Trafikte yakalanirsaniz cezasi var ama zaten aktif surucu degilmissiniz, tabii ki yeniletirken herhangi bir cezaya tabii tutulmazsiniz.İyi geceler hanımlar, hemen sorumu sorayım; süresi dolmak üzere olan yeni tip sürücü belgesini süre dolduktan sonra da yenilesek herhangi bir cezası var mıdır, trafikte aktif değilim, süresi dolduğu için yenileyeceğim sadece.
Eski tip değil zaten çipli ehliyet, onların da belli bir süresi oluyor ya hani, yenilerken süresi dolduğu için ekstra bir ücret öder miyim diye "geç başvuru yaptığım için" diye sordum. Aracım yok sadece yenilemem gerekiyor.Eski tip ehliyetlerin son yenileme süresi 31 Ekim 2025ti ve kaçıranlar için eski ehliyet artık geçersiz. Yenileme ücreti şu an yaklaşık 7.438tl. 31.10.2025e kadar 15tl ücret alınıyordu.
Eski tip ehliyetle araç kullanmanın cezası da yaklaşık 13.000tl.
Yeni tip ehliyetımi üzerindeki fotodan dolayıEski tip değil zaten çipli ehliyet, onların da belli bir süresi oluyor ya hani, yenilerken süresi dolduğu için ekstra bir ücret öder miyim diye "geç başvuru yaptığım için" diye sordum. Aracım yok sadece yenilemem gerekiyor.
Aa e fotoğrafı en başta nasıl kabul etmişler de sonradan sorun olmuş?Yeni tip ehliyetımi üzerindeki fotodan dolayı
Yeni tip ehliyetle değiştirdim harç olarak 1670 aldılardı galiba yenı ehliyetten , yine yeni ehliyete geçiş .
Kimse sorun etmedi :) ben tesettüre girince açık olan fotoyu değiştirmek istedim .Aa e fotoğrafı en başta nasıl kabul etmişler de sonradan sorun olmuş?
Anladım, e tabi doğru.Kimse sorun etmedi :) ben tesettüre girince açık olan fotoyu değiştirmek istedim .