çalıştım ama motoru pek anlamıyorum bide sorular çok kafa karıştırıcıydı tabi en çok kendime kızıyorum keşke daha çok çalışsaydım..şimdi herkes dalga geçicekAşağılayıcı değil ama çok basit bi sınav çalışmadan geçenler var
Direksiyon daha zor şimdi tek hatada bırakıyolar
Kurs imkanı var evde kendin çalışmıyosun ki sorulara baksaydın çalışsaydın
ay ne bileyim tanıdığım bi çok kişi ilk sınavda kazandı ama benim araba ve trafik bilgim yok zaten ilgi alanım değildi gerçi sınav açıklanmadı benim tahminim kazanamadığım yönündeTekrar girersin niye utanılacak bir şey olsun ki
motor soruları dunyanın en kolay soruladır.arkadaşlar merhaba ctesi ehliyet sınavına girdim..
bugün sorular ve cevaplar açıklandı sanırım kalmışım..
kendimi aptal gibi hissediyorum 63 netim var hatırladığım kadarıyla bu sınavı geçmemek aşağılayıcı bi durummu ay zaten iş yerinde huzurum yok şimdi de bunu kafaya takıyorum ...
gerçi motor sorularım hep yanlışş ondan da pek anlamıyorum
2 puanla kaldım dersin puanını ilan etçek değiller kimseyede açıklama yapmak zorunda değilsinçalıştım ama motoru pek anlamıyorum bide sorular çok kafa karıştırıcıydı tabi en çok kendime kızıyorum keşke daha çok çalışsaydım..şimdi herkes dalga geçicek
evet bidaha sölemicem hatta bu sınavdan geçemediğimide sölemicem millet ayrı stres yaptırıyor insanaCok calismak gerek gercekten sinava ama kazanamazsanda ikinci yaparsin nevar,kimseye soyleme girecegini ben oyle yaptin oda ayri sitres oluyor cunku, o yükü attim sükür turkiyede baya farkliymis ya biz hemen ogrenioruz sonucu aypetle yaptim sonucuda kendim gordum,inslalh kazanirsin biliyorum insan cok sitrese giryor olmadi tekrar girersin basarilar
Soyleme tabi bir kisiden haric hic kimse bilmiyordu vallahi sukur kazandim insalalh sende kazanmissindir,evet bidaha sölemicem hatta bu sınavdan geçemediğimide sölemicem millet ayrı stres yaptırıyor insana
evet sağolsun annem bunda katkısı çok ..ben bu kadar stres yapmıyordum ama annem ya geçemezsen bi zahmet geç bak çok ayıp millet geçiyor diye diye sanki kpps ye gşrdşm okadar bi kastım kendimi evet şuanda 2 arkadaşım biliyor ve zaten sonuçlar açıklanmadı benim tahmini mi biliyrlar açıklanırsa ve kazanamasamda kimseye sölemicemEvet gerçekten çok basit bir sınav , ben sadece eski soruları çözerek 100 aldım. Anladığım kadarıyla siz gözünüzde büyütmüşsünüz. Motorun detaylarını sormuyorlar, standart konular ve hep aynı sorular. Bu kadar büyütmeyin. Eski soruları çözün, konulara bakın geçersiniz.
Ayrıca utanılacak birşey de yok. Kimseye Söylemek zorunda değilsiniz ve kimsenin de dalga geçme hakkı yok. Söylemezsiniz olur biter.
31 NET YANİ puan olarak yazmıştımAyrıca nasıl 63 netin var anlamadım. 50 soru var zaten sınavda?
O zaman 62 puan oluyor şimdi anladım :) Üzülmeyin bu arada. Ben de hiç araba kullanmasını bilmem. Motor trafik kuralları hiçbirini anlamam ama iyi kötü yaptım bakalım. Benim emin olmadığım sorular var. Onlardan 2 tanesi doğruysa geçecek gibi duruyorum. Ama geçemezsem de sadece giden paraya üzülürüm. :)31 NET YANİ puan olarak yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?