• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet almayla ilgili

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Herkese merhaba ben ehliyet alcam iki haftaya yazılı sınavım var otomotik vites için yazıldım şimdi şöyle ben önceden eşim calistirirdi biraz surerdim ama uzun zamandır hiç denemedim ben sadece direksiyon eğitimleriyle sınavda başarılı olma şansım ne kadar eşim onun dışında da çalışmalısın yoksa heyecanlanir gecemezsin dedi 14 saat direksiyon dersleri 7 gün de bitiyormus dersler dışında da çalışmam gerekir mi sınav güzergahı da hareketli baya korkmaya başladım rahatlatilmaya ihtiyacım var

Herkese merhaba ben ehliyet alcam iki haftaya yazılı sınavım var otomotik vites için yazıldım şimdi şöyle ben önceden eşim calistirirdi biraz surerdim ama uzun zamandır hiç denemedim ben sadece direksiyon eğitimleriyle sınavda başarılı olma şansım ne kadar eşim onun dışında da çalışmalısın yoksa heyecanlanir gecemezsin dedi 14 saat direksiyon dersleri 7 gün de bitiyormus dersler dışında da çalışmam gerekir mi sınav güzergahı da hareketli baya korkmaya başladım rahatlatilmaya ihtiyacım var

Ben lise biter bitmez ehliyetimi almıştım. Sadece kursun verdiği derslerde araç kullanmıştım. İlk sınavda ehliyetimi aldım. Sınavlar ezbere gidiliyor, hangi yolda sürüleceği belli. Kurs hocaları zaten sınavın olacağı yerde araç kullandırıyorlar. Süpriz bir şey yok.

Ben lise biter bitmez ehliyetimi almıştım. Sadece kursun verdiği derslerde araç kullanmıştım. İlk sınavda ehliyetimi aldım. Sınavlar ezbere gidiliyor, hangi yolda sürüleceği belli. Kurs hocaları zaten sınavın olacağı yerde araç kullandırıyorlar. Süpriz bir şey yok.
O zaman yeterli olur derslerde sürmem

Güzergâhı iyi ezberleyin. Youtube’da sınav parkurunuzun videosu varsa defalarca izleyin. Kilit noktaları kaptığınızda halledersiniz. Mesela şu tabelayı görünce sinyal verip sola geçeyim ileride u dönüşü yapacağım şeklinde kodlamanız lazım. Ekstra sürüş faydalı olur, bence kursun verdiği ders sayısı çok da yeterli değil.

Güzergâhı iyi ezberleyin. Youtube’da sınav parkurunuzun videosu varsa defalarca izleyin. Kilit noktaları kaptığınızda halledersiniz. Mesela şu tabelayı görünce sinyal verip sola geçeyim ileride u dönüşü yapacağım şeklinde kodlamanız lazım. Ekstra sürüş faydalı olur, bence kursun verdiği ders sayısı çok da yeterli değil.
O zaman derslerden sonra da eşimle calisiyim aynı güzergahta olur mu öyle

Sadece kurs dersleriyle manuel vites araba kullanarak gecmistim. Kendinizi kasmayin. Tek sıkıntı herkes ayni gun sinav olacagi icin ondeki sinav araci guzergahi sasirir/yolda kalirsa sollamak ve devam etmek zorundasiniz. Bu yuzden sinav gunu cok dikkatli olun yol konusunda

Ben 3 cüye sınava gireceğim. Malesef ikisinde de parktan kaldım. Komisyon üyeleri sağolsunlar kalalım diye zaten extra heyecan yaptırıyorlar. Sımdi her akşam park yapmaya çıkıyorum kendi güzergahımda,baya gelistirdim tavsiyem bol bol kendi aracınızlada calisin. Ben sınvada kalan ama normalde ğüzel sürenlerdenim😅

Herkese merhaba ben ehliyet alcam iki haftaya yazılı sınavım var otomotik vites için yazıldım şimdi şöyle ben önceden eşim calistirirdi biraz surerdim ama uzun zamandır hiç denemedim ben sadece direksiyon eğitimleriyle sınavda başarılı olma şansım ne kadar eşim onun dışında da çalışmalısın yoksa heyecanlanir gecemezsin dedi 14 saat direksiyon dersleri 7 gün de bitiyormus dersler dışında da çalışmam gerekir mi sınav güzergahı da hareketli baya korkmaya başladım rahatlatilmaya ihtiyacım
Endişelenmeyin hepimiz kursta verilen eğitimle geçtik sizde yaparsınız emin olun bide önceden aşinalığınız var rahat olun

%90 yeterli olur otomatikte. Başka derse gerek kalmaz rahat olun yeter

Back
X