranlar aralıktaki sınava girebilecek. ( Eylül'de yapılan kayıtlar )

O stajerlik yıllardır gündemde 2016 geldiğinde yine ertelenebilir kalkabilir.
Arayın bi kursu sorun
Teşekkür ederim cevabın için.Onu hep söylüyorlarda bakalım.Ne bileyim gözüm korktu.

ben 2014 ekimde aldım.
2014 ocak ayında stajyerlik gelecek dendi. mart dendi haziran dendi. 2015 oldu hâla gündem aynı :KK45:

ben 2014 ekimde aldım.
2014 ocak ayında stajyerlik gelecek dendi. mart dendi haziran dendi. 2015 oldu hâla gündem aynı :KK45:
Yinede kayıt olayım bir an önce.Yıllardır kafama takıyorum .Soğukkanlı olmadığım için cesaret edemiyordum.Şimdi ehliyet almak farz oldu.Birde benim araba sürmüşlüğüm yok.Ne yapıcam????

Haberlerde okudum.Ocak 2016 dan itibaren stajyerlik uygulaması olacakmış.2 yıl boyunca stajyer oluyormuşsun bir kaza v.b durumda ehliyet elindenmi ne alınıyormuş.Arkadaşlarım bir an önce başvur ehliyete dedi.Kayıt yaptırmak kolaymı?Ne bileyim teorik sınav 10 ekimdeymiş direksiyon sınavı ne zaman olur?Sırf kursa giderek ehliyet alabilirmiyim yoksa ders almak şartmı?

Ben gecen sene aldim ehliyeti hatta hamileydim ozmanlar normal yazili sinava girdikten ertesi.gün dogum yaptim direksiyona giremedim ilk hakkim yanmisti ikinciye girdim aldim.
Ozmanda soyluyolardi stajyer ehliyeti bende korkmus hemen almistm ama gecen gün tvde dinledim kesin cikiyo dediler 10 eylül basvuru icin son tarih denildi.
Ozmandan sonrakiler stajyere giricekmis.
Stajyer ehliyet de bildim kadariyla ehliyetsiz biri olmadan trafige cikamiyosun 2 yil boyunca kaza vs gbi durumlarda puan dusuyo ve ehliyetin elinden aliniyo tekrar yazilmak zorunda kaliyosun kursa sil bastan oluyo hersey.
Yazili sinav kolay zaten 60 sorudan 40inimi ne bilirsen geciyosun ben 100 uzerinden 94 almistim 3 yanlisim vardi 2 ser puan dusmustu .
Biran once yazlmani tavsye ederim

Bu uygulamayı getirmekte geç bile kaldılar. Adamlar ehliyetleri pazardan almış sanki. Sınavlar kolay, bir an önce başvurun alın ehliyeti falan tarzı teşvikleri çok yanlış buluyorum ve bu tarz teşviklerin iyi örnek olduğunu düşünmüyorum. Bu uygulama sayesinde belki biraz olsun bilinçlenir insanlar. Sınavların da bu kadar kolay olmaması lazım. Bir an önce başvursun başvurmasına da bu insan gerçekten araba kullanabilecek yeterlilikte mi? Yeterlilikler mi iyi ölçülmüyor yoksa millet ehliyeti aldıktan sonra mı sapıtıyor anlamış değilim. Katı kurallar olsun, ciddi trafik hatası yapan insanlara bir daha ömür boyu ehliyet verilmesin hatta. Benim ehliyetim yok, çok istiyorum ama bir türlü fırsatım olmadı, anca mezun olduktan sonra olacak ve muhtemelen bu stajyerlik olayı beni etkileyecek, etkilesin, çok da iyi olur, araba kullanmaya gerçekten yeterliysem versinler bana o ehliyeti. Kimsenin cana kastetme hakkı yok, olmamalı. Gelsin artık şu uygulama.

Ben gecen sene aldim ehliyeti hatta hamileydim ozmanlar normal yazili sinava girdikten ertesi.gün dogum yaptim direksiyona giremedim ilk hakkim yanmisti ikinciye girdim aldim.
Ozmanda soyluyolardi stajyer ehliyeti bende korkmus hemen almistm ama gecen gün tvde dinledim kesin cikiyo dediler 10 eylül basvuru icin son tarih denildi.
Ozmandan sonrakiler stajyere giricekmis.
Stajyer ehliyet de bildim kadariyla ehliyetsiz biri olmadan trafige cikamiyosun 2 yil boyunca kaza vs gbi durumlarda puan dusuyo ve ehliyetin elinden aliniyo tekrar yazilmak zorunda kaliyosun kursa sil bastan oluyo hersey.
Yazili sinav kolay zaten 60 sorudan 40inimi ne bilirsen geciyosun ben 100 uzerinden 94 almistim 3 yanlisim vardi 2 ser puan dusmustu .
Biran once yazlmani tavsye ederim
sağol .2 günüm kaldı

Yinede kayıt olayım bir an önce.Yıllardır kafama takıyorum .Soğukkanlı olmadığım için cesaret edemiyordum.Şimdi ehliyet almak farz oldu.Birde benim araba sürmüşlüğüm yok.Ne yapıcam????
ordaki dersler harici pratik yapacak başka araç yoksa tekrar ordaki hocalardan ders alabilirsiniz.
yalnız sogukkanlı olmayı başarmak gerek.

Back
X