• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Sertifikası aldım, randevu yeri bulamadım

RUSSELLY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
179
102
103
İstanbul
19.12.2015 tarihinde direksiyon sınavından geçenler ehliyetlerini yeni yıldan sonra alırlarsa ne olur, stajyer mi oluyor yeniden . İstanbulda randevu alacak hiç bir emniyet müdürüğü bulamadım. Kafam çok karıştı. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

arkadasim oncelikle gecmis olsun. bende yeni aldim ve biz 3 kuzen yazilmistik kursa kasim da ikimiz gectik diger kuzen 3. sinavda gecti ve randevu sorunu yuzunden stajyere kaliyordu. su an sacma sapan bir sistem uygulaniyor. eger kurstan evraklarin ciktiysa stajyere kalmamak icin tek yapman gereken bir emniyet muduru tanidik ayarlayip isini hemen halletmen. bunun disinda tek cozum yok stajyere kalirsin.

Stajyerlik hakkında ne duydunuz bilmem ama
Yok ehliyetli biriyle sürmek gibi bi ton tantana var etrafta
Avrupada bi cok ülkede stajyer olarak veriliyo.
Belli bi puan veriliyo veza puanı şuan kaç anımsıyamadım
Onu aşmadığın sürece sıkıntı olmuyo.
Normal ehliyetten tek farklı daha fazla dikkatli olmaya özen gösteriyo okadar

Kazanılmış hak geri alınmaz. O bundan sonra sınava girecekler içinmiş. Arkadaşım sormuş. Ayrıca stajyer ehliyet kötü bir şey değil ki. Zaten o ehliyeti kaybedecek kadar hata yapacaksanız hiç cıkmamanız lazım trafiğe. Dünyanın kaç ülkesinde var o uygulama. Sürücü Kursları öğrenci kapmak için ölü gibi gösteriyor resmen.

arkadasim oncelikle gecmis olsun. bende yeni aldim ve biz 3 kuzen yazilmistik kursa kasim da ikimiz gectik diger kuzen 3. sinavda gecti ve randevu sorunu yuzunden stajyere kaliyordu. su an sacma sapan bir sistem uygulaniyor. eger kurstan evraklarin ciktiysa stajyere kalmamak icin tek yapman gereken bir emniyet muduru tanidik ayarlayip isini hemen halletmen. bunun disinda tek cozum yok stajyere kalirsin.
Tanıdık var şükür, Pazartesi bir bakayım ben.

Kazanılmış hak geri alınmaz. O bundan sonra sınava girecekler içinmiş. Arkadaşım sormuş. Ayrıca stajyer ehliyet kötü bir şey değil ki. Zaten o ehliyeti kaybedecek kadar hata yapacaksanız hiç cıkmamanız lazım trafiğe. Dünyanın kaç ülkesinde var o uygulama. Sürücü Kursları öğrenci kapmak için ölü gibi gösteriyor resmen.

Yanlış bilgi canım. İsterse 1 sene önce kazanmış olsun (benim gibi) ocak'a kaldığı sürece stajer ehliyeti alıyor malesef. Normal ehliyet alana 100 puanı, stajere 75 puan veriliyor.

19.12.2015 tarihinde direksiyon sınavından geçenler ehliyetlerini yeni yıldan sonra alırlarsa ne olur, stajyer mi oluyor yeniden . İstanbulda randevu alacak hiç bir emniyet müdürüğü bulamadım. Kafam çok karıştı. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Yılbaşından sonra alanlar stajyer olarak alıyor.Bende dün aldım.Ordaki memur belirli bir ceza puanı olduğunu o puanı dolduranların tekrardan sınava tabi tutulacağını söyledi.Stajyer lik bundan ibaretmiş yani.Tanıdık vasıtasıyla yarım saatte aldım ehliyeti yoksa saatlerce bekleyebilirdim çok kalabalık. Tanıdığınız varmış yardımcı olur umarım.

2014 yilinda ehliyet kursundan basariyla sertifika almis olsaniz dahi 2016 yilina kadar surucu belgenizi cikartmadiysaniz stajyer surucu olursunuz. ehliyet uzerinde yazan tarih 2015 ve oncesi ise stajyer olmuyorsunuz. yeni durumu atlattigimiz icin gayet vakifim konuya. ha stajyer ehliyet kotu birsey degil tabiki. tum soforlerin 100 ceza puani var stajyerin 70 tek fark bu. 2 yil icerisinde ceza puaninizi bitirseniz ehliyetinize el koyuluyo. zaten kirmizi isikta gecen, alkollu arac kullanan vb trafik kurallarini hice sayan bir surucuyu bir zahmet tutmasinlar trafikte.

Çok teşekkür ederim bilgiler için. İyi ki yazmışım sizlere. Peki kan grubum yok dosyada, özel klinikte aynı gün alabilir miyim kan grubu kartımı.

1. 2016 da çevrilen ehliyetler stajyer olacakmış. Surucu kursu soylemisti

2.randevu yok. Sabahtan trafik tescile gidiyosun sira aliyosun. Erken got parmak izi islemi uzun sürüyor

Ben ankaradan aldim randevuyla ama sabahtan gidip 7 8 gibi sira da alabiliyosun. Randevu alamayan arladasim da oyle yapti. O yuzden sende git bi sansini dene hakkin bosa gitmesin.

Back
X