- 27 Aralık 2017
- 121
- 33
- 98
- Konu Sahibi durumLeyla25
-
siz ne zaman almıştınızKitapçığa bilgi açısı dan tabi ki çalışmalısınız. Ben girdiğim de çıkmış sorulardan çıkmıştı. Teorik kısmından sonra direksiyon başlamıştı. 70 almak gerekiyor diye hatırlıyorum, geçemezseniz tekrar sınava giriyorsunuz. Direksiyona gelince 5 kez hakkınız oluyor, eğer sınavınız başarısız olursa dosyanız sil baştan başlıyordu. Gözünüzde büyütecek kadar zor değil merak etmeyin. Tabi ki değişmediyse biz de böyleydi :) başarılar...
2016'da yada 2017 :)siz ne zaman almıştınız
4 hakkınız oluyor sanırım, yazılı sınava giriyorsunuz sonra hemen başlıyor zaten. Yazılı sınavını geçemezseniz, tekrar giriyorsunuz. Yazılı sınavda başarılı olursanız direksiyon sınavına girebiliyorsunuz. Direksiyon da 4 kez başarısız olursanız sil baştan kayıt yaptırmanız gerekiyordu. Bizim öyleydi. Kayıtlı olduğunuz yerden bilgi alırsanız sizin için daha iyi olur, her sene degiştiriyolar çünkü bir şeyleri :)direksiyon dersleri yazili sinav sonrasi mi basliyacak kitaba simdiden basladim cok heyecanliyim o bes hakkimda odeme yapacakmıyim peki dosya yanincami odeme yapiliyo
peki tüm bunları parasını verip kayıt olduğun kursa sormama nedenin??
Neden telefonla aramiyorsunuz bilgi içinÇünkü ufak bir ilçede bulunuyorum gittiğimde evrak teslim ettiğim kişi yerine bakıyordu detaylı Bilgi verilecek size denildi dahası ufak bebeğim var zamanım yok tekrardan gitmeye vs vs Bilgi sahibi olanlara burdan sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?