ehliyet sınavı

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
sorunu çözdüm ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
canım benim yengem ehliyet kursunda müdür.sordum ona. dediki sistemden sadece senin için o belgenin aynısını çıkartıp milli eğitim müdürlüğübe imzalatabilir dedi. hemen gidip kursunla konuş.umarım sorun çıkartmayıp yardımcı olurlar.

cnm teşekkür ederim kursa gittim ama resminde ve kağıtta büyük bir sorun yok net okunabiliyor öyle büyük bir deforme yok dediler fakat ben evhamlıyım biraz ondan endişeleniyorum.

[TABLE="width: 99%"]
[TR]
[TD="class: Content1"]ÖSS Başvurma Belgem kırıştı bir şey olur mu? (Su döküldü, kirlendi vb.)
ÖSS Başvurma Belgesinin kırışmasından herhangi bir durum ortaya çıkmaz ancak belgenin üzerinde yani optik okuyucu ile okunacak yerlerinde herhangi bir tahribat ya da okunamayacak kadar lekeli olması sorun yaratır. Bu nedenden dolayı yeniden Başvurma Belgesinin alınması gereklidir.

alıntı yukarıdaki yazı senin içinde geçerlidir arkadaşım yalnız sınava girerken telefon götürme almıyorlar giriş belgesinde de yazıyordur mutlaka annem ehliyet sınavına girerken herkes telini kantine,bakkala bırakmıştı

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

içim rahat etmedi kursa gidip yeni bir giriş belgesi alacağım teşekkür ederim ilgilenen arkadaşa

içim rahat etmedi kursa gidip yeni bir giriş belgesi alacağım teşekkür ederim ilgilenen arkadaşa

bencede git. tekrar uğraşmak istemedikleri için çıkartmak istememişlerdir.yinede vermezlerse sen deki ben bu belgeyle yarın sınava gidicem ama eğer almazlarsa tüm sorumlusu siz olacaksınız.çünkü ben size geldim tekrar çıkartmaya ama siz vermediniz gibilerinden bişeyler söyle.o zaman o sorumluluğu almak istemeyecekler yeniden çıkartacaklar kanımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…