Ehliyet sınavı önerileri

lilanya

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
286
Yer
İstanbul
Merhabalar kızlar 27 hazıran direksıyon sınavım var ,korkuyorum heyecanlanıyorum ,her türlü öneriye açığım 🫣komisyonlar ile tüyolar, heyecanı yenmek için önerileri olanlar çöksün mesajlara …..en azından dua edın barı ,kedilere köpeklere yardım edebılmek için almak istiyorum ehlıyeti bu arada ,dua bekliyorum 🤲🏻😅

Merhabalar kızlar 27 hazıran direksıyon sınavım var ,korkuyorum heyecanlanıyorum ,her türlü öneriye açığım 🫣komisyonlar ile tüyolar, heyecanı yenmek için önerileri olanlar çöksün mesajlara …..en azından dua edın barı ,kedilere köpeklere yardım edebılmek için almak istiyorum ehlıyeti bu arada ,dua bekliyorum 🤲🏻😅
Benim de 27 Haziran’da inşallah geçeriz 🙏🏻

Araba varsa sürekli sürün. Ara sokaklarda veya tenha yerlerde. Sürdükçe heyecan falan kalmaz. Araba kullanmayı öğrenmenin tek yolu kullanmaktır başka tüyo falan aramayın. Bir de size abuk sabuk sorular sorabilirler. Hem konuşup hem sürmeye de alışmanız lazım. Birşey sorduklarında dönüp soran kişiye bakarsanız anında indirirler arabadan.

Araç sürerek yeneceksiniz heyecanınızı bol bol trafiğe çıkıp pratik yapın inşallah geçersiniz @bbcck sizde geçersiniz inşallah :KK200:

Back
X