ehliyet sınavı :(

cadiii83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
332
228
53
42
arkadaşlar merhaba ctesi ehliyet sınavına girdim..
bugün sorular ve cevaplar açıklandı sanırım kalmışım..
kendimi aptal gibi hissediyorum 63 netim var hatırladığım kadarıyla bu sınavı geçmemek aşağılayıcı bi durummu ay zaten iş yerinde huzurum yok şimdi de bunu kafaya takıyorum ...
gerçi motor sorularım hep yanlışş ondan da pek anlamıyorum

çalıştım ama motoru pek anlamıyorum bide sorular çok kafa karıştırıcıydı tabi en çok kendime kızıyorum keşke daha çok çalışsaydım..şimdi herkes dalga geçicek

Tekrar girersin niye utanılacak bir şey olsun ki
ay ne bileyim tanıdığım bi çok kişi ilk sınavda kazandı ama benim araba ve trafik bilgim yok zaten ilgi alanım değildi gerçi sınav açıklanmadı benim tahminim kazanamadığım yönünde

motor soruları dunyanın en kolay soruladır.
olaya motor oo ne biçim şey cok karışık diye bakma. şöyle bak : motor tamiri bakımı soruları yoruma acık degildir. tek ve nettir. dunyanın her yerinde motor - motordur. asla karmaşık degil. benim motor sınavın 100 du. hala da kendini cok severim :)
ben trafik sorularında sıkılıyordum. cünkü yoruma acık.
bu yuzden eski sınav sorulaırnı netten cıkart bol bol olsun hepsini üşenmeden çöz. diger sınava kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman gir.

Cok calismak gerek gercekten sinava ama kazanamazsanda ikinci yaparsin nevar,kimseye soyleme girecegini ben oyle yaptin oda ayri sitres oluyor cunku, o yükü attim sükür turkiyede baya farkliymis ya biz hemen ogrenioruz sonucu aypetle yaptim sonucuda kendim gordum,inslalh kazanirsin biliyorum insan cok sitrese giryor olmadi tekrar girersin basarilar

çalıştım ama motoru pek anlamıyorum bide sorular çok kafa karıştırıcıydı tabi en çok kendime kızıyorum keşke daha çok çalışsaydım..şimdi herkes dalga geçicek
2 puanla kaldım dersin puanını ilan etçek değiller kimseyede açıklama yapmak zorunda değilsin

Bende girdim o sınava ama soruları acamadim telefondan acilmiyo ya gerçi ben eve gelince baktım kitaptan yani geçtim ama insanın aklı kaliyo genede

Biraz çalışsan sende yapardın canım. Biraz çalışmak yetmediyse sonuçlar açıklanınca geçemediysen bu kez düzenli çalış o zaman kesin geçersin. Sınav sonucunu kimseyle paylaşmak zorunda değilsin bu arada kim bilecek kaldığını.

evet bidaha sölemicem hatta bu sınavdan geçemediğimide sölemicem millet ayrı stres yaptırıyor insana

evet bidaha sölemicem hatta bu sınavdan geçemediğimide sölemicem millet ayrı stres yaptırıyor insana
Soyleme tabi bir kisiden haric hic kimse bilmiyordu vallahi sukur kazandim insalalh sende kazanmissindir,
neden hemen ogrenemedinki ne farkliymis orda

Evet gerçekten çok basit bir sınav , ben sadece eski soruları çözerek 100 aldım. Anladığım kadarıyla siz gözünüzde büyütmüşsünüz. Motorun detaylarını sormuyorlar, standart konular ve hep aynı sorular. Bu kadar büyütmeyin. Eski soruları çözün, konulara bakın geçersiniz.
Ayrıca utanılacak birşey de yok. Kimseye Söylemek zorunda değilsiniz ve kimsenin de dalga geçme hakkı yok. Söylemezsiniz olur biter.

evet sağolsun annem bunda katkısı çok ..ben bu kadar stres yapmıyordum ama annem ya geçemezsen bi zahmet geç bak çok ayıp millet geçiyor diye diye sanki kpps ye gşrdşm okadar bi kastım kendimi evet şuanda 2 arkadaşım biliyor ve zaten sonuçlar açıklanmadı benim tahmini mi biliyrlar açıklanırsa ve kazanamasamda kimseye sölemicem

Aynı sınava ben de girdim. Benim de sorunum biraz farklı yahu. Benim dün akşam aklıma geldi açıklanmış sorular ve baktım. Son sayfadaki 6 soru benim girdiğim sınavda yoktu. Kafam çok karıştı benim de. Acaba son sayfayı görmedim mi diye düşündüm ama optik forma 50 tane soru işaretledim sıkıntı yoktu o konuda. Neden olmuş olabilir bir fikri olan var mı?

Sınav sistemi değişti artık daha çeldirici sorular var üzmeyin kendinizi. Kaldığınızı da kimseye söylemek zorunda değilsiniz. Motora da çalışın bu defa en azından 3 4 soruya cevap verebilirsiniz temel şeyleri bilirseniz. Ben yeni sistemin ilk kez yapılan sınavına girdim. Cidden bocalayıcı sorular vardı sınavda çalışmadığıma çok pişman olmuştum.

31 NET YANİ puan olarak yazmıştım
O zaman 62 puan oluyor şimdi anladım :) Üzülmeyin bu arada. Ben de hiç araba kullanmasını bilmem. Motor trafik kuralları hiçbirini anlamam ama iyi kötü yaptım bakalım. Benim emin olmadığım sorular var. Onlardan 2 tanesi doğruysa geçecek gibi duruyorum. Ama geçemezsem de sadece giden paraya üzülürüm. :)

Motorda sadece 8 soru var bitane dogru yapman yetiyordu. Arabnin ustu deki gostergelerden her donem kesin soru geliyor bidr bi mekanizma resmi veriliyor oradaki sistemlerden birinin adi soruluyor.bidahaki sinavda dikkat ederein buna utanılacak bisey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…